Ei kääntyvän välioven ongelmaa

Ei enää kääntyvän välioven ongelmaa – Liune sopii täydellisesti myös korjausrakentamiseen

Kotimainen Liune-väliovi korvaa kääntyvän oven tai pintaliukuoven ja tuo lisätilaa asiakkaan kotiin 1-3 neliömetriä per ovi. Kasvukeskuksissa asumisen neliöt ovat tiukassa, joten ne on saatava hyötykäyttöön. Ratkaisuksi on luotu tilaa säästävä, ääntä eristävä ja asumismukavuutta lisäävä Liune-ovi. Tämä tuo huomattavasti tilaa asumiseen ja tilan käyttöön. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune tuotteet voi tilata suoraan verkosta, ja ne toimitetaan kasattuna, valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on elinkaarilaadukas tilaratkaisu, joka tukee kiinteistön arvoa.

Liunella hyödyt joka neliöstäLiunella hyödyt joka neliöstä

Tilatehokas Liune täyttää esteettömyysmääräykset

Rakennukset suunnitellaan ihmistä varten, ei ihmistä rakennuksia varten. Liune antaa vapauden liikkua ja toimia arjessa. Seinän sisään liukuvat Liune -ovet jakavat tilan silloin kun halutaan, ja ne antavat näin täyden vapauden liikkua ja ottaa koko tila haltuun. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Liunessa ei tarvita kynnystä ja kulkuaukko on kokonaan käytössä, kun ovi on seinän sisällä, vapaa kulkuaukko on LiO8 koossa 810 mm. Liune on suunniteltu sopimaan normaaliin väliseinäpaksuuteen; kapein elementti sopii täydellisesti osaksi 66 mm:n väliseinärunkoa.


Elementtien mitoitustaulukko >>

Korjauskohteessa tarvitset vain tuplatilan Liunen seinäelementille. Liune vakiorunkosyvyys on alkaen 66 mm, joka on yleisin runkoko asuntotuotannossa.Korjauskohteessa tarvitset vain tuplatilan Liunen seinäelementille. Liune vakiorunkosyvyys on alkaen 66 mm, joka on yleisin runkoko asuntotuotannossa.

Sisustajan unelma – Liune tuo taidetta arkeen

Seinäpinnat jäävät vapaaksi sisustamista varten, kun ovi liukuu seinän sisään. Liunen ovimallistossa on paljon erilaisia malleja ja värejä, ja mahdollisuus myös personointiin: oveen voidaan toteuttaa esimerkiksi valokuvasta oma kuva-aihe.

Kuvataiteilija Johanna Oras on luonut uuden Taideovimalliston, joka tuo taiteen arkeen uudella tavalla. Oven kokoiset taideteokset tulostetaan korkealuokkaisella Backlight-lasertekniikalla halutulle ovipinnalle, tai tulostetaan massiivioveen niin että se on irrotettavalla magneettilevyllä. Kuvalevy on helppo irrottaa ja kiinnittää, joten sen voi halutessaan vaihtaa tai ottaa mukaan muuttaessaan. Upeat taideteokset saa nyt myös vaikkapa tapettina tai irrotettavina magneettipintoina esimerkiksi jääkaapin oveen. Nämä taidesisustustuotteet löytyvät Liunen verkkokaupasta.

Liunen pariovet irroitettavalla magneettiprinttikuvalla. Vasemmassa ovessa Johanna Oraksen taideteos ”All that she wanted”, oikeassa ”All that he had”.Liunen pariovet irroitettavalla magneettiprinttikuvalla. Vasemmassa ovessa Johanna Oraksen taideteos ”All that she wanted”, oikeassa ”All that he had”.

Vanhankin rakennuksen ääneneristys paremmaksi

Äkkiseltään voisi kuvitella että ohuempi Liune eristää ääntä huonommin kuin perinteinen kääntyvä ovi. Näin ei ole, vaan massiivista mdf-materiaalia olevan Liunen ääneneristys on jopa 30% parempi kuin perinteisen kääntyvän puulaakaoven. Helimäki Akustikot ovat tutkineet laboratoriossaan Liune-ovien ääneneristävyyttä. Mitattu on myös kääntyvän puulaakaoven testitulos ja se on Rw 14 dB. Akustiikka syntyy rakenteista, materiaaleista ja laitteista ja rakentamistavoista. Haluttujen olosuhteiden varmistamiseen kannattaa aina ottaa asiantuntija avuksi.

Lue lisää ääneneristyksestä täältä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
30.9.2019