Liune nostaa asunnon arvoa

Liune nostaa asunnon arvoa - ei enää kääntyvän välioven ongelmaa
Seinän sisään integroitu ovi vapauttaa seinä- ja lattiatilan asukkaan käyttöön

Asumisen tarpeet ovat eriytymässä. Tilaa tarvitaan asuntoihin, sillä ne pienenevät joka vuosi ja asukkailla on vuosi vuodelta vähemmän tilaa itselleen. Kotimainen Liune-väliovi korvaa kääntyvän oven tai pintaliukuoven ja tuo lisätilaa asiakkaan kotiin 1-3 neliömetriä per ovi. Seinän sisään liukuvat Liune-ovet jakavat tilan silloin kun halutaan, ja ne antavat näin täyden vapauden liikkua ja ottaa koko tila haltuun. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Liunessa ei tarvita kynnystä ja kulkuaukko on kokonaan käytössä. Liune tuotteet voi tilata suoraan verkosta, ja ne toimitetaan kasattuna, valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on elinkaarilaadukas tilaratkaisu, joka tukee kiinteistön arvoa.

Korjauskohteessa tarvitset vain tuplatilan Liunen seinäelementille. Liunen vakiorunkosyvyys on alkaen 66 mm, mikä on asuntotuotannon yleisin runkokoko.Korjauskohteessa tarvitset vain tuplatilan Liunen seinäelementille. Liunen vakiorunkosyvyys on alkaen 66 mm, mikä on asuntotuotannon yleisin runkokoko.

Vanhankin rakennuksen ääneneristys paremmaksi

Äkkiseltään voisi kuvitella, että ohuempi Liune eristää ääntä huonommin kuin perinteinen kääntyvä ovi. Näin ei ole, vaan massiivista mdf-materiaalia olevan Liunen ääneneristys on jopa 30% parempi kuin perinteisen kääntyvän puulaakaoven. Helimäki Akustikot ovat tutkineet laboratoriossaan Liune-ovien ääneneristävyyttä. Myös kääntyvän puulaakaoven ääneneristävyys on mitattu, ja se on Rw 14 dB. Akustiikka syntyy rakenteista, materiaaleista ja laitteista ja rakentamistavoista. Haluttujen olosuhteiden varmistamiseen kannattaa aina ottaa asiantuntija avuksi. Lue lisää.

Tervetuloa Liune Galleriaan FInnbuild-messuille 10.-12.10. Aulis Lundell Oy:n osastolle 6 m 28.Tervetuloa Liune Galleriaan FInnbuild-messuille 10.-12.10. Aulis Lundell Oy:n osastolle 6 m 28.

Tilaa, taidetta ja terästä – Finnbuild 2018

Seinäpinnat jäävät vapaaksi sisustamista varten, kun ovi liukuu seinän sisään. Liunen ovimallistossa on paljon erilaisia malleja ja värejä, ja mahdollisuus myös personointiin: oveen voidaan toteuttaa esimerkiksi valokuvasta oma kuva-aihe. Välioven funktion ei tarvitse rajoittua pelkästään tilojen jakamiseen. Ovi voi olla arkeen iloa ja viihtyisyyttä tuova elementti. Liune by Johanna Oras -väliovimallisto tuo taiteen osaksi arkea ainutlaatuisella ja uudella tavalla. Oven kokoiset taideteokset tulostetaan korkealuokkaisella Backlight-lasertekniikalla halutulle ovipinnalle, tai tulostetaan irrotettavalle magneettilevylle. Kuvalevy on helppo irrottaa ja kiinnittää, joten sen voi halutessaan vaihtaa tai ottaa mukaan muuttaessaan.


Liune on mukana Finnbuild-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 10.-12.10. osastolla 6 m 28. Tervetuloa tutustumaan Liune-Galleriaan Liunen oviratkaisuihin ja upeisiin Johanna Oraksen taideoviin. Nähdään messuilla!

Liune on mukana Finnbuild-messuilla!
Liunen korjauskohde Case-esite 
Liunen usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
18.9.2018