Kingspan mukana FinnBuild -messuilla

Kingspan Insulation mukana FinnBuild -messuilla

Rakentamisessa energiatehokkuus on yhä keskeisempää. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen vaatii uusia innovaatioita erityisesti rakenteiden eristävyyden ja tiiviyden suhteen. Kingspan Insulation esittelee FinnBuild -messuilla uusia Kooltherm -ratkaisuja, jotka mahdollistavat aiempaa paremman lämmöneristyksen toteuttamisen ohuilla rakennekerroksilla. Lisäksi esillä on uusi palosuunnitteluohje.
 

Tule tutustumaan uusiin lämmöneristysratkaisuihin

Kooltherm -lämmöneristeet on kehitetty vastaamaan energiatehokkuuden haasteisiin. Helposti asennettavat ja työstettävät Kooltherm -eristelevyt omaavat erinomaisen lämmöneristyskyvyn - λD-arvon ollessa jopa 0,020 W/m·K.

Kooltherm -ratkaisuilla saavutetaan myös palo- ja kosteusturvallinen rakenne, sillä eristelevyt kestävät hyvin vaikeitakin olosuhteita. Kingspan-eristeet soveltuvat lähes kaikkiin rakenneratkaisuihin kuten esimerkiksi P1-paloluokan tuuletusraolliset rakenneratkaisut.
 

Nähdään messuilla!

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma järjestetään jo 23. kerran 10.–12.10.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Kingspan on mukana messuilla osastolla 6k70
 
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan entistäkin tehokkaammista lämmöneristeratkaisuista.
 
Aukioloajat:
10.–11.10. klo 9–18
12.10. klo 9–16
 

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
3.10.2018