Tehokas eriste korkeita lämmityskustannuksia vastaan

Erittäin korkeat ja edelleen nousevat sähkön, kaasun ja polttopuiden hinnat tulevat koskettamaan jokaista tulevana talvena. Tehokas tapa alentaa lämmityskustannuksia nyt ja tulevaisuudessa on laadukas eristäminen. Kansainvälinen rakennus- ja talotekniikan messutapahtuma FinnBuild isännöi myös Kingspan Insulation Oy asiantuntijoita, jotka ovat valmiita neuvomaan parhaan mahdollisen eristystavan suhteen. 

Referenssi_DIAK_muokattu_rgb

Moninkertaisesti parempi lämmöneristävyys

Kuten kaikki muut tekniikan alat, myös eristystekniikka kehittyy jatkuvasti. Joka vuosi näemme uusia älypuhelinmalleja, ja niiden uusista ominaisuuksista puhutaan laajasti. Valitettavasti uudet eristystekniikat eivät saa niin paljon huomiota, ja useimmat ihmiset eivät uusi eristystään yhtä usein kuin älypuhelintaan. Mutta se ei tarkoita, etteikö innovaatioita tehtäisi jatkuvasti. Nykypäivän eristystuotteet voivat olla monta kertaa tehokkaampia kuin tuotteet, jotka asennettiin seiniimme vain muutama vuosikymmen sitten.

Kingspan Insulation on eristetuoteinnovaatioiden eturintamassa ja sen laadukkaimmat tuotteet on mitattu olevan jopa moninkertaisesti tehokkaampia kuin viime vuosina käytetyt eristystuotteet. Tämä tarkoittaa, että nykyisen eristyksen vaihtaminen korkealaatuisempaan moderniin eristykseen voi kaksin- tai kolminkertaistaa kotisi lämmönvarauskyvyn. Tästä investoinnista hyödyt vielä vuosia eteenpäin.
 

Tule tutustumaan lämmöneristysratkaisuihin

Jokainen koti tai rakennus on yksilöllinen ja vaatii erilaisia eristysratkaisuja. Tämän vuoksi olet tervetullut vierailemaan 4.-6. lokakuuta FinnBuild messuilla osastollamme 6k70, missä asiantuntijamme ovat valmiina antamaan kaikille neuvoja siitä, miten suojata kotiinsa kunnolla tulevia korkeita lämmityshintoja vastaan.

Samalla taistelemme rakennetun ympäristön CO2-jätteiden pienentämisen puolesta ja olemme aloittaneet yhteistyön Suomen 4H-liiton Taimiteko-toiminnan kanssa ja istutamme heidän avullaan yhden puun jokaista meidän FinnBuild-messukontaktia kohti - yksi puu pystyy kasvaessaan sitomaan 55 vuoden aikana hiilidioksidia noin 230 kiloa.

Kingspanin julkisivueristys-, saneeraus-, ullakko- ja kattoeristysratkaisujen lisäksi FinnBuild tarjoaa valtavan valikoiman rakennus- ja talotekniikoita, jotka ovat tutustumisen arvoisia. 

Invitation_FinnBuild

Rekisteröidy ja lunasta ilmainen sisäänpääsy messuille!
Tavataan FinnBuildissa osastolla 6k70!

 

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
29.9.2022