Kaihtimet taloyhtiöön

Kaihtimet taloyhtiön parveke- ja terassilasituksiin

Lasitettu parveke tai terassi on usein kesäisin erittäin kuuma. Kaihtimien avulla sekä parveke että asunnon sisätilat pysyvät viileämpinä. Kaihtimet tuovat näkösuojaa ja asuinmukavuutta lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Nykyaikaiset kaihtimet eivät ainoastaan toimi näkö- tai häikäisysuojina, vaan ovat myös tyylikäs sisustuselementti.

Säädettävät kaihtimet parvekkeella.Säädettävät kaihtimet parvekkeella.

Parvekekaihtimien tuomia etuja taloyhtiölle:

  • Siisti yleisilme nostaa taloyhtiön arvoa
  • Viilentää parvekkeet, jolloin myös huoneistojen sisätilat pysyvät viileämpinä
  • Tarjoaa haluttua näkösuojaa parvekkeille
  • Parvekekaihtimet asennetaan ilman reikien poraamista - lasitusvalmistajan takuu säilyy


Visor tarjoaa taloyhtiöille myös mahdollisuutta hankkia parvekekaihtimet kustannustehokkaasti yhteishankintana.

Visor Queen kaihtimet

Visor Queen parvekekaihtimet viilentävät parvekkeen tyylikkäästi sekä huomattavasti tehokkaammin kuin perinteiset parvekeverhot. Parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeesta entistä viihtyisämmän, eikä auringonpaiste tuota ongelmaa. Kaksisuuntainen käyttömekanismi antaa vapauden hallita valon määrää parvekkeella. Säädät kaihtimia kätevästi ylhäältä ja alhaalta.

Kankaan taustapuolen ohut helmiäiskalvo heijastaa auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa kotia liialta kuumuudelta. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä. 

Kestävät ja pestävät kaihtimet

Visor kaihtimet on valmistettu kestävästä ja vesipestävästä polyesterikankaasta. Kaihtimia voi säätää portaattomasti mihin kohtaan lasia tahansa. Jokaiseen lasiin asennetaan oma kaihtimensa, jolloin kaihtimet eivät estä lasituksen normaalia käyttöä. Kaihdin kiinnitetään lasiin patentoidulla pikakiinnikkeellä ylä- ja alareunastaan, jolloin se pysyy tukevasti paikoillaan laseja liikuteltaessa.

Kaihdinta voi liikuttaa alhaalta ylös tai ylhäältä alaspäin. Kaihdinta voi liikuttaa alhaalta ylös tai ylhäältä alaspäin.

Jätä yhteydenottopyyntö!


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
13.5.2019