Mikä on taloyhtiönetti?
Mutkatonta palvelua ja nopeat yhteydet joka kotiin

Yhteinen netti taloyhtiöille helpottaa arkea ja mahdollistaa tuntuvat säästöt koko taloyhtiölle. Taloyhtiön netti sisältää aina vastikkeeseen kuuluvan perusnopeuden. Taloyhtiösopimuksella asukkaat saavat käyttöönsä netin jopa puolet normaalihintoja edullisemmin ja lisäksi monipuoliset TV-palvelut. Halutessaan asukkailla on mahdollisuus kasvattaa netin nopeutta niin suureksi kuin tarvitsevat, jopa täyteen gigaan eli 1000 megaan asti.

Taloyhtiösopimus kannattaa aina, sillä kaikki talon asukkaat saavat edullisen netin ja monipuoliset TV-palvelut.Taloyhtiösopimus kannattaa aina, sillä kaikki talon asukkaat saavat edullisen netin ja monipuoliset TV-palvelut.

Taloyhtiöpalvelu on isännöitsijän kumppani

DNA:n Taloyhtiöpalvelu on isännöitsijän apuna heti, kun taloyhtiöön on päätetty hankkia DNA Netti ja TV-palvelut. Ennen palveluiden käyttöönottoa Taloyhtiöpalvelu tekee ennakkotestauksen ja varmistaa, että sovitut asiat varmasti toimivat ja yhtiön tiedot ovat ajan tasalla. Kun palveluiden kytkentäajat on varmistettu, Taloyhtiöpalvelu toimittaa asukkaille tervetulokirjeen ja palveluiden käyttöönotossa tarvittavat ohjeet. Taloyhtiöpalvelu on apuna myös kytkennän jälkeen mm. viestintä, laskutus- ja muutosasioissa.

DNA:n Taloyhtiöpalvelu ja alueesi oma yhteyshenkilö ovat mukana kaikissa vaiheissa ja huolehtivat kiinteistön liittymät ajan tasalle mutkattomasti ja nopeasti. Ongelmatilanteissa apu löytyy DNA:n omasta asiantuntevasta huoltopalvelusta.
 

Käyttöönotto käy helposti

DNA huolehtii kytkennästä ja tiedottamisesta, joten netin käyttöönotto käy helposti ilman erillisiä isännöitsijän tai asukkaan toimenpiteitä. Tarvittaessa taloyhtiölle voidaan järjestää lisäksi maksuton asukasilta, jossa opastetaan palveluiden käyttöönotossa ja valitaan sopivimmat palvelut kullekin asukkaalle.

DNA:lta saa myös maksuttoman taloyhtiön sisäverkon tarkistuksen, jotta voidaan varmistaa netin kytkennän ja käyttöönoton mutkattoman sujumisen.

6

Näin homma toimii

1. Taloyhtiön hallitus tai isännöitsijä pyytää tarjouksen DNA:lta.

2. DNA neuvottelee kanssanne parhaan hinnan sekä teknisesti järkevimmän ratkaisun.

3. Asia viedään yhtiökokoukseen esityslistalle päätösasiana.

4. Yhtiökokouksen hankintapäätöksen jälkeen tehdään sopimus ja sovitaan palveluiden käyttöönottopäivä.

5. DNA lähettää asukkaille tiedotteen tarjolla olevista palveluista sekä ohjeet niiden käyttöönottoon.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä


taloyhtiönetti takaa nopean nettiyhteyden kaikille taloyhtiössä

Kodinportti-kosketustaululla taloyhtiön asukasviestintä kuntoon

DNA tarjoaa taloyhtiöille monia arkea helpottavia palveluita, kuten sähköiseen asukasviestintään kehitetyn Kodinportti-palvelun. Kodinportti on moderni valinta kiinteistöjen aulatiloihin. Kodinportti nostaa kiinteistön arvoa, mutta on käyttökustannuksiltaan edullinen investointi. Kodinportin voi hankkia sekä jo olemassa olevaan tai vasta rakenteilla olevaan kiinteistöön. Sähköisen porrasnäytön lisäksi asukas voi käyttää palvelua omalla tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella.

Kodinportti-palvelun edut

  • Kokoaa kaikki tärkeät tiedot yhteen paikkaan.
  • Pitää taloyhtiön tiedot aina ajan tasalla.
  • Korvaa paperintäytteiset ilmoitustaulut.
  • On jokaisen taloyhtiön ulottuvilla.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

 

1920_Kodinportti_olan yli kuva_Original

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö:


Kiinnostaako myös älylämmitys? Lue lisää >>

Käytä älylämmityksestä saatua dataa putkiremontin suunnitteluun.Käytä älylämmityksestä saatua dataa putkiremontin suunnitteluun.
Lämpöjen säätäminen alkaa taas – liian kylmä ja liian kuuma.Lämpöjen säätäminen alkaa taas – liian kylmä ja liian kuuma.
Hiilijalanjälkeä leikataan helposti kahden henkilöauton päästöjen verran.Hiilijalanjälkeä leikataan helposti kahden henkilöauton päästöjen verran.
Osakkaat haluavat säästää lämmityksessä ilmastonmuutoksen vuoksi.Osakkaat haluavat säästää lämmityksessä ilmastonmuutoksen vuoksi.
Lue käyttäjäkokemuksiaLue käyttäjäkokemuksia
Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
13.9.2021