Omataloyhtiö.fi Sopimuskone on nykyaikainen työkalu taloyhtiön asiakirjojen helppoon ja nopeaan laatimiseen sekä turvalliseen arkistointiin.

Sopimuskonetta osaa käyttää kuka vain - näin laadit isännöitsijäntodistuksen asuntoyhtiölain mukaisesti

Omataloyhtiö.fi Sopimuskone on nykyaikainen työkalu taloyhtiön asiakirjojen helppoon ja nopeaan laatimiseen sekä turvalliseen arkistointiin. Sopimuskone opastaa asiakirjan laatimisessa vaihe vaiheelta ja muotoilee sopimuksen juridisesti pätevään muotoon. Palvelusta löytyvät kaikki tärkeimmät taloyhtiön toiminnassa tarvittavat asiakirjat.

Tutustu Omataloyhtiö.fi Sopimuskoneeseen »

VAIHE 1

Valitse tarvitsemasi asiakirja.

Omataloyhtiö.fi Sopimuskoneesta löytyvät kaikki tärkeimmät taloyhtiön asiakirjat digitaalisessa muodossa.
 

VAIHE 2

Nimeä asiakirja tunnistettavammin ja valitse kansio, johon asiakirja tallentuu.

Tämän voi tehdä myös myöhemmin. Lisäksi sivulta löytyy lisätietoa kyseisestä asiakirjasta.

Täytettyäsi asiakirjan, tiedot jäävät talteen Sopimustilillesi, joten sen täyttäminen uudelleen koko laajuudessaan ei ole jatkossa välttämätöntä. 

VAIHE 3

Täytä asiakirjan kohdat järjestyksessä.

Näet näytön oikealla laidalla asiakirjan muotoutuvan automaattisesti tekemiesi merkintöjen mukaisesti.

Saat tarpeen mukaan lisätietoja eri asiakirjan kohdista siirtämällä hiiren i-kuvakkeen päälle. Voit myös halutessasi pyytää apua täyttämiseen SopimusChatin kautta. Asiakirja tallentuu automaattisesti. Kun olet täyttänyt asiakirjan, siirryt valitsemaan allekirjoitustavan klikkaamalla Jatka-painiketta.

VAIHE 4

Asiakirjasi on nyt valmis allekirjoitettavaksi.

Valitse haluamasi allekirjoitustapa. Allekirjoituksen voi hoitaa joko sähköisesti tai perinteisesti.

VAIHE 5

Kun hyödynnät sähköistä allekirjoitusta eli SopimusSignia, voit asiakirjan laatijana allekirjoittaa asiakirjan välittömästi.

SopimusSign Helppo soveltuu useimpiin sopimustilanteisiin ja sisältyy palvelun hintaan.

Ennen allekirjoittamista voit esikatsella asiakirjan, muokata sitä tai välittää sen sähköpostitse tai tekstiviestillä tarkasteltavaksi ennen allekirjoittamista.

Asiakirja on arkistoitu automaattisesti tilillesi, mutta voit vielä nimetä asiakirjan uudelleen ja tehostaa arkistointia liittämällä asiakirjan haluttuihin kansioihin.

Mikäli asiakirja vaatii useamman osapuolen allekirjoituksen ja kaikki ovat paikalla asiakirjan laatimisen hetkellä, sähköinen allekirjoitus hoituu myös heidän osaltaan samalla laitteella. Osapuoli on mahdollista kutsua allekirjoittamaan asiakirja tekstiviestillä, jolloin hän voi hoitaa allekirjoituksen kätevästi sormella älypuhelimen kosketusnäytöllä.

Ohje sähköiseen allekirjoittamiseen allekirjoituskutsun kautta 

Tehosta taloyhtiön toimintaa,
automatisoi asiakirjojen laadinta
​​​​​​​ja säilytä asiakirjat yhdessä paikassa

Tarjoamme Omataloyhtiö.fi:n jäsenille huippuedun ottaa käyttöön uusi ja moderni tapa hoitaa taloyhtiön kirjallinen dokumentointi sekä asiakirjojen turvallinen arkistointi. Työkalu mahdollistaa kaikkien taloyhtiön tärkeimpien asiakirjojen laatimisen digitaalisessa muodossa. Käytettävissä on myös yritystoiminnan sopimukset. Palvelun avulla säästyy asiakirjojen laatimiseen ja allekirjoittamiseen käytettyä aikaa jopa 90 %.

Kokeile Omataloyhtiö.fi Sopimuskonetta. Laadi yksi asiakirja VELOITUKSETTA ja huomaa palvelun edut.

Jäsenetuhinta on 199 €/vuosi (norm 299 €).
 

KOKEILE JA HUOMAA HYÖDYT - Tutustu Omataloyhtiö.fi Sopimuskoneeseen »


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
3.12.2018