Kiinteistön arvo ylös, lämmityskustannukset alas

Kiinteistön arvo ylös, lämmityskustannukset alas
Olisiko sinunkin taloyhtiössäsi aika siirtyä lämpöpumppujen aikaan?

Energiaa kulutettiiin pitkään murehtimatta sen ympäristövaikutuksista. Nykyään kuitenkin asetetaan äärimmäisen korkeat vaatimukset energiaratkaisujen vastuullisuudelle ja tehokkuudelle. Vaihtaessasi fossiilisista polttoaineista uusiutuvaan energiaan saat monia etuja. Teet ympäristölle palveluksen ja säästät myös rahaa.

Neljä painavaa syytä maalämpöön siirtymiseen

1. Sähkönkulutus putoaa kolmanneksen: Maalämpötekniikan avulla säästöä kertyy merkittävästi lämmityskuluissa. Saavutettavia säästöjä on helppo arvioida, kun jakaa nykyisen lämmityskulun kolmella. Samoin sähkön hinnan noustessa vain kolmannes hinnan noususta kohdistuu vastikkeeseen. Lisäsäästöjä syntyy myös, kun laitteet tuottavat lämpimän käyttöveden kiinteistön käyttöön.

2. Maalämpö korvaa kaukolämpöä: Yhä useampi siirtyy maalämpöön siksi, että kaukolämpöverkon kasvu on tullut tiensä päähän ja sen hinta nousee. Kehityksen myötä monet kaukolämpöyhtiöt ja kaupungit ovat alkaneet toimittaa lämpöpumppuratkaisuja taloyhtiöille.

3. Itsensä maksava investointi: Maalämpöpumppu säästää itsensä takaisin nopeasti madaltuneina lämmityskuluina. Suurin investointi ovat lämpökaivot, jotka oikein mitoitettuna palvelevat koko kiinteistön elinkaaren ajan. Maalämpö nostaa myös kiinteistön arvoa.

4. Merkittävä ympäristöteko: Uusiutuvaa energiaa hyödyntävät lämpöpumput ovat tulevaisuuden ratkaisu vähentäessään sähkön kulutuksesta syntyviä hiilidioksidi- ja pienhiukkaspäästöjä.

Tilaa kiinteistömaalämpöpumppuesite veloituksetta

Maalämpöpumppu madaltaa lämmityslaskua ja vähentää päästöjä.Maalämpöpumppu madaltaa lämmityslaskua ja vähentää päästöjä.

NIBEltä lämmönlähde kiinteistöön kuin kiinteistöön

NIBE-tuoteperheestä löydät uusiutuvaan energiaan perustuviin lämmönlähteen kiinteistöön kuin kiinteistöön. Järjestelmä kytketään olemassa olevaan lämmönjakoverkkoon. Modernia inverttiteknologiaa hyödynnettävissä maalämpöpumpuissa on markkinoiden paras hyötysuhde, ja modulaarisen järjestelmän ansiosta pumppuja voidaan asentaa jopa yhdeksän rinnakkain. Poistoilman talteenottojärjestelmät tulevat avuksi pienillä tonteilla, jonne mahtuu rajattu määrä energiakaivoja. Ilma-vesilämpöpumput ovat ratkaisu kohteisiin, joissa esimerkiksi kaavoitus estää maahan poraamisen.

Maalämpö soveltuu lähes kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin. Järjestelmä kytketään olemassa olevaan lämmönjakoverkkoon. Vanha lämmönlähde korvataan uudella järjestelmällä tai sitä hyödynnetään maalämmön rinnalla.

Miksi juuri NIBE?

  • Markkinoiden edistyneimmät tuotteet
  • Innovatiivinen kehitys
  • Kattava tekninen tuki
  • Etäohjaus ja -huolto NIBE Uplink -palvelun avulla

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö NIBEn kiinteistömaalämpöpumpuista

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
13.5.2019