Yhdenmukaiset ja nykyaikaiset parvekekaihtimet tuovat yksityisyyttä ja käyttömukavuutta

Nosta teemaksi kevään yhtiökokoukseen: Yhtenäinen julkisivu taloyhtiöön

Tiiviisti rakennettu asuinalue ei juurikaan tarjoa yksityisyyttä omalla parvekkeella tai terassilla viihtyvälle. Lasitus mahdollistaa parvekkeen ja terassin käytön lähes läpi vuoden, mutta esimerkiksi kynttilän valossa vietettäviin hämärtyviin iltoihin tai ystävien kesken pidettäviin kevätjuhliin pääsee turhan helposti osallistumaan naapurustonkin silmäparit ilman kunnollista näkösuojaa. On luonnollista, että yksityisyyttä haetaan keinolla millä hyvänsä ja taloyhtiön lasitettuja parvekkeita verhotaan moninkirjavin tavoin. Tämä taas ei imartele taloyhtiön julkisivua.

Kun kaikissa asunnoissa on käytössä samanlaiset kaihtimet, näyttää taloyhtiön julkisivu siistiltä.Kun kaikissa asunnoissa on käytössä samanlaiset kaihtimet, näyttää taloyhtiön julkisivu siistiltä.

Taloyhtiö, valmistaudu parvekekauteen.
​​​​​​​Varustele parvekkeet kaihtimilla.

Parveke- ja terassilasituksiin on saatavilla yhdenmukaiset ja nykyaikaiset kaihtimet tuomaan yksityisyyttä ja käyttömukavuutta. Ne eivät toimi pelkästään näkö- tai häikäisysuojina, vaan ovat sen lisäksi tyylikäs sisustuselementti.

Kun kaikissa asunnoissa on käytössä samanlaiset kaihtimet, näyttää taloyhtiön parvekejulkisivu yhtenäiseltä. Siisti julkisivu nostaa myös talon arvoa. Kaihtimet tuovat asukkaille näkösuojaa sekä yksityisyyttä, ja kaihtimien ansiosta parvekkeella on mahdollista säilyttää tavaroita turvallisemmin piilossa katseilta.

 

Kaihtimia on saatavilla erilaisilla tekstiileillä aina läpikuultavista maisemakankaista peittäviin, valoa ja lämpöä pois heijastaviin kankaisiin.

Aurinkoisella lasiparvekkeella lämpötila nousee korkeaksi. Kaihtimilla auringon paahtavuutta saa säädeltyä tehokkaasti, jolloin viilennystä on tarjolla, kun sitä kaipaa. Parveke-/terassikaihtimet pitävät samalla myös asunnon sisätilat varjoisempana, jolloin muun viilennyksen tarve asunnoissa vähenee.
Kaihtimet tuovat asukkaille näkösuojaa ja yksityisyyttä.Kaihtimet tuovat asukkaille näkösuojaa ja yksityisyyttä.
Kaihtimen voi säätää mihin kohtaan lasia tahansa, myös alhaalta ylös.Kaihtimen voi säätää mihin kohtaan lasia tahansa, myös alhaalta ylös.

Kaihtimet voidaan asentaa kaikkiin yleisesti käytössä oleviin parvekelasituksiin. Kaihdin asennetaan parvekelasiin tukevasti patentoiduilla kiinnikkeillä, jotka eivät vaadi poraamista tai ruuvaamista. Tällöin myös lasittajan tuotetakuu säilyy. Kaihtimet eivät myöskään estä parvekelasituksen normaalia käyttöä, sillä jokaiseen lasiin asennetaan oma kaihtimensa. Kaihtimia on mahdollisuus säätää portaattomasti mihin kohtaan lasia tahansa, myös alhaalta ylös.

Kankainen Visor Queen -vekkikaihdin soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheisiin. Kaihtimissa ei ole roikkuvia naruja ja ne ovat turvalliset sekä helpot käyttää. Vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistäisi käsillä. Kaihdin on vesipestävä.

Tutustu ja tilaa »

Asennus ei vaadi poraamista tai ruuvaamista.Asennus ei vaadi poraamista tai ruuvaamista.
Kaihtimet eivät estä parvekelasien normaalia käyttöä.Kaihtimet eivät estä parvekelasien normaalia käyttöä.

Kustannustehokkuutta yhteishankinnalla

Visor Oy tarjoaa taloyhtiöille mahdollisuuden hankkia parvekekaihtimet kustannustehokkaasti yhteishankintana. Kun kaihtimet tilataan ja asennetaan koko taloyhtiöön kerralla, säästyy asennus-, toimitus- ja valmistuskustannuksia. Yhteishankinta varmistaa myös taloyhtiön yhtenäisen ja siistin julkisivuilmeen. Kaihtimet valmistetaan haluamanne värisenä ja tyyppisenä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
18.2.2019