Moderni korjausrakentaja tekee lisää tilaa Liunen väliovella

Moderni korjausrakentaja tekee lisää tilaa Liunen väliovella

Väliseinän sisään liukuva Liune on uuden aikakauden versio liukuovesta; siinä on pintaliukuoven perusajatus, mutta paremmalla toteutuksella! Äänet eristyvät jopa paremmin kuin kääntyvää ovea käytettäessä, koko seinäpinta on käytössä, ja ovi liukuu kevyesti ja äänettömästi. Asennus on helppoa ja nopeaa, ja valmiiksi hitsattu teräselementti on takuulla kestävä.

Liukuva väliovi on parhaimmillaan rakennuksen toiminnallisuutta ja asumisen laatua parantava ratkaisu. Kotimaisissa Liune-väliovissa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune-ovet voi tilata suoraan verkosta, ne toimitetaan valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena.

Seinän sisään liukuva ovi jättää kaikki pinnat vapaaksi sisustukselle, toisin kuin pintaliukuovi.Seinän sisään liukuva ovi jättää kaikki pinnat vapaaksi sisustukselle, toisin kuin pintaliukuovi.

Valitsemalla seinän sisään liukuvan välioven vapautat tilaa asumiselle

Liune korvaa kääntyvän oven tai pintaliukuoven ja tuo lisätilaa asiakkaan kotiin 1-3 neliömetriä per ovi. Tämä tuo selkeästi lisää mahdollisuuksia ovien sijoitteluun ja tarvittavan vapaan tilan huomiointiin.

Kysymys saranallisten ovien korvaamisesta seinän sisään integroiduilla ovilla tulee vastaan lähes kaikessa asuntosuunnittelussa. Asiakkaat haluavat seinän sisään liukuvia ovia, koska monet näkevät niiden olevan nykyaikaisia ja vapauttavan enemmän tilaa varsinaiseen asumiseen. Nyt pinnalla on selkeälinjainen, minimalistinen tyyli, joka kestää aikaa, sanoo arkkitehti Kim Michael espoolaisesta arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy:stä.

Magneettiprinttikuvalla yksilöllinen Liune.Magneettiprinttikuvalla yksilöllinen Liune.

Liune on sisustajan ja tilankäytön unelma

Liune Door -mallistossamme on paljon erilaisia malleja ja värejä, mikä tarjoaa rakentajalle monta vaihtoehtoa. Tarjolla on mahdollisuus myös personointiin. Oviin voi saada haluamansa kuva, tai sen voi tilata lempivärillään. Kuva voidaan joko printata pysyvästi lasi- tai mdf-oveen kiinni, tai valita magneetilla oveen kiinnitettävä vaihtoehto. Magneettiprinttikuva on helppo ja vaivaton vaihtaa, mikäli fiilis tai sisustus sitä vaatii. Seinäpinnat jäävät vapaaksi sisustamista varten, kun ovi liukuu seinän sisään.

Liunen ovet saa värikartan kaikissa sävyissä.Liunen ovet saa värikartan kaikissa sävyissä.

Liune mahdollistaa esteettömän asumisen

Esteettömyysmääräysten mukaan asuinhuoneistoissa tilaa joudutaan varaamaan aiempaa enemmän keittiöille ja kylpyhuoneelle. Tämän vuoksi makuu- ja olohuoneiden koot ovat pienentyneet, ja juuri näihin tiloihin Liune on täydellinen väliovi. Liune on asuinkohteissa esteettömyysmääräysten mukainen jo koossa Li08, eli vapaan kulkuaukon leveydellä 810 mm. Liune-oviratkaisussa oviaukkoon ei tule kynnystä, joten liikkuminen on vaivatonta. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin niin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin.

Makuuhuoneen kruunaa tyylikäs Amerikan tammiviiluovi Liune Vuori LD6.Makuuhuoneen kruunaa tyylikäs Amerikan tammiviiluovi Liune Vuori LD6.

Haluatko tietää lisää:

Tarkemmat tilaratkaisut ja tuotetiedot www.liune.fi
Asennusohjeet
Elementtien mitoitustaulukot


Kiinnostuitko?
​​​​​​​Voit tilata itsellesi esitteet tai jättää yhteydenottopyynnön tästä:


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
14.2.2019