Korttelin komeimmat keräyspisteet

Korttelin komeimmat keräyspisteet

Onko taloyhtiössänne jäteastiat ilmojen armoilla? Epäsiistit laatikot pihan perällä? Korttelin komeimmat keräyspisteet saatte Modul-jäteastiasuojalla!

Modul-jäteastiasuoja on joustava, monipuolinen ja kompakti ratkaisu jätteiden keräyspisteille. Yhden astiasuojan sisälle mahtuu joko kaksi 240/360 jäteastiaa tai yksi 660 litran jäteastia.

Astiasuojia voidaan myös liittää päädyistä toisiinsa ja rakentaa näin useamman astiasuojan kokonaisuus. Niiden ulkonäköä voidaan myös muokata kohteeseen sopivaksi; pariovissa ja päädyissä on verhoiluvaihtoehtoina alumiinilevy ja alumiinipaneeli - ja niihin on saatavissa useita eri värivaihtoehtoja. Astiasuojan täyttöluukku on helppo avata pitkästä kahvasta ja luukku pysyy auki yläasennossa kaasujousien avulla. Ovissa on erikoissaranat, jotka mahdollistavat oven nostamisen ylöspäin mikäli jäätä tai lunta on kertynyt oven kynnyksen eteen.

Modul-jäteastiasuojat soveltuvat mainiosti isojen tai pienten jätekeräyspisteiden rakentamiseen asuintalojen ja liikekiinteistöjen piha-alueille.

Tutustu Lehtovuoren roskakatoksiin

Tyylikäs, moderni ja käytännöllinen kokonaisuus Modul-jäteastiasuojilla toteutettuna!Tyylikäs, moderni ja käytännöllinen kokonaisuus Modul-jäteastiasuojilla toteutettuna!

Modul-jäteastiasuojaa on saatavana myös palosuojattuna

Modul Paloturva -astiasuojamallissa ulkoverhous on kokonaan alumiinilevyä ja sisäpuoli verhoiltu kauttaaltaan A1-luokan paloeristyslevyillä. Modul Paloturva -jäteastiasuojan täyttöluukussa on lisäksi palosuojamekanismi, joka sulkee täyttöaukon palon sattuessa. Modul Paloturva -jäteastiasuoja on myös lukituksella varustettu. Vakiona olevaan täyttöluukun lukkorunkoon voidaan asentaa kaksi lukkopesää, jotka voidaan sarjoittaa esimerkiksi asukkaille ja huoltoyhtiölle.

 

Modul Paloturva -astiasuojamalli pitää palon kurissa.Modul Paloturva -astiasuojamalli pitää palon kurissa.

Huom.! Lukolla varustettu Modul Paloturva -jäteastia voidaan sijoittaa, täyttöaukko suunnattuna seinästä ulospäin, aivan kiinteistön viereen (suojaetäisyys 2,25 m; paloviranomaisen kohdekohtaisen arvion perusteella mahdollisesti jopa vain 0,1m ), mikä mahdollistaa joustavan kierrätyspisteen sijoittelun myös pienissä pihoissa!

Jäteastiasuojaa on mahdollista saada lisäksi suurempana Modul XL -mallina, johon mahtuu joko kolme kappaletta 240 l astioita tai 240 ja 660 l astiat. Näistä voit tiedustella lisää Lehtovuori Oy:n asiakaspalvelusta.

Kuvassa Modul 1 ja Modul XL jäteastiasuojatKuvassa Modul 1 ja Modul XL jäteastiasuojat

Yksi Lehtovuori Oy:n roskakatosten ja jätekatosten etu on niiden muunneltavuus. Mallistoon kuuluu suuria ja pieniä jätekatoksia ja jäteastiasuojia, joita on saatavissa erilaisilla paneeleilla ja väreillä. Myös paloturvallisuus on huomioitu; Modul-malli on saatavilla palosuojattuna. Lisäksi roskakatos ja pyöräkatos voidaan yhdistää myös tyylikkääksi kokonaisuudeksi!

Tutustu myös muihin Lehtovuori Oy:n katoksiin: polkupyöräkatos - pysäkkikatos - taukokatos - liikuntakatos

 


Haluatko tietää enemmän?

Mikäli haluat tietää enemmän, tai pyytää vaikka tarjouksen kotimaisista, Lehtovuori Oy:n valmistamista roska- ja jätekatoksista, niin täytä alla oleva yhteydenottopyyntö. Lehtovuori Oy:n asiantuntijat ottavat Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
19.2.2019