Miksi keittiöremontti kannattaa tehdä putkiremontin yhteydessä?

20190705_08_VantaanTammistonKeittiomaailma_MG_9012_inkku

6 hyvää syytä remontoida keittiö putkiremontin yhteydessä:


Hyödynnä purkutyöt, säästä rahaa
Vanha keittiö pitää purkaa ainakin osittain, ja uudelleen asennuksessa on riskinsä. Asennus maksaa joka tapauksessa, joten järkevämpää on asentaa uudet, nykyaikaiset mittatilauskalusteet.

Kaksi remonttia, yhdet pölyt
Jos keittiöremontti on yhtään ajankohtainen, kannattaa se tehdä samoilla remonttipölyillä. Samanaikainen remontti säästää myös aikaa.

Säästä vaivaa
Yksi yhteyshenkilö hoitaa keskitetysti kaikki keittiöt yksilöllisten tarpeiden mukaan sovittaen keittiöprojektin putkiremontin aikatauluihin.

Ei väärin tehtyjä remontteja
Keittiöremontin tarkistaa aina taloyhtiön valtuuttama valvoja, sama, joka valvoo putkiremontin.

Parannusta toiminnallisuuteen ja ulkonäköön
Kalusteiden ja kodinkoneiden päivittäminen parantaa sekä keittiön ulkonäköä että ergonomiaa.

Asunnon arvon nousu
Uusi keittiö kohottaa asunnon ilmettä ja arvoa.
 

Case: Keittiöremontin eteneminen

Erään talon putkiremonttia koskevassa hallituksen kokouksessa päätettiin osakkaille esittää keittiöremontin mahdollisuus. Osakkaista suurin osa halusi hyödyntää remonttipölyt ja purkutyöt ja päätyi teettämään keittiöremontin. Keittiötoimittajaksi valikoitui Keittiömaailma, jolla on useiden vuosien kokemus vastaavista projekteista. Yhden, hankkeen hyväksymän keittiötoimittajan valinta on perusteltua, sillä näin osakkaiden ei tarvitse sopia erikseen omista remonteista pääurakoitsijan kanssa.

Koska paikallisen Keittiömaailman suunnittelija otettiin jo alkuvaiheessa osaksi suunnitteluryhmää, yhteistyö ja aikataulujen koordinointi osapuolten välillä kävi sujuvasti. Suunnittelija teki keittiöiden mittaukset jo tutustumiskierroksen yhteydessä. Keittiömaailma piti osakkaille tiedotustilaisuuden, jossa kerrottiin projektin aikatauluista ja esiteltiin keittiövaihtoehdot ja kustannusarviot.
 

Suunnittelija kävi tutustumassa vanhoihin keittiöihin jo varhaisessa vaiheessa.Suunnittelija kävi tutustumassa vanhoihin keittiöihin jo varhaisessa vaiheessa.

Osakaskohtaisten suunnitelmien vahvistaminen

Keittiöremontin hankkineet osakkaat saivat Keittiömaailmasta yksilöllisen, maksuttoman suunnitelman ja tarjouksen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen keittiösuunnittelija hoiti kalusteiden ja kodinkoneiden tilaamisen, remontin aikataulutuksen muiden toimijoiden kanssa ja piti asukkaat ajan tasalla remontin etenemisen suhteen. Uuden keittiön asennus hoidettiin Keittiömaailman kautta, jolloin keittiön asentaa asiaan erikoistunut ammattilainen ja asennus tehdään takuutyönä.

Kaikkien keittiöremonttien yhteydessä uusittiin vähintään osa kodinkoneista. Kodinkoneiden uusiminen kannattaa, sillä nykyaikaiset toiminnot paitsi parantavat käytettävyyttä myös säästävät energiaa. Remontoitujen keittiöiden toiminnallisuudet paranivat huomattavasti, ja moni asukas ihmettelikin, kuinka pieneenkin keittiöön saatiin lisätilaa yllättävillä, uusilla innovaatioilla ja nykyaikaisilla ratkaisuilla.

Kaiken kaikkiaan keittiöremontti teki putkiremontista mukavan projektin, josta jäi konkreettinen, silmälle ja arkeen iloa tuova muisto. Osa osakkaista päätyi uusimaan samalla myös eteisen ja makuuhuoneen kaapistoja, mikä hoitui yhtä kätevästi Keittiömaailman kautta.
 

Uusi A La Carte Festa -keittiö.Uusi A La Carte Festa -keittiö.
Uusi Petra Emma -keittiö.Uusi Petra Emma -keittiö.

Keittiöremontin esimerkkikustannus

Kustannus on laskettu kahdelle keittiövaihtoehdolle; modernille A la Carten Festa-keittiölle ja kodikkaalle Petran Emma-keittiölle.

A la Carten Festa-keittiö
Kalusteet: 5032€
Allas : 251€ (hana sisältyy putkiremonttiin)
Kodinkoneet: 2633€
Rahti: 170€
Kierrätyskulut: 30€

YHTEENSÄ: 8110€

Petran Emma-keittiö
Kalusteet: 3461€
Allas: 251€ (hana sisältyy putkiremonttiin)
Kodinkoneet: 2437€
Rahti: 170€
Kierrätyskulut: 30€

YHTEENSÄ: 6349€

Keittiön asennus: 1298€ (ei sis. putki- eikä sähkötöitä). Asennustyöstä saa verotukseen kotitalousvähennyksen!

Maksuvaihtoehdot

Laskutus: Keittiömaailma ei peri ennakkomaksua, lasku tulee maksettavaksi tavarantoimituksen jälkeen.
Rahoitus: Keittiömaailma Rahoituksen voi hankkia kätevästi verkossa haluamalleen summalle, ilman vakuuksia tai takaajia.


Tutustu palveluumme: keittiomaailma.fi/linjasaneeraus

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön

Voit jättää yhteydenottopyynnön keittiöremontin toteutuksesta tai jos haluatte yhtiökokoukseen suunnittelijan mukaan, kuten edellä esitellyssä kohteessa otettiin. HUOM! Suunnittelija voidaan kutsua myös etäkokoukseen.

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
5.3.2021