Taloyhtiöissä kannattaa hankkia parvekekaihtimet kustannustehokkaasti yhteishankintana.

Parvekekaihtimien yhteishankinnalla taloyhtiölle selkeitä etuja

Jääkö lasitettu parvekkeesi kesäisin käyttämättä, koska aurinkoisina päivinä lämpötila nousee siellä tukalaksi? Moni kerrostaloasukas vastaa tähän kysymykseen myöntävästi. Tuttu tilanne.

Lasitettu parveke tuo taloyhtiöasumiseen ripauksen luksusta. Parveke toimii parhaimmillaan olohuoneen jatkeena ja tarjoaa asuntoon hyödyllisiä lisäneliöitä. Lasituksen tuomat edut voi maksimoida parvekkeelle asennettavilla kaihtimilla.

Kaihtimien ansiosta nautit lasitetusta parvekkeestasi läpi vuoden ja teet siitä entistä viihtyisämmän. Auringonpaiste ei enää tuota ongelmia, sillä parvekekaihtimet estävät liiallisen valon pääsyn sisään ja pitävät kuumuuden tehokkaasti loitolla.

Kaihtimet lisäävät asuinmukavuutta myös muilla tavoin. Kun parveke ei hohkaa kuumuuttaan, pysyy myös asunnon sisätilat viileämpänä. Energiatehokkuus parantuu ja viilennyksen tarve asunnoissa vähenee. Sen lisäksi kaihtimet toimivat erinomaisina näkösuojina ja tuovat yksityisyyttä silloin, kuin sitä kaipaat. Valon ja katseiden torjumisen lisäksi kaihdin on myös sisustuksellinen elementti.

Lasitettuja parvekkeita verhotaan moninkirjavin tavoin.
Tämä ei imartele taloyhtiötä.

Yhteishankinnalla säästöä - ota yhteyttä

Taloyhtiöissä kannattaa hankkia parvekekaihtimet kustannustehokkaasti yhteishankintana. Kun kaikissa asunnoissa on käytössä samanlaiset kaihtimet, näyttää taloyhtiön julkisivu siistiltä ja se taas on omiaan nostamaan taloyhtiön arvoa. Yhteishankinta säästää myös asennus-, toimitus- ja valmistuskuluja.

Visor-kaihdin on kestävä ja turvallinen valinta. Parvekekaihtimet voidaan asentaa kaikkiin yleisesti käytössä oleviin parvekelasituksiin. Asennus tapahtuu ilman reikien poraamista, jolloin myös lasitusvalmistajan tuotetakuu säilyy. Kaihtimet eivät estä parvekelasituksen normaalia käyttöä. Portaaton säätö mahdollistaa kaihtimen jättämisen juuri sille kohdalle kuin haluat - vaikka lasin keskiosaan. Kaihtimia on saatavilla erilaisilla tekstiileillä aina läpikuultavista maisemakankaista peittäviin, valoa ja lämpöä pois heijastaviin kankaisiin.

Miksi Visor-kaihdin?

  • Helppohoitoinen. Vesipestävän erikoiskankaan ansiosta kaihtimet on helppo pitää puhtaina.
  • Kestävä. Kangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistäisi käsillä.
  • Turvallinen. Ei roikkuvia naruja.
  • Käytännöllinen sisustuselementti kaksisuuntaisen säätömekanismin ansiosta.
  • Toimii näkö- ja aurinkosuojana sulkematta luonnonvaloa pois.
  • Saatavana läpikuultavalla tai tehokkaan näkösuojan antavalla peittävällä kankaalla.
  • Kaihdinta voi säätää suoraan siinä olevasta kahvasta tai teleskooppisauvalla.
  • Sopii erinomaisesti myös kapeisiin ikkunankarmeihin ja liukulasiovien väliin.
Katso erilaisia taloyhtiöiden kaihdintoteutuksia »

Kaihtimet yhteishankintana taloyhtiöön?
​​​​​​​Jätä yhteydenottopyyntö.


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
10.6.2019