ÄLYKÄS VEDENMITTAUS Käännä reaaliaikainen kulutusdata käteiseksi

ÄLYKÄS VEDENMITTAUS

Käännä reaaliaikainen kulutusdata käteiseksi

Pienempi vesi- ja energialasku, vesivahinkojen ehkäisy, energiatehokas taloyhtiö, suunnitelmallinen kunnossapito ja totuudenmukainen budjetointi – vedenmittausdatan valuuttakurssi on korkea.

Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija Verto on vuosia tilastoinut mittauksen vaikutuksia kohteissaan ja tulokset ovat vaikuttavia: kulutus laskee kolmanneksella.

Rahaksi säästö muuttuu kulutuksen mukaisen vesilaskutuksen myötä. Verto-kotien asukkaille se tarkoitti viime vuonna 20 miljoonan euron tienestiä.

Nykyaikaisen kerrostalon energiankulutuksesta lähes puolet kuluu veden lämmittämiseen. Reaaliaikaisen vedenmittauksen vaikutus näkyy siis tuntuva vähennyksenä myös energialaskussa.

Kulutustiedoissa näkyvät poikkeamat auttavat puolestaan huomaamaan laiteviat, paikallistamaan väärät asennukset ja vuotavat vessanpytyt ja estämään kalliit vesivahingot.

Tiesitkö?
Vasta kulutuksen mukainen vesilaskutus muuttaa viisaasta vedenkäytöstä seuraavat säästöt rahaksi.

Kasvata taloyhtiösi arvoa

Pitkältä aikaväliltä kootut tiedot kertovat tulkitsijalleen paljon: ne auttavat valitsemaan laitteita, tunnistamaan energiansäästömahdollisuuksia ja dokumentoimaan kiinteistön energiatehokkuuden. Huoltotarpeiden ennakointi säästää kustannuksia ja pitää taloyhtiön budjetin kurissa.

Huoneisto on merkittävä sijoitus, kokonaisesta kiinteistöstä puhumattakaan ja siksi
taloyhtiön elinkaaren hallintaan pitää kiinnittää huomiota: tutkia, kuinka omaisuuden arvoa voi pitää yllä tai jopa kasvattaa.

Haluatko kuulla, miten sinun taloyhtiösi voisi hyödyntää Verto-vedenmittausjärjestelmää?
Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Tietoa vedenmittausjärjestelmän valitsemisesta.
Mitä pitäisi tietää?

Verto on yli 30 vuoden kokemuksella Suomen johtava huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä. Markkinoiden älykkäin järjestelmä pienentää asukkaiden laskuja, säästää etäluettavuudessaan isännöitsijän aikaa, tarjoaa ammattilaisille teknistä tukea kautta linjan ja on kiinteistösijoittajalle elinkaarikustannuksiltaan edullisin valinta. Suomen ensimmäinen ja ainoa vedensäästösovellus VertoMobile tuo kulutustiedot asukkaiden taskuun ja tekee niiden seuraamisesta vaivatonta. Sovellus myös turvaa arkea, sillä se hälyttää keskiarvokulutuksen ylittyessä ja auttaa näin huomaamaan ongelmat ajoissa jopa kotoa poissa ollessa.

Lue lisää VertoMobilesta!

Testaa Verton Investointilaskuria!


Kiinnostuitko, heräsikö kysymyksiä?
Jätä yhteydenottopyyntö


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
12.4.2019