Kaikki taloyhtiösi katolle, turvallisesti ja vaivattomasti

Kaikki taloyhtiösi katolle, turvallisesti ja vaivattomasti

Taloyhtiön katto- ja ränniremontti on tärkeää tehdä turvallisuudesta huolehtien sekä tehokkaasti niin, että rakenteet ovat sään armoilla mahdollisimman vähän aikaa. Vesivek on ainoa kattoremonttiyritys, jolla on koko tuotanto- ja toimitusketju omissa – ja 100 %:sti kotimaisissa käsissä. Asiakkaalle se merkitsee turvallisuutta, vaivattomuutta ja laatua.

100 % kotimainen toimitusketju ja paikalliset asentajat

Tuotteemme tulevat suoraan omilta tehtailtamme Pirkkalasta ja Orimattilasta, ilman välikäsiä. Molemmat tehtaat edustavat teknisesti ja tietotaidoltaan alansa huippua. SSAB:n laadukas teräs profiilien raaka-aineena sekä lähes 40 vuoden kokemus tuotekehityksestä takaavat, että tuotteet kestävät suomalaisissa kodeissa ja sääoloissa. Esimerkkinä tuotteittemme korkeasta laadusta on alumiininen Arvo-kouru, joka ei ruostu eikä raidoitu.

Käytämme vain omia, paikallisia asentajia, joiden kanssa asiointi ja kommunikointi on sujuvaa. Kunnia-asiamme on työllistää oman kylän miehiä ja tarjota töitä ympäri vuoden. Kun tilaat remontin yritykseltä, jonka koko ketju on kotimainen ja työntekijät paikallisia, varmistat että veroeurot jäävät 100 %:sti Suomeen. Vesivek on RALA-pätevä yritys ja vuodesta 2011 Isännöintiliiton jäsen.

Käytämme vain omia, paikallisia asentajia, joiden kanssa asiointi ja kommunikointi on sujuvaa.

Laadun takeena oma palveluketju

Koska koko toimitusketju tuotekehityksestä asennukseen on omissa käsissämme, pystymme kontrolloimaan laatua kaikissa remonttisi vaiheissa. Kattoremontti alkaa aina veloituksettomasta, koulutettujen kattoasiantuntijoidemme tekemästä kuntoarviosta; näin jokaiselle katolle löydetään parhaat ratkaisut. Omille tuotteille ja omalle työllemme pystymme antamaan kunnon takuut: 15–60 vuoden materiaalitakuut sekä 5 vuoden asennustakuun.

Ja kun asioit pitkäikäisen ja kokeneen yrityksen kanssa, tiedät, että takuut ja palvelu toimivat myös tulevina vuosina. Vesivek-asennukselle on ensimmäisenä alalla myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Vesivek on kehittänyt nosturi- ja telineasennukseen perustuvan konseptin, jonka avulla katto saadaan rakennettua säältä suojaan mahdollisimman nopeasti. Tällöin riski kosteuden pääsemisestä kattorakenteisiin on minimoitu.

Taloyhtiön remontissa hallitus ja isännöitsijä ovat osaltaan vastuussa, että kattoremontin työturvallisuudesta on huolehdittu asianmukaisesti. Vesivek käyttää putoamissuojauksena rakennustelineitä, jotka ovat lainsäädännön mukaan ensisijainen ja turvallisin ratkaisu kattosaneerausalalla. Voit siis olla rauhallisin mielin tietäessäsi, että Vesivek-remontissa työturvallisuus on hoidettu parhaalla mahdollisella tavalla.

Vesivek-remontti on vaivaton

Annamme urakasta kokonaishinnan, joka sisältä kaiken kuntoarviosta asennukseen, ja laskutamme vasta, kun remontti on kokonaan valmis. Remontin alkaessa tuomme tarvikkeet työmaalle tullessamme ja viemme mennessämme. Kun remontti tehdään loppuun yhtäjaksoisesti, taloyhtiönne piha ei toimi viikkokausia varastona.

Valtakunnallisen toimipaikkaverkoston ansiosta palvelu ja työntekijämme ovat lähellä sinua, näin yhteistyö on sujuvaa. Ja jos jotain kysyttävää tai ongelmia ilmenee, sinulla on aina yksi selkeä vastuutaho, mihin ottaa yhteyttä.

VESIVEK-KUNTOARVIOLLA HELPOTAT TALOYHTIÖN PÄÄTÖKSENTEKOA

√ Jotta remontin ajankohta ja yksityiskohdat voidaan päättää faktoihin perustuvan informaation pohjalta, tulee katon kunto selvittää tarkasti.

√ Se edellyttää katteen sekä kattotuotteiden, mutta myös välikaton ammattimaista tarkistamista.

√ Vesivekin kattoasiantuntija tutkii katon sekä välikaton kunnon ja esittää kuvin dokumentoidut johtopäätökset nykytilanteesta ja mahdollisista ongelmakohdista yhtiökokouksessanne.

√ Kaikki asianomaiset saavat yhdenmukaisen tiedon sekä asiantuntijamme voi heti vastata esille nouseviin kysymyksiin.

√ Jos taloyhtiönne katolla on kaikki kunnossa, on luonnollisesti tieto myös siitä huojentava uutinen.


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
15.4.2019