Kaihtimien avulla piilossa uteliailta katseilta

Yksityisyyttä omalle terassille tai parvekkeelle

Lasitettu terassi tai parveke toimii erinomaisena olohuoneen jatkeena ja tarjoaa asuntoon hyödyllisiä lisäneliöitä. Lasituksen tuomat edut voi maksimoida terassille ja parvekkeelle asennettavilla kaihtimilla.

Kankainen kaihdin soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheisiin.Kankainen kaihdin soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheisiin.

Piilossa uteliailta katseilta

Tiiviisti rakennettu asuinalue ei juurikaan tarjoa yksityisyyttä omalla terassilla tai parvekkeella viihtyvälle. Lasitus mahdollistaa terassin käytön lähes läpi vuoden, mutta esimerkiksi kynttilän valossa vietettäviin hämärtyviin iltoihin tai ystävien kesken pidettäviin kesäjuhliin pääsee turhan helposti osallistumaan naapurustonkin silmäparit ilman kunnollista näkösuojaa. Kaihtimien ansiosta terassilla on mahdollista viihtyä ilman ulkopuolisia katseita.

Katso erilaisia toteutuksia

Varjoa paahteeseen

Aurinkoisella lasiterassilla tai -parvekkeella lämpötila nousee usein korkeaksi. Kaihtimilla auringon paahtavuutta saa säädeltyä tehokkaasti, jolloin viilennystä on tarjolla, kun sitä kaipaa.

Terassi-/parvekekaihtimet pitävät samalla myös asunnon sisätilat varjoisempana. Kun terassi ei hohkaa kuumuuttaan, pysyy myös asunnon sisätilat viileämpänä. Energiatehokkuus parantuu ja viilennyksen tarve asunnoissa vähenee.

Tälle terassille on asennettu kaihtimet myös kattoon.Tälle terassille on asennettu kaihtimet myös kattoon.
Kaihtimia on saatavilla myös parvekkeiden kaiteisiin.Kaihtimia on saatavilla myös parvekkeiden kaiteisiin.

Yhdessä paketissa näkösuoja, viilennys, säänkesto sekä helppo kunnossapito

Visor-kaihdin on kestävä ja turvallinen valinta. Terassi- ja parvekekaihtimet voidaan asentaa kaikkiin yleisesti käytössä oleviin lasituksiin. Asennus tapahtuu ilman reikien poraamista, jolloin myös lasitusvalmistajan tuotetakuu säilyy. Kaihtimet eivät estä lasituksen normaalia käyttöä. Visor-kaihtimet viilentävät terassia kaksisuuntaisen säätömekanisminsa ansiosta juuri sen verran kuin haluat. Portaaton säätö mahdollistaa kaihtimen jättämisen juuri sille kohdalle kuin haluat - vaikka lasin keskiosaan.

Visor Queen -kaihtimia on saatavilla erilaisilla tekstiileillä aina läpikuultavista maisemakankaista peittäviin, valoa ja lämpöä pois heijastaviin kankaisiin.

Kankainen kaihdin soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheisiin. Kaihtimissa ei ole roikkuvia naruja ja ne ovat turvalliset sekä helpot käyttää. Vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistäisi käsillä. Kaihdin on vesipestävä.

Kankaan väriksi on mahdollista valita:1 Läpikuultava valkoinen2 Läpikuultava vaaleanharmaa3 Tiivis harmaa4 Tiivis luonnonvalkoinenKankaan väriksi on mahdollista valita:
1 Läpikuultava valkoinen
2 Läpikuultava vaaleanharmaa
3 Tiivis harmaa
4 Tiivis luonnonvalkoinen

Kysyttävää kaihtimista? Jätä yhteydenottopyyntö.


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
29.4.2019