Energiaa säästävä lämmitysratkaisu suurille rakennuksille

Energiaa säästävä lämmitysratkaisu suurille rakennuksille

Maalämpö soveltuu ratkaisuksi useimmissa tapauksissa, kun haetaan ekonomista ja ekologista ratkaisua isommankin rakennusmassan lämmitykseen. Maalämpölaitteiston asennuksen jälkeen kiinteistö saa riittävästi lämpöä ja käyttövettä sekä taloyhtiö huomattavasti pienemmät lämmityskustannukset.
 

Korkea vuosihyötysuhde ilman lisälämpöä

Uudet Bosch Compress 7000 LW-kiinteistölämpöpumput soveltuvat rivitalojen, kerrostalojen, teollisuushallien, maatilojen ja erilaisten julkisrakennusten energiatehokkaaseen lämmitykseen. Lämpöpumpun tehon voi valita 22 ja 80 kW:n väliltä ja yksikköjä voidaan kytkeä sarjaan jopa viisi kappaletta.

Bosch Compress 7000 LW pystyy tuottamaan jopa 68 asteisen lämmitysveden, jonka ansiosta se soveltuu lähes jokaiseen kohteeseen. Lämpöpumppujärjestelmän mitoitus voi olla sellainen, että lisälämmön tarve on lähes olematon. Tuloksena ovat korkeat COP- ja SCOP-arvot ottotehosta riippumatta.

Lähes 50 vuoden kokemus lämpöpumpuista ja geotermisestä energiasta tekevät Bosch-lämpöpumpuista luotettavan valinnan lämmitysjärjestelmäksi. Suurin osa kehitystyöstä tapahtuu Ruotsissa, joten ratkaisut sopivat täysin pohjoismaisiin ilmasto-oloihin.

Tutustu lisää Bosch kiinteistölämpöön>>

Bosch-kiinteistömaalämpöpumppu Compress 7000 LWBosch-kiinteistömaalämpöpumppu Compress 7000 LW
Energialuokka A+++ Energialuokka A+++ 

Säästöjä lämmityskustannuksiin

Kiinteistömaalämmön asennuksella saneerauskohteissa saavutetaan noin kolmanneksen pienemmät lämmityskustannukset ja järjestelmä maksaa itsensä takaisin nopeasti lähivuosien aikana. Oikein mitoitetut lämpökaivot palvelevat koko kiinteistön elinkaaren ajan ja niistä riittää energiaa loputtomasti. Maalämpö vaikuttaa positiivisesti myös kiinteistön arvoon.
 

Kiinteistölämpömestarit

Bosch Kiinteistölämpömestarit ovat oman alansa valikoituja ammattilaisia. Heiltä saat energiatehokkaan ja luotettavasti toimivan lämmityskokonaisuuden, joka on suunniteltu kohteen tarpeita vastaavaksi. Saat peräti 6 vuoden takuun heidän mitoittamalleen Bosch-kiinteistölämmitysratkaisulle, sis. maalämpöpumput ja varaajat. Bosch Lämpömestarit käyttävät Boschin omaa mitoitusohjelmaa, jonka avulla taataan paras mahdollinen säästö.

Katso esite>>

Takuun lisäksi ainutlaatuinen etävalvonta

Ainoana laitevalmistajana Bosch tarjoaa etävalvontaa verkkoyhteydellisiin kohteisiin koko laitteen takuun ajan. Bosch tarkastaa jokaisen vikatilan yksilöllisesti, ja tapauskohtaisesti joko ilmoittaa viasta asiakkaan nimetylle edustajalle tai lähettää tiedot automaattisesti huoltoliikkeeseen. Virhetilanteissa Bosch voi myös optimoida järjestelmän toimintaa. Vikatilanteita valvotaan arkisin klo 8-15.30 välillä ja niihin reagoidaan 24 tunnin vasteajalla.
 

3 painavaa syytä valita Bosch-kiinteistölämpö

• 6 vuoden takuu ‒ lupaus laadusta
• Boschin tekninen tuki etävalvoo kohteen takuuaikana
• Bosch-kiinteistöasiantuntijat suunnittelevat laitteistokokonaisuuden ‒ turvallinen valinta

Tutustu lisää Bosch kiinteistölämpöön>>


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
2.9.2019