Älylukko taloyhtiön yhteisiin tiloihin

Älylukko taloyhtiön yhteisiin tiloihin

Usein mietimme, miten helpottaisimme asuntomme lukitusta emmekä kiinnitä varastoihin tai taloyhtiöiden yleisiin tiloihin huomiota. Taloyhtiöissä asuu monesti kymmeniä asukkaita ja kaikille pitäisi hankkia monia avaimia. Oviku Neron älylukon avulla voimme vähentää avaimien määrää ja lisätä käyttömukavuutta.

​​​​​​​Pieni lisäys oveesi, suuri helpotus arkeesi!

Yhteistyöllä mullistetaan lukkomarkkinat

Kahden suomalaisen turvallisuusalan ammattilaisen perustaman Oviku Oy:n kehittämä, patentoima ja Suomessa suunniteltu ja valmistettu Oviku Nero-niminen älylukko (hybridilukko) tekee vanhasta lukosta älykkään. Oviku Nero-lukko on suunniteltu suomalaisiin oviin ja se on markkinoiden ainoa laite, joka tekee vanhasta lukostasi älylukon. Ovesi lukko ja olemassa olevat avaimet eivät vaihdu millään tavalla, kun otat Oviku Neron käyttöön, mutta mahdollisuutesi hallinnoida ovea kasvavat.

Hinta vain 249 €


Osta Rakentaja.fi-verkkokaupasta

Verkkokauppaan >>

Oviku Nero-älylukko sopii suurimpaan osaan suomalaisista ovista ja se on erittäin helppo asentaa.Oviku Nero-älylukko sopii suurimpaan osaan suomalaisista ovista ja se on erittäin helppo asentaa.

Oviku Nero toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa

Oviku Neron toiminta perustuu siihen, että se toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa. Se on helppo asentaa oven ja vääntönupin väliin ja viimeistelet lukon asennuksen lataamalla sovelluskaupasta puhelimeesi Oviku-sovelluksen. Sovelluksen avulla saat Neron avaamaan oven puolestasi. Lukko aukeaa bluetooth-yhteyden avulla ja ovi aukeaa vain, jos sovelluksen avauspainiketta painetaan noin 10 metrin sisällä ovesta. Voit itse päättää kenelle jaat avaimia. Virtuaaliavaimia voi luoda pysyvään käyttöön, määräajaksi tai kerta-avaukseen.

Lukko toimii AA-lithium paristoilla (4 kpl), jotka kestävät noin 8 500 avauskertaa.Lukko toimii AA-lithium paristoilla (4 kpl), jotka kestävät noin 8 500 avauskertaa.

Oviku Nero soveltuu käytettäväksi missä vain; omakotitaloissa, varastoissa, vuokra-asunnoissa, rivitaloissa, mökeillä tai kerrostaloissa. Se voidaan asentaa esimerkiksi taloyhtiön yhteisiin tiloihin kuten pyörävarastoon, harrastetilaan, kuivaus- ja pyykkitilaan sekä pesutilaan.

Esim. pyörää hakiessa ei tarvitse etsiä avaimia vaan voi kaivaa puhelimen taskusta ja napsauttaa oven auki. Jos olet luvannut lainata polkupyöräsi ystävälle tai sukulaiselle, mutta et ole kotona, kun hän tulee sitä hakemaan, voit lähettää hänelle kerta-avaimen, jolla hän saa pyörän haettua. Oviku-sovelluksella voit hallinnoida kenen tahansa pääsyä varastoon. Saat reaaliaikaisesti ilmoituksia siitä kuka älylukkoasi käyttää ja milloin.

Oviku Nero - tee nykyisestä lukostasi älylukko

Oviku Neron käyttö on helppoa! Älylaitteesi toimii avaimena bluetoothin kautta ja voit hallinnoida lukkoa älypuhelimeesi ladattavan Oviku-sovelluksen avulla. Älylukko soveltuu käytettäväksi asuinmuodosta riippumatta, joten kerrostaloissa sekä vuokra-asunnoissa, joissa lukituksesta yleensä vastaa taloyhtiö tai isännöitsijä, on mahdollista asentaa älylukko kotioveen.

Älylukko asennetaan ulko-oven sisäpuolelle, joten mitään suuria muutostoimenpiteitä ei tarvita. Halutessa voi myös käyttää perinteistä avainta. Lokitiedot löytyvät aina puhelimestasi. Laitteen tietoturvasuojaus on huippuluokkaa. Se on testattu, ja Oviku käyttää yksityisyyden turvaamiseen kansainvälisesti hyväksyttyjä huipputason salausjärjestelmiä (AES128 + avainlukugenerointi), joten voit luottaa siihen, että ovesi lukitus on hyvissä käsissä.

Osta Rakentaja.fi-verkkokaupasta

Verkkokauppaan >>

Älypuhelin toimii avaimena kun lataat puhelimeesi Oviku-sovelluksen.Älypuhelin toimii avaimena kun lataat puhelimeesi Oviku-sovelluksen.

Oviku Nero-älylukon tuomat hyödyt

  • Oviku Nero on helppo asentaa nykyiseen lukkoon. Paketin mukana tulevat ohjeet ovat selkeät ja helppolukuiset. Ohjeistuksesta on tehty myös video (ks. alla).

  • Et tarvitse avaimia - älypuhelimesi toimii avaimena, sinulle ja monelle muulle (kenelle koodin jaat).

  • Oviku-sovelluksen käyttö on helppoa ja tiedät reaaliaikaisesti kuka oveasi käyttää.

  • Sinun on helppo jakaa joko kerta- tai kestoavaimia haluamillesi henkilöille. Molempia avaimia voi lisätä ja poistaa rajattomasti, milloin tahansa.

  • Voit edelleen säilyttää nykyiset avaimesi ja nykyisen lukkosi, ne toimivat edelleen.

  • Ulkoasultaan Oviku Nero älylukko on näppärän kokoinen, tyylikäs suomalaista designia oleva laite.


Oviku-sovellusta kehitetään koko ajan

Oviku Nero:a ohjaavaa käyttösovellusta (Oviku) kehitetään jatkuvasti. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja laitetestaajien kanssa, jotta sovelluksen käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Oviku-sovellus on saatavilla IOS- ja Android-laitteille. Tulevaisuudessa Oviku tulee tarjoamaan myös itse lukkoon kokonaan uusia ominaisuuksia, jotka ovat päivitettävissä jo ostettuihin Oviku Nero-lukkoihin Oviku applikaation kautta.

Oviku-sovelluksen viimeisin päivitys on tehty 18.10.2019 (Android / iOS). Päivitysten myötä lukon yhteysnopeus on parantunut merkittävästi ja sovellus osaa kertoa, mikäli lukko on varattu tai toisen käyttäjän käytössä. Lisäksi viimeisin päivitys tulee auttamaan avaintenjakoa ja lisää toiminnan luotettavuutta.


Oviku Neron asennus on helppoa

Kiinnostuitko?

Jos haluat kuulla lisää, miten sinunkin taloyhtiöösi tai omaan oveesi voisi saada älylukon, jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
25.2.2020