Ensto Intro – kaikenkattava asennuskalustesarja koteihin ja kiinteistöihin

Ensto Intro – kaikenkattava asennuskalustesarja koteihin ja kiinteistöihin

Ensto Intro on kaikenkattava asennuskalustesarja kotien ja kiinteistöjen sähköistykseen – se sisältää kaiken tarpeellisen pistorasioista kytkimiin ja paljon muuta. Ensto Intron tuotteissa yhdistyy tyylikäs muotoilu, korkea laatu sekä helppo asennettavuus. Kattavasta valikoimasta löydät kotiisi kaikki asennuskalusteet, kuten laadukkaat kytkimet, painikkeet ja pistorasiat. Sarja pitää sisällään myös älykkäät ja energiaa säästävät ratkaisut, kuten liiketunnistimet, valonsäätimet sekä tele-, data- ja mediatuotteet.

Ensto Intro -asennuskalusteiden yhtenäinen puhdaslinjainen ilme takaa tyylikkään ulkonäön läpi kohteen. Asennuskalusteet on yhdisteltävissä modernin ulkonäön ansiosta niin modernissa kuin perinteisemmässäkin kohteessa. Intro-asennuskalusteet on saatavilla kahdessa värissä, tyylikkään mustana ja raikkaan valkoisena.

Tyylikkäät mustat Intro sähköasennuskalusteet Original Sokos Hotel Wiklundiin

Original Sokos hotel Wiklundilla Turussa on juuri vietetty avajaisia. Hotellin huonemäärä lähes kaksinkertaistui viime syksynä alkaneen uudistuksen yhteydessä. Ensto sähköisti remontoidun hotellin toimittamalla yhteensopivan kokonaisuuden Ensto Intro -asennuskalusteita, Diva-kohdevalaisimia ja Global Trac -kosketinkiskoja. Original Sokos hotel Wiklundin uudistaminen on osa laajempaa Turun Osuuskaupan investointiohjelmaa. Hotellin olemassa olevat huoneet ylemmissä kerroksissa uudistettiin ja lisäksi rakennettiin täysin uusia huoneita.

Uudistuneiden hotellihuoneiden värimaailma koostuu harmonisista luonnon sävyistä. Vaaleaan sisustukseen on tuotu mustia sisustuselementtejä, johon Enston toimittama moderni kokonaisuus mustia Ensto Intro -asennuskalusteita, Diva-kohdevalaisimia ja Global Trac -kosketinkiskoja istuu tyylikkäästi. Ensto Intro -asennuskalusteissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettävyyteen, ne ovat helppokäyttöisiä, kestäviä ja pitkäikäisiä. Sarja pitää sisällään myös älykkäät ja energiaa säästävät ratkaisut, kuten liiketunnistimet ja valonsäätimet.

Ensto Intro -sarjaan kuuluu myös monipuolinen valikoima tele-, data- ja mediatuotteita. Kohteeseen valittiin Ensto Intro -sarjasta uusi tyylikäs pistorasia sisäänrakennetulla 2-osaisella USB-laturilla. Laturilla pystytään lataamaan kahta matkapuhelinta, tablettia tai muuta akkukäyttöistä laitetta samanaikaisesti. Lataaminen käy nopeasti ja huolettomasti laitteen omalla USB-latauskaapelilla. Tämän päivän matkailija kiittää moderneja ja nopeita sähköistettyjä palveluita, mitä Ensto ja Original Sokos Hotel Wiklund tarjoavat.

Ensto Intro - Sähkärin sää(s)tösetti

Ensto paketoi Intro -asennuskalusteet yhteen ja samaan kätevään sää(s)töpakettiin. Näppärästä paketista löydät kaikki yleisimmin käytetyt asennuskalusteet koko asunnon sähköistykseen. Sää(s)töpaketti sisältää kytkimiä, pistorasioita, kiertonuppisäätimiä ja peitelevyjä, katso tarkemmat tiedot videosta ja Tutustu sää(s)töpakettiin täällä.

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
30.9.2019