Taloyhtiöiden luottopakki – Valitse 24 Center

Taloyhtiöiden luottopakki – Valitse 24 Center

Mikä on 24 Center?

24 Center tarjoaa taloteknistä päivystyspalvelua hätäkeskuksen tavoin ympäri vuorokauden ympäri vuoden. Palvelu on valtakunnallinen, jolloin yhdellä soitolla saa apua yllättävissä taloteknisissä hätätilanteissa nopeasti ja jopa 15 minuutissa.

Tutustu lisää taloteknisiin päivystyspalveluihin>>

Taloteknisestä päivystyspalvelusta hälytetään paikalle paikallinen alan ammattilainen. Tallentakaa 0100 2470 puhelimeenne ja jakakaa tieto myös taloyhtiönne ilmoitustaululla!Taloteknisestä päivystyspalvelusta hälytetään paikalle paikallinen alan ammattilainen. Tallentakaa 0100 2470 puhelimeenne ja jakakaa tieto myös taloyhtiönne ilmoitustaululla!

Kun vahinko yllättää, apua on saatava paikalle nopeasti

24 Center toimii hätäkeskusperiaatteella ja reagoi taloteknisiin hätätilanteisiin välittömästi.24 Center toimii hätäkeskusperiaatteella ja reagoi taloteknisiin hätätilanteisiin välittömästi.

Taloyhtiössä saattaa tapahtua äkillisiä asioita ja isännöitsijä ei aina ehdi paikalle, joten eikö olisikin helppoa, jos voisi vain soittaa yhteen numeroon ja saada apu paikalle nopeasti? Vahingon laajenemista pyritään ehkäisemään jo puhelinneuvonnassa ja osaava ammattilainen hälytetään paikalle jopa 15 minuutissa. Toimeksiannot välitetään paikallisesti toimiville yhteistyökumppaneille, jotka hoitavat työn alusta loppuun tarpeen vaatimusten mukaan ja sinun ehdoillasi.

Lue esimerkkitapauksesta kun puutarhatyöt jäivät kesken

Sähköpäivystystä tarvittiin paikalle pikaisesti>>

Muista myös kotitalousvähennys!

​​​​​​​Asiakastyytyväisyys on tärkeää!

24 Center kerää säännöllisesti asiakkailtaan asiakaspalautetta, jonka avulla he pystyvät kehittämään palveluaan entistä paremmaksi. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti olleet erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja palvelun nopeuteen taloteknisissä päivystystehtävissä.

Asiakaspalvelu pyritään hoitamaan asiallisesti ja rauhallisesti asiakasta rauhoitellen, koska jokaisella asiakkaalla on uniikki hätätilanteensa soittaessaan talotekniseen päivystyspalveluun. Apu tulee paikalle nopeasti tilanteessa kuin tilanteessa, eikä ketään jätetä yksin ongelmansa kanssa.


Lue lisää asiakaskokemuksista>>


Miksi valita 24 Center taloyhtiösi yhteistyökumppaniksi?

24 Centerin toimitusjohtaja Markus Leppäsen mukaan 24 Center haluaa, että heidän tarjoamansa talotekninen päivystyspalvelu huomioitaisiin valtakunnallisella tasolla erityisesti suurempien kiinteistöjen ja taloyhtiöiden tukena.

"Suurin lisäarvomme on siinä, että koko Suomen kattava kumppaniverkostomme ja digialustamme avulla tiedämme aina kuka ammattilaisista pääsee nopeiten paikalle. Toimimme siis hätäkeskusperiaatteella, yhdestä numerosta saa kaikki talotekniikkapalvelut nopeasti ja laadukkaasti."

Apu on lähelläsi - Soita numeroon 0100 2470

Palvelujen hyödyt taloyhtiölle

  • Vastaamme yhteydenottoon välittömästi p. 0100 2470
  • Nopea vasteaika: Ammattilainen paikalle jopa 15 minuutissa
  • Yhteistyökumppanimme ovat tarkoin valikoituja alan ammattilaisia
  • Koko Suomen kattavan kumppaniverkoston ja digialustamme avulla tiedämme AINA kuka ammattilaisista pääsee nopeiten paikalle
  • Tekstiviesti-ilmoitus, kun työ on valmis
  • Selkeä laskuerittely ja asiakaspalvelutuki
  • Yksi yhteydenotto riittää - Me autamme sinua
Ota rohkeasti yhteyttä 24 Centeriin, niin sinua palvellaan henkilökohtaisesti!

Hätäkeskusperiaatteella, yhdestä numerosta

Kaikki talotekniikkapalvelut nopeasti ja laadukkaasti!

Voisiko 24 Center olla sinunkin taloyhtiösi luottopakki?

24 Centerin kautta saa kaikki talotekniikkapalvelut koko Suomen laajuisesti.

Palveluita voi tilata, joko soittamalla 0100 2470 tai sähköisesti Pikatilausportaalin avulla: https://24center.fi/pikatilausportaali/


Jätä yhteydenottopyyntö, niin 24 Center on yhteydessä sinuun!

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
19.8.2019