Miksi Liune-ovi nostaa asunnon arvoa?

Miksi Liune-ovi nostaa asunnon arvoa?

Asunnon arvo määräytyy aina asukkaan omista tarpeista ja siitä, miten hyvin asunto vastaa sen hetken vaatimuksiin. Tosiasia on se, että mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Liune nostaa asunnon arvoa kaikkien näkökulmasta ja kaikille. Edullisimmassakin asunnossa voi olla muuntojoustavuutta. Kaikki toteutuu, kun annamme itsellemme luvan ajatella ja suunnitella asioita uudella tavalla. Liunen ovet muuttavat ahtaatkin tilat esteettömiksi, ja lisäävät asumismukavuutta. Niissä on hyvä ääneneristys, ja monipuolinen mallisto takaa sen, että jokaiselle löytyy varmasi omaan tyyliin sopiva vaihtoehto.

Hukkatilaa ei synny, kun käytetään LiuneaHukkatilaa ei synny, kun käytetään Liunea

Miten Liune toimii?

Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Asennus on vaivatonta ja nopeaa, Liunen ovi liukuu seinärakenteen taskuun kokonaan ja erityisen ponnahdussalpa-mekanismin avulla ovi ponnahtaa kevyesti painamalla ulos seinärakenteen sisältä.

Liune soveltuu kaikkiin sisätiloihin, niin korjaus-kuin uudisrakentamiseenkin. Sähkövedoille on paikka jokaisessa Liune elementtirungossa. Kalusteiden ja kaapistojen asennus Liunen elementtiseinään on mahdollista ohjeistuksen mukaan. Kosteisiin tiloihin on suunniteltu omat Liune-ovikokonaisuudet, joissa on otettu huomioon kohteiden vaatimat rakennusasetusten kosteiden tilojen ilmanvaihdon ohjearvojen mukaiset tarpeet.

Liune lukkiutuu kevyesti painamalla seinän sisään.Liune lukkiutuu kevyesti painamalla seinän sisään.

Kun asuminen nostetaan uudelle tasolle, väliovikin ajatellaan uusiksi

Asunnolle on määrätty puitteet jo suunnittelu- ja rakentamisvaiheessa, jolloin asukkaat eivät vielä ole tiedossa. Suunnittelija voi loihtia asuntoon lisätilaa, olla rohkea ja muuttaa kaikki kääntyvät ovet Liunen seinän sisään integroiduiksi oviksi. Väliseinältä vaaditaan teknisiä ominaisuuksia, mutta luokittelemattomalta sisäovelta ei vaadita mitään. On korkea aika nostaa asuminen uudelle tasolle huomioimalla teknisesti parhaat ratkaisut välioviin.

Kun väliovi ajatellaan uusiksi, voidaan kysyä: mihin ylipäänsä tarvitaan kääntyvää väliovea? Seinä sisään liukuva ovi tuo lisää käyttöneliöitä, paremman ääneneristyksen, ja uuden ilmeen kotiin.

Pohjakuvasta näkee, kuinka nerokkaasti Liune tuo lisätilaa asumiseenPohjakuvasta näkee, kuinka nerokkaasti Liune tuo lisätilaa asumiseen

Liune - tärkeä osa kodin tyyliä

Väliovi voi myös olla arkeen iloa ja viihtyisyyttä tuova elementti. Taiteilija Johanna Oras on suunnitellut Liune-ovimalliston, joka tuo taiteen osaksi arkea ainutlaatuisella tavalla.
”Taiteen syvin tarkoitus on tuoda elämyksellisyyttä ja hyvää oloa jokaiseen päivään. Taiteen ei tarvitse riippua seinällä, vaan se voi olla kotona läsnä esineissä, tekstiileissä ja yllättävissäkin paikoissa. Taide on sielulle hunajaa, se luo unelmia, antaa voimaa ja mahdollisuuden rauhoittua kiireisen päivän jälkeen”, Oras kuvailee.

Suomalaisista kodeista inspiraationsa saanut, useasta teoksesta koostuva ainutlaatuinen Liune by Johanna Oras on myynnissä Liunen verkkokaupassa, samoin kuin muut Taidesisustustuotteet, kuten tapetit.

Kurkista lisää

Onko ovi taideteos vai sulautuuko se seinään - valinta on sinun.Onko ovi taideteos vai sulautuuko se seinään - valinta on sinun.

Miksi ovirunkomme on terästä?

Liunen ovielementti hitsataan takuulla kestäväksi jo tehtaalla, joten se on nopea asentaa.

Elementtirunko on valmistettu kotimaassa laadukkaista M1-luokitelluista rakennusmateriaaleista, joissa hyödynnetään ce-merkittyjä teräsrankoja.

Teräs on materiaalina taloudellinen, kestävä, ergonominen ja ekologinen. Teräs ei pala, ei lahoa, se sopii kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin, ja on 100%:sti kierrätettävissä.

Miksi teräs?

Valmiiksi tehtaalla hitsattu teräsrunko on takuulla kestävä.Valmiiksi tehtaalla hitsattu teräsrunko on takuulla kestävä.

Mikä Liune?

Liune on seinän sisään liukuva väliovikokonaisuus. Tuoteperhe tehdään kotimaassa laadukkaista M1-luokitelluista rakennusmateriaaleista, asennusvalmiit elementit valmistetaan ce-merkityistä teräsrangoista. Ratkaisun etuja ovat parempi ääneneristävyys, nopea asennus ja toimitus, hyvä asennusergonomia sekä mittatarkka rakenne.

Runkoleveys on valittavissa 66, 70, 95 tai 120 millimetriä ja kulkuaukon leveys 610–2234 millimetriä.
Liunen ovet massiiviovia ja ovimallisto on laaja. Ovia voi tilata lukuisilla pintakäsittelyillä, lasisena tai jopa omavalintaisella kuvamateriaalilla tai taideteoksella pinnoitettuna.

Tutustu Liuneen


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö:


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
12.7.2019