Kelpaisiko teillekin korttelin tyylikkäin jätteiden keräyspiste? - Syyskampanja käynnissä

Kelpaisiko teillekin korttelin tyylikkäin jätteiden keräyspiste? - Syyskampanja käynnissä

"Taloyhtiömme jäteastiat ovat ilmojen armoilla."
"Roskalaatikot näyttävät epäsiisteiltä pihan perällä."
"Linnut rikkovat roskapusseja tämän tästä."
"Pihalla pyörii roskia tuulen mukana."


Kuulostaako tutulta?

Ota yhteyttä osoitteeseen info@lehtovuori.fi tai täytä yhteydenottopyyntö niin
saat KAMPANJATARJOUKSEN käyttöösi!

Miksi valita Modul-jäteastiasuoja?

Modul-jäteastiasuoja on joustava, monipuolinen ja kompakti ratkaisu jätteiden keräyspisteille. Yhden astiasuojan sisälle mahtuu joko kaksi 240/360 jäteastiaa tai yksi 660 litran jäteastia. Modul-jäteastiasuojat ovat monipuolisesti muunneltavissa ja niistä saa tyylikkäitä kokonaisuuksia erilaisilla paneeli- ja värivalinnoilla.

Astiasuojia voidaan myös liittää päädyistä toisiinsa ja rakentaa näin useamman astiasuojan kokonaisuus. Niiden ulkonäköä voidaan myös muokata kohteeseen sopivaksi; pariovissa ja päädyissä on verhoiluvaihtoehtoina alumiinilevy ja alumiinipaneeli - ja niihin on saatavissa useita eri värivaihtoehtoja. Astiasuojan täyttöluukku on helppo avata pitkästä kahvasta ja luukku pysyy auki yläasennossa kaasujousien avulla. Ovissa on erikoissaranat, jotka mahdollistavat oven nostamisen ylöspäin mikäli jäätä tai lunta on kertynyt oven kynnyksen eteen.

Modul-jäteastiasuojat soveltuvat mainiosti isojen tai pienten jätekeräyspisteiden rakentamiseen asuintalojen ja liikekiinteistöjen piha-alueille.

Tutustu Lehtovuoren roskakatoksiin tästä>>

Tyylikäs, moderni ja käytännöllinen kokonaisuus Modul-jäteastiasuojilla toteutettuna!Tyylikäs, moderni ja käytännöllinen kokonaisuus Modul-jäteastiasuojilla toteutettuna!

Modul-jäteastiasuojaa on saatavana myös palosuojattuna

Modul Paloturva -astiasuojamallissa ulkoverhous on kokonaan alumiinilevyä ja sisäpuoli verhoiltu kauttaaltaan A1-luokan paloeristyslevyillä. Modul Paloturva -jäteastiasuojan täyttöluukussa on lisäksi palosuojamekanismi, joka sulkee täyttöaukon palon sattuessa. Modul Paloturva -jäteastiasuoja on myös lukituksella varustettu. Vakiona olevaan täyttöluukun lukkorunkoon voidaan asentaa kaksi lukkopesää, jotka voidaan sarjoittaa esimerkiksi asukkaille ja huoltoyhtiölle.

Modul Paloturva -astiasuojamalli pitää palon kurissa.Modul Paloturva -astiasuojamalli pitää palon kurissa.

Huom.! Lukolla varustettu Modul Paloturva -jäteastia voidaan sijoittaa, täyttöaukko suunnattuna seinästä ulospäin, aivan kiinteistön viereen (suojaetäisyys 2,25 m; paloviranomaisen kohdekohtaisen arvion perusteella mahdollisesti jopa vain 0,1m ), mikä mahdollistaa joustavan kierrätyspisteen sijoittelun myös pienissä pihoissa!

Tiesitkö? Uusi Modul MAXI on juuri tullut markkinoille

Jäteastiasuojaa on mahdollista saada lisäksi suurempana Modul XL -mallina, johon mahtuu joko kolme kappaletta 240 litraisia astioita tai 240 l ja 660 l astiat sekä asiakkaiden pyynnöstä extrakokoisena, johon mahtuu 2 x 660 l jäteastiaa rinnakkain sisälle pitkittäissuunnassa. Extrakokoinen Modul Maxi on markkinoiden tilatehokkain jäteastiasuoja eikä kenelläkään muulla ole vastaavaa tarjolla.

Modul Maxi-jäteastiasuoja on tyylikäs ja se on erittäin käyttäjäystävllinen mm. suuremman täyttöluukkunsa ansiosta (aukon korkeus 400 mm ja leveys 1900 mm). Modul Maxia saa myös paloturvamallisena, lukituksella ja se on valmistettu alumiinista, joten se on ruostumaton. 

Näistä voit tiedustella lisää Lehtovuori Oy:n asiakaspalvelusta.

Kuvassa Modul 1 ja Modul XL jäteastiasuojat, valmistettu alumiinista (ruostumaton)Kuvassa Modul 1 ja Modul XL jäteastiasuojat, valmistettu alumiinista (ruostumaton)

Jäikö jokin askarruttamaan? Haluatko kuulla lisää?

Mikäli haluat tietää enemmän, tai pyytää vaikka tarjouksen kotimaisista, Lehtovuori Oy:n valmistamista roska- ja jätekatoksista, niin täytä alla oleva yhteydenottopyyntö. Lehtovuori Oy:n asiantuntijat ottavat Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Tutustu myös muihin Lehtovuori Oy:n katoksiin: polkupyöräkatos - pysäkkikatos - taukokatos - liikuntakatos

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
26.8.2019