Kankainen Visor Queen -vekkikaihdin sopii erinomaisesti näkö- ja aurinkosuojaksi.

Viihdy parvekkeella ilman ulkopuolisia silmäpareja

Lattiasta kattoon ulottuvat parvekkeiden ja terassien lasiseinät ovat arkkitehtonisesti hienot. Lasitus tekee kuitenkin tiiviisti rakennetuilla asuinalueilla parvekkeista ja terasseista turhan julkisen paikan. Kaihtimet tarjoavat näkösuojaa kaipaavalle ratkaisun ja antavat yksityisyyttä. Valon ja katseiden torjumisen lisäksi kaihdin on myös sisustuksellinen elementti.

Monenkirjavat näkö- ja aurinkosuojaviritykset saavat taloyhtiön ilmeen näyttämään ikävältä, joten yhtenevien kaihtimien hankinta on suositeltavaa. Näin taloyhtiön julkisivu pysyy siistinä. Kaihtimien yhteishankinta ja asennus säästää kustannuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Kankainen Visor Queen -vekkikaihdin sopii monipuolisten ominaisuuksiensa puolesta erinomaisesti näkö- ja aurinkosuojaksi. Kaihtimia on mahdollisuus säätää portaattomasti mihin kohtaan lasia tahansa. Se antaa vapauden päättää, mitä osaa lasituksesta haluaa milloinkin verhota ja kuinka paljon. Voit säätää kaihtimia ylhäältä tai alhaalta. Kaihtimet voidaan asentaa kaikkiin yleisesti käytössä oleviin parveke- ja terassilasituksiin. Ne eivät estä lasituksen normaalia käyttöä, sillä jokaiseen lasiin asennetaan oma kaihtimsensa. Kaihdin kiinnitetään patentoidulla pikakiinnikkeella ylä- ja alareunastaan, eikä se vaadi reikien poraamista. Näin myös lasitusvalmistajan tuotetakuu säilyy.

Kaihtimia on saatavilla erilaisilla tekstiileillä aina läpikuultavista maisemakankaista peittäviin, valoa ja lämpöä pois heijastaviin kankaisiin. Ne ovat vesipestäviä ja rypistymättömiä, eikä niissä ole roikkuvia naruja. Visor-kaihdin on kestävä ja turvallinen valinta.

Katso erilaisia taloyhtiöiden kaihdintoteutuksia »

Kaihtimet yhteishankintana taloyhtiöön?
​​​​​​​Jätä yhteydenottopyyntö.


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
2.9.2019