Mitä keittiöremontti maksaa?

Kun keittiön remontointi alkaa olla ajankohtaista, mieleen nousee ensimmäisenä kysymys kustannuksista. Yksiselitteistä vastausta ei ole, vaan hintaan vaikuttaa useampi seikka, kuten materiaali-, mekanismi-ja kodinkonevalinnat. Tämä on hyvä uutinen keittiöremonttia suunnittelevalle; keittiöitä löytyy joka budjetille.

20190705_08_VantaanTammistonKeittiomaailma_inkku

Säästöä putkiremontin yhteydessä toteutetulla keittiöremontilla

Jos taloyhtiöön on tulossa putkiremontti, on tämä täydellinen hetki ottaa puheeksi myös keittiöremontin mahdollisuus. Samanaikainen remontti säästää sekä aikaa ja vaivaa, kun yksillä remonttipölyillä saadaan kaksi yhtäaikaista remonttia, että rahaakin. Vanha keittiö on joka tapauksessa purettava ainakin osittain ja uuden asennustyö maksaa. Mikset siis asentaisi tilalle uutta, nykyaikaista ja tilaan täydellisesti sopivaa keittiötä!

Keittiöremontin esimerkkikustannus

Eräässä taloyhtiössä toteutettiin putkiremontti, ja osakkaille tarjottiin mahdollisuus keittiöiden uusimiseen samassa yhteydessä. Keittiötoimittajaksi valikoitui Keittiömaailma, jolla on useiden vuosien kokemus vastaavista projekteista.

Yhden, hankkeen hyväksymän keittiötoimittajan valinta on perusteltua, sillä näin osakkaiden ei tarvitse sopia erikseen omista remonteista pääurakoitsijan kanssa.

Paikallinen keittiösuunnittelija teki yksilöllisen, maksuttoman suunnitelman ja tarjouksen osakkaille sekä huolehti projektin aikatauluista. Myös keittiöiden asennus hoidettiin Keittiömaailman kautta, jolloin keittiön asentaa asiaan erikoistunut ammattilainen ja asennus tehdään takuutyönä.

Osa vanhoista keittiöistä oli vielä täysin alkuperäisessä asussaan.Osa vanhoista keittiöistä oli vielä täysin alkuperäisessä asussaan.
Uusi A la Carten Festa-keittiöUusi A la Carten Festa-keittiö
Uusi Petran Emma-keittiöUusi Petran Emma-keittiö

Keittiöremontin esimerkkikustannus

Kustannus on laskettu kahdelle keittiövaihtoehdolle; modernille A la Carten Festa-keittiölle ja kodikkaalle Petran Emma-keittiölle.

A la Carten Festa-keittiö
Kalusteet: 4472€
Allas : 152€ (hana sisältyy putkiremonttiin)
Kodinkoneet: 2362€
Rahti: 158€
Kierrätyskulut: 30€

YHTEENSÄ: 7174€

Petran Emma-keittiö
Kalusteet: 3264€
Allas: 152€ (hana sisältyy putkiremonttiin)
Kodinkoneet: 2252€
Rahti: 158€
Kierrätyskulut: 30€

YHTEENSÄ: 5856€

Keittiön asennus: 1298€ (ei sis. putki- eikä sähkötöitä). Asennustyöstä saa verotukseen kotitalousvähennyksen!

Maksuvaihtoehdot

Laskutus: Keittiömaailma ei peri ennakkomaksua, lasku tulee maksettavaksi tavarantoimituksen jälkeen.
Rahoitus: Keittiömaailma Rahoituksen voi hankkia kätevästi verkossa haluamalleen summalle, ilman vakuuksia tai takaajia.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön

Voit jättää Keittiömaailmalle yhteydenottopyynnön oman keittiösi toteutusta varten tai jos koko taloyhtiö on kiinnostunut keittiöremontista. 

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
10.10.2019