Miten tunnistat hyvän kattokumppanin?

Miten tunnistat hyvän kattokumppanin?

Palveluita on saatavilla vaikka minkälaisia ja usein sopivan kumppanin valitseminen on vaikeaa. Mistä tietää, miten palvelu oikeasti pelaa, pitääkö hinnat ja onko jälki odotusten mukaista? Moni asia painaa vaa’assa, mutta kokemuksia kannattaa kuunnella.

Jyväskylän
kaupungin vuokra-asunnot JVA luottaa LA Kattohuoltoon.Jyväskylän kaupungin vuokra-asunnot JVA luottaa LA Kattohuoltoon.

Jyväskylän vuokra-asunnot JVA on täysin Jyväskylän kaupungin omistama yhtiö, jolla on noin 7000 vuokra-asuntoa sekä erinäinen määrä palvelutaloja. Muun muassa vesikattokorjauksia tehdään kymmeniä vuosittain. Projekti-insinööri Pasi Kolu kertoo viime talvisessa haastattelussa tehneensä yhteistyötä LA Kattohuollon kanssa vuoden verran. – Vesikattokorjauksia tehtiin viime vuonna viitisentoista, kertoo Kolu. Esimerkkikohteessa on konesaumakatto, mistä korjattiin reiät paloja vaihtamalla, sen jälkeen katto maalattiin ja vesikattovarusteita uusittiin.
 

Kuntokartoitus auttaa suunnittelussa ja kilpailutuksessa

-LA Kattohuolto tekee JVA:lle myös paljon vesikattojen kuntokartoituksia. Kartoittaja kirjaa kaikki vesikatolla huomaamansa puutteet ja ehdotuksen toimenpiteistä, jolla puutteet korjataan, Kolu kertoo. Kartoitusraporttien pohjalta on helppo suunnitella korjauksia sekä kilpailuttaa toteutukset.
 

JVA suosittelee LA Kattohuoltoa

JVAn Pasi Kolulla on hyviä kokemuksia LA Kattohuollosta. -Voin suositella LA Kattohuoltoa ja heidän palveluitaan muillekin, Kolu toteaa. LA Kattohuolto tekee työt hyvin itsenäisesti, sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa. Porukka on ammattitaitoista ja oma-aloitteista. Hintatasokin on kilpailukykyinen, sen tietää siitä, kun on päässyt meillekin toteuttamaan. Olemme tyytyväisiä LA Kattohuollon kokonaisvaltaiseen toimintaan.
 Projekti-insinööri Pasi Kolu on tyytyväinen yhteistyöhönsä
LA Kattohuollon kanssa.

Projekti-insinööri Pasi Kolu on tyytyväinen yhteistyöhönsä LA Kattohuollon kanssa.

Tänä vuonna LA Kattohuolto on tehnyt Jyväskylän kaupungin vuokra-asuntojen tiili-, pelti-, bitumi- ja mineriittikatoille noin 30 vesikaton kuntokartoitusta, 250 katon vuosihuoltoa ja 20 korjaus/kunnostushanketta. Vuosihuoltojen yhteydessä tehdään pienkorjauksia, jotka estävät vahinkojen leviämisen. Näistä on sovittu tietysti etukäteen.
 

Jätä yhteydenottopyyntö!


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
5.11.2019