Hyödynnä putkikoteloiden edut remontissa

Hyödynnä putkikoteloiden edut remontissa

Ulko-ovista ja sisustuslevyistä tunnettu Halltex Oy valmistaa nykyään myös asennusvalmiita putkikoteloita. Putkikotelot ovat ensisijaisesti suunniteltu käyttövesiputkien koteloimiseen, mutta niitä voidaan käyttää myös lämmityskierron, keskuspölynimurien ja lämpöpumppujen putkille. Varsinkin kerrostalojen putkiremonteissa käytetään valmiita putkikoteloita, koska remontti sujuu nopeammin ja lopputulos on kauniin viimeistelty.

 

Käyttökohteet:

 

  • käyttövesiputket
  • lämmityskierron putket
  • keskuspölynimurien putket
  • lämpöpumppujen putket

Putkikotelo voidaan mitoittaa tehokkaasti

Kotelolla on jäykkä rakenne, joten se voidaan mitoittaa pienemmäksi kuin paikan päällä tehty. Putkikoteloilla ja kannakkeilla on neljä vakiokokoa, ja niitä on saatavilla L- ja U-mallisina. Kokonaisille kerrostalokohteille voidaan tarvittaessa myös valmistaa erikoiskokoja.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ei vaivalloisia viimeistelytöitä

Halltex-putkikoteloiden avulla remontit saadaan valmiiksi nopeammin, ja remontista voidaan unohtaa vaivalloiset viimeistelytyöt − eli ei pakkelointia ja hiomista. Putkikotelo on valmistettu MDF-levystä ja pinta on puolihimmeää tiivistä vinyylitapettia. Valkoinen värisävy (värikoodi NCS S 0500-N) sopii yhteen perusvalkoisten remonttimaalien kanssa, mutta tarvittaessa putkikotelot voi maalata sisustukseen sopiviksi. Materiaalinsa ansiosta putkikotelo ei näytä metalliselta tai muoviselta vaan sulautuu sisustukseen.

  • tehdasvalmis toimitus
  • ei pakkelointia, ei hiomista
  • ei kuivumisen odottelua

Helppo ja nopea asennus

Kiinnitykseen voidaan käyttää valmiita kannakkeita tai kotelo voidaan kiinnittää myös rimoitukseen tai kulmalevyillä. Kannakkeet kiinnitetään ruuveilla kattoon tai seinään. Valmiissa kannakkeissa on varusteena kierretapit putkikannakkeille sekä kiinnityspaikat nippusiteille sähköjohtoja varten. Putkikotelot voidaan tehtaalla valmistaa valmiiksi päästä suljettuna, mutta ne on mahdollista katkoa myös työmaalla sopivaan mittaan. Silloin päätyihin on saatavilla valmiita päätylappuja. Itse putkikotelo kiinnitetään kannakkeisiin poraruuveilla. Ruuvin kannat saa piiloon peitetulppien alle.

Tilaa maksuton esite

Asukkaat kiittävät

Putkikotelot toimitetaan työmaalle valmispintaisina ja asennusvalmiina, joten ne ruuvataan vain paikoilleen kannakkeisiin. Kun kotelot toimitetaan valmiiksi oikeaan mittaan valmistettuna, työmaalla tehtävä työ vähenee ja koteloiden kuljetus helpottuu. Halltexin putkikotelot ovat siis myös asukasystävällinen vaihtoehto, koska ne mahdollistavat asunnoissa tehtävän työn nopeutumisen.

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
2.12.2019