Valaistu pihapiiri luo turvallisuutta

Valaistu pihapiiri luo turvallisuutta

Luonnonvalon määrän vähentyessä ulkona ulkoilusesongin pidentäminen onnistuu pihapiirin valaistusta lisäämällä. Ulkotilojen käyttöaika jatkuu ja myös lapsiperheet voivat jatkaa ulkoilua leikkipaikoissa iltaisin. Turvallisuuden tunne lisääntyy, kun pihapiiri pysäköintialueineen on hyvin valaistu. Turvallinen ympäristö luodaan hyvällä valaistuksella koko vuorokaudeksi vuoden ympäri. Toimiva valaistus nostaa kiinteistön arvoa, luo turvallisuutta sekä viihtyvyyttä alueelle.

Valaisinremontin yhteydessä tuot LED-valaistuksen pihapiiriin Enston valaisimilla. Laajasta ulkovalaisinvalikoimasta löytyy energiatehokkaat ja pitkäikäiset valaisimet pihapiirisi tarpeisiin. Valikoimassa on perinteistä ja uutta valaisinmuotoilua, vaativaankin käyttöympäristöön soveltuvat kestävät rakenteet ja erinomaista asennettavuutta.

“Toimiva valaistus nostaa kiinteistön arvoa,
luo turvallisuutta sekä viihtyvyyttä alueelle.”

Opera, Opera Deco ja Aaria - tyyliä pihapiiriin valaistuksella

Energiatehokkaat puistojen ja pihojen pylväsvalaisimet Ensto Opera, Opera Deco ja Aaria tuovat arvokkuutta ympäristöönsä. Tehokkaat valaisimet valaisevat pihan miellyttäväksi käyttää ja liikkua. Aaria on matala valaisin, joka soveltuu isoille sekä pienille pihoille. Sen antama häikäisemätön valo suuntautuu tarkasti valaistavalle alueelle. Opera-valaisinten käyttökohteita ovat mm. aukiot, kävelykadut, puistot, piha- ja pysäköintialueet sekä leikkikentät. Opera ja Aaria soveltuvat valaisemaan omakoti- rivi- ja kerrostalojen pihapiiriä erinomaisen häikäisyneston vuoksi.

Ensto Aaria ja Opera -valaisinten tyylikäs muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tarjoavat luksusta pihapiirin valaisemiseen. Valaisimet sopivat kauniisti yhteen käytettäväksi taloyhtiön tai kodin pihapiirissä. Valaisimet sopivat hyvin moderniin sekä perinteisempäänkin arkkitehtuuriin. Valaisinten LED-tekniikka tuo helppoutta ja energiansäästöä valaistukseen vuosiksi.

Ensto Aaria - laadukasta valoa

Enston Aaria tuoteperheeseen kuuluu kaunis pylväsasenteinen valaisin sekä seinävalaisimet tyylikkäällä kaarevalla seinäkiinnikkeellä. Valaisimet ovat muotoilultaan yhtenäiset ja muodostavat tyylikkään valaisinkokonaisuuden taloyhtiöösi. Aaria-valaisimen prismoitettu kupu antaa kauniin valon ympärilleen. Iltavalaistuksessa Aaria elävöittää pimenevää ympäristöä levittäen ympärilleen lempeää valoa helpottaen liikkumista ja valaisee kulkureitin turvalliseksi kulkea. Päivänvalossa kaunis Aaria istuu tyylikkäänä maisemaansa. Värivaihtoehtoja on useita: valkoinen, musta, antiikkipronssi sekä grafiitinharmaa.

Tutustu Aariaan ja lue lisää:

Ensto Opera - valotehokkuutta pihapiiriin

Muotoilultaan Ensto Opera ja Opera Deco istuvat skandinaaviseen pihapiiriin. Valaisimet antavat kaunista valoa vuorokauden ympäri kaunistaen maisemaansa. Valaisimet sopivat korkeisiin pylväisiin ja niillä on erinomainen valotehokkuus. Valaisinten tyylikäs muotoilu sopii hyvin sekä uudis- ja remonttikohteisiin.

Valaisimiin on saatavilla teräspylväiden sijaan tilauksesta myös puupylväät Tehometin valikoimasta. Värit: grafiitinharmaa ja helmenharmaa, tilauksesta saatavilla myös erikoisvärit. Lisätiedot valaisimista näet täältä:

Ensto AVR8 -numerovalaisin taloon

Valaistu sisäänkäynti luo turvallisuutta ja helpottaa liikkumista. Numerokyltti valaisimen yhteydessä toimii myös opasteena. Se näkyy selvästi päivänvalossa ja valaisee pimeän aikaan, eikä vieraan tarvitse etsiä oikeaa ovea. Enston AVR8-valaisin on energiatehokas LED-ulkovalaisin. Se on parhaimmillaan kiinteistöjen numero- ja opastevalaisimena. Valaisin on saatavilla numerokyltillä tai ilman, ja tarranumerot voidaan kiinnittää lisäosana saatavaan numerokilpeen tai suoraan kupuun. AVR8-valaisin on saatavilla kolmessa eri värissä ja myös liiketunnistimella varustettuna. Seinävalaisin soveltuu yleis- tai numerovalaisimeksi ulkotiloihin niin sisäänkäyntien kuin erilaisten kiinteistöjen lähialueiden valaisuun. 

Laaja valikoima ohjausratkaisuja

Valaisimiin on saatavilla myös laaja valikoima Enston ohjausratkaisuja. Liiketunnistimet ja hämäräsensorit varmistavat että valaistus syttyy automaattisesti pimeän tullen. Valitsemalla valaisimeen liiketunnistimen säästät myös energiaa. BaseDim-yöhimmennys sovelluksella voit säätää sopivan valon määrän pimeän ajanjaksolle. Ensto Basedim tekee energiansäästön erittäin helpoksi vaarantamatta turvallisuutta. Ratkaisu alentaa valovirtaa 50% kahdeksan tunnin aikana, oletetun keskiyön ympärillä. BaseDim on automaattinen, helppokäyttöinen ja parantaa energiatehokuutta.

Tutustu Enston laajaan ulkovalaisin valikoimaan

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
21.9.2020