Loppu viemärinhajulle kylpyhuoneessa

Haiseeko huoneessa viemäri? Lattiakaivon erikoisvesilukko on usein helppo ratkaisu harmilliseen ongelmaan. Vieserin lattiakaivoihin saatavilla oleva erikoisvesilukko on nopea ja helppo jälkiasentaa, joten asukas voi tehdä sen tarvittaessa itsekin ilman erityisosaamista.

Erikoisvesilukko on saatavana lisävarusteena kaikkiin Vieser-lattiakaivoihin (lukuun ottamatta matalaa lattiakaivoa), jotka puolestaan ovat yhteensopivia kaikkien Vieserin kansimallien kanssa.Erikoisvesilukko on saatavana lisävarusteena kaikkiin Vieser-lattiakaivoihin (lukuun ottamatta matalaa lattiakaivoa), jotka puolestaan ovat yhteensopivia kaikkien Vieserin kansimallien kanssa.

Ympäriministeriön rakennuksen kosteusteknistä toimivuutta koskevan asetuksen mukaan suihku- ja kylpytilojen lisäksi myös tekniset tilat tulee varustaa lattiakaivolla. Yhdessäkin talossa saattaa siis olla useita lattiakaivoja, joiden käyttötavoissa ja -asteessa voi olla runsaasti eroa.

Esimerkiksi päivittäin käytössä olevassa kylpyhuoneessa ongelmana voivat olla lattiakaivoa tukkivat hiukset, kun taas harvemmin käytettävässä tilassa riesaksi saattaa muodostua viemärin kuivumisen aiheuttama paha haju. Tällaisia ongelmia ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä niihin on tarjolla kätevänä ratkaisuna esimerkiksi Vieser One -lattiakaivo ja sen erikoisvesilukko.

Vieser One -lattiakaivon puhdistusväli on pitkä, ja vesilukko on aina helppo irrottaa, puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen. Jos lattiakaivon käyttö on vähäistä tai tilapäistä, erikoisvesilukon käyttö on suositeltavaa, sillä se pitää pahat hajut viemärissä.
 

Puhdistusväli on pitkä, ja vesilukko on aina helppo irrottaa, puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen.

Lisävarusteena myytävä erikoisvesilukko voidaan asentaa kaikkiin vesilukollisiin Vieser One -lattiakaivoihin kätevästi myös jälkikäteen. Erikoisvesilukko on nopea ja helppo asentaa, joten asukas voi tehdä sen näppärästi itsekin ilman erityisosaamista.
 

Erikoisvesilukon käyttö on suositeltavaa, jos lattiakaivon käyttö on vähäistä tai tilapäistä.

Esimerkiksi vapaa-ajan asunnon lattiakaivoon erikoisvesilukko kannattaa asentaa hajuhaittojen välttämiseksi.Esimerkiksi vapaa-ajan asunnon lattiakaivoon erikoisvesilukko kannattaa asentaa hajuhaittojen välttämiseksi.

Vieser One -erikoisvesilukossa on juosikuormitteinen läppä, joka avautuu veden virratessa ja sulkeutuu virtauksen loputtua. Läppä hidastaa vesilukossa olevan veden haihtumista ja estää viemärinhajun pääsyn huonetilaan. Erikoisvesilukkoa kannattaa käyttää esimerkiksi teknisissä tiloissa, kodinhoitohuoneissa ja kesämökeillä.

Voit ostaa erikoivesilukon Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>>
Löydät verkkokaupasta myös muita Vieser-tuotteita >>>

  
Tiesitkö? Vieserin tuotteet sopivat keskenään yhteen ainutlaatuisella tavalla. Erikoisvesilukko on saatavilla lisävarusteena esimerkiksi kaikkiin Vieser One -lattiakaivoihin, jotka puolestaan ovat yhteensopivia kaikkien Vieserin yksilöllisten kaivonkansien kanssa. Ensiluokkaisesti toimiva lattiakaivojärjestelmä on näin aina myös katseenkestävä ja sopii vaativimpienkin sisustusunelmien toteuttamiseen.

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
9.3.2023