Vapaa-ajan asunto sähköistettiin Enston tuotteilla

Lämpimät talviterveiset mökiltä

Auringonpaistetta, valkoiset hanget ja tykkylumiset puut. Hiihtolomat häämöttävät edessäpäin, moni ottaa suunnaksi lumiset maisemat ja rinteet. Talviasuttava mökki mahdollistaa vapaa-ajan vieton vuoden ympäri. Mökillä vietetään aikaa luonnosta nauttien niin ruska- kuin hiihtoretkilläkin. Mikä onkaan mukavampaa ulkona vietetyn päivän jälkeen, kuin palata lämpimään mökkiin ja napsauttaa sauna päälle? Upealla paikalla luonnon helmassa sijaitseva vapaa-ajan asunto sähköistettiin laadukkailla Enston tuotteilla.

Lämmintä vuoden ympäri

Isoista ikkunoista avautuva näkymä rantaan ja luonnon läheisyys houkuttelivat asukkaita rakennuttamaan mökin ympärivuotiseen käyttöön. Kesän jälkeen on mukava jatkaa mökkeilyä syksyisillä retkillä ja nauttia olosta myös vuodenaikojen vaihtuessa. Mökille on mukava tulla vuoden ympäri, kun sen saa nopeasti lämpimäksi ja voi nauttia nykypäivän tekniikasta ja sen tuomasta turvallisuudesta. Mökistä haluttiin moderni ja nykypäivän mukavuuksilla varustettu mahdollistaen myös etätyöskentelyn.

Yhteisistä hetkistä nautitaan perheen parissa mökillä, pitkistä aamuista, päivän touhuista ja hetkistä saunan jälkeen. Mökin saunaan kuten tuvan puolellekin laitettiin lattialämmitys mukavuutta tuomaan. Saunan lattia kuivuu nopeasti ja mökissä on lämmintä astella vuodenaikaan katsomatta. Älykäs lämmityksen ohjaus lisää asumismukavuutta ja auttaa säästämään energiaa. Ensto Heat Control -sovellus mahdollistaa Bluetooth-tekniikalla varustettujen sähkölämmittimien ja lattialämmitys -termostaattien hallinnan älypuhelimella. Lämpötilan säätö ja kalenteriohjelmien asetus käy sovelluksen avulla huolettomasti ja voit keskittyä mökillä vapaa-ajasta nauttimiseen. Talvinen lomailu mökillä, retket ja ulkoilu kevätauringossa maistuu, kun välillä istahtaa nautiskelemaan mökin tunnelmasta ja takkatulen lämmöstä.

Lue lisää vapaa-ajan asunnon sähköistykseen käytetyistä Enston tuotteista:


Sähkölämmittimet sopivat erilaisiin tiloihin lämmitysratkaisuksi, sillä ne ovat helppoja asentaa ja vaihtaa uusiin. Miellyttävä lämpötila saavutetaan niillä nopeasti, koska suurin osa käytetystä energiasta muunnetaan lämmöksi. Sähkölämmittimet soveltuvat uudisrakennuksiin, saneerauksiin ja lisälämmönlähteeksi.

Lattialämmityskaapeleilla lämmität kotisi taloudellisesti ja mukavasti. Lattia tuntuu miellyttävän lämpimältä ja esimerkiksi pesutilat kuivuvat nopeasti. Valikoimastamme löytyy ratkaisut sekä saneeraus- että uudiskohteisiin.

Klassinen yhdistelmälämmitin sähkölämmitteisiin asuntoihin ja kesämökkeihin. Lämmittimet täyttävät Ecodesign-asetuksen ja niissä on matala pintalämpötila.

Ensto Heat Control Monipuolisuutta lisää mahdollisuus ohjata äänetöntä Bluetooth älytermostaattia manuaalisesti tai Ensto Heat Control-sovelluksella (Android ja iOS). Lämmittimeen voi kytkeä rinnakkaislämmittimiä, sillä voi ohjata langattomasti muita Enston Bluetooth lämmittimiä ja sen voi kytkeä talon keskitettyyn lämmityksen ohjaukseen.

Tutustu Enston lämmittimiin

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
17.2.2020