Ruukki on luotettava kattoremonttikumppani

Luotettava kattoremonttikumppani – laadukas lopputulos

Kun taloyhtiössä aletaan puuhata suurempia remontteja, esimerkkinä kattoremontit, nousee esille varmasti yhtenä tärkeimmistä päätökseen vaikuttavista asioista remonttikumppanin luotettavuus. Taloyhtiöiden remonteista päättävät eivät aina välttämättä tunne kattoremontin vaiheita tai kattomateriaalien laatua. Tässä kohtaa luotettavauus kumppanin osalta nousee arvoonsa. Mitä luvataan, se myös pidetään.

Ruukki on toimittanut ammattitaidolla jo sadoille taloyhtiöille uudet katot. Ruukin luotettavuus toimittajana on asiakkaiden kommenteissa noussut erityisen positiivisesti esille. Tyytyväisiä on oltu niin neuvoihin, tarjoukseen kuin asennukseenkin. Loppulaskussa ei ole tullut vastaan yllätyksiä.

Luotettavuus ratkaisi katon tekijän

Savonlinnalaisessa Ahorannantien taloyhtiössä katto uusittiin parisen vuotta sitten. Syynä kattoremonttiin oli vanhan katteen 30 vuoden ikä. Ruukin kattoon päädyttiin positiivisen mielikuvan sekä asiantuntijuuden perusteella.

Kattomestari tuli käymään kohteessa yhteydenoton jälkeen ja teki arvion katon tilasta sekä teki tarvittavat mittaukset. Pisteenä iin päälle tuli vielä Ruukin 50 vuoden laatutakuu hyvän maineen lisäksi. Ruukin maine luotettavana katteen tekijänä ja toimittajana vahvistui entisestään.  

Yleensä aluskate puuttuu kokonaan vanhoista kattoratkaisuista. Tässä esimerkkinä Ruukin kattoremonttikohde. Savonlinnassa.

Yleensä aluskate puuttuu kokonaan vanhoista kattoratkaisuista. Tässä esimerkkinä Ruukin kattoremonttikohde. Savonlinnassa.

Kattomestari osoittautui kullan arvoiseksi

Kemiöläisessä rivitaloyhtiössä katon tarve oli suorastaan pakottava. Vanha kate päästi jo vesiä sisälle. Kun kattotoimittajaa alettiin etsiä, tilaajalla ei juurikaan ollut tietämystä katoista. Ruukin kattomestarin avulla kattoasiat etenivät vauhdikkaasti. Kattomestarin suosituksesta taloon valittiin juuri tähän kohteeseen parhaiten sopiva ratkaisu. Vaihtoehto oli laadultaan paras ja hinnaltaan kohtuullinen.

Useinmiten kohteissa kattotietämystä ei juurikaan ole ollut kattotietämystä. Mutta koska jo tarjoukseen oli kirjattu tarpeelliset asiat ylös, ei yllätyksiä tullut. Remontit etenivät sujuvasti. Remonttien kesto oli noin viikko eikä se haitannut asumismukavuutta. Remonttiporukka siivoaa aina pihankin niin siistiksi, ettei olisi uskonut koko remonttia edes olleen. Kuin yhdestä suusta todetaan, että talojen ulkonäöt nuorentuivat ja siistiytyivät – pelkällä katon vaihdolla.

Tilaa kattomestari käynnille

Luottamus on tärkeää

Kohteiden tilaajat, jotka myös yleensä itse asuvat kohteissa, nostavat tärkeäksi argumentiksi luottamuksen kattoremonttiyritykseen. Ruukki on osoittautunut luottamuksen arvoiseksi ja siksi Ruukkia suositellaan lämpimästi myös muille kattoremonttikumppaniksi.

Ykköseksi tilaajat nostavat Ruukin kokonaisvaltaisen auttamisen koko kattoremonttiprosessin aikana – asiakkaana voi olla asioista tietämätön, koska Ruukki kyllä huolehtii! Kattoremontit toki kannattaa kilpailuttaa, mutta pitää arvioida tarkkaan, mistä kokonaiskustannuksiltaan parhaimman ja omiin tarpeisiin sopivimman tarjouksen saa.

Taloyhtiössä Espoossa ollaan tyytyväisiä nopeuteen ja siisteyteen

Espoon leppävaarassa vuonna 1985 rakennettu rivitalo valitsi kattotoimittajakseen Ruukin. Tapani Mäki kertoo, että aluksi taloyhtiössä oltiin halukkaita hankkimaan uudeksi katoksi alkuperäisen katon tapaan betoninen tiilikatto. Taloyhtiössä ei kuitenkaan tehty hätiköityjä päätöksiä, vaan asiasta keskusteltiin ja pohdittiin eri vaihtoehtoja.

Kattoremontin ripeä valmistuminen ilahdutti taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapani Mäkeä.Kattoremontin ripeä valmistuminen ilahdutti taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapani Mäkeä.

”Kokosin kahdeksasta vaihtoehdosta taulukon, jossa vertailtiin hintojen ja aikataulujen lisäksi eri toimittajien paketteja, vaikkapa onko hinnassa mukana lumiesteet ja muut tarvikkeet. Vertailun perusteella päädyimme parhaimpaan”, kertoo Tapani Mäki.

”Asukkaat ovat olleet todella tyytyväisiä, kun työ edistyy ripeästi. Koko urakkaan meni Ruukin porukalta vain 5 päivää. Myös piha on aina työpäivän päätteeksi siisti”, kehuu taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapani Mäki.

Lue miten kattoremontti sujui >>>

Ruukki Classic Silence -katto on suomalaista laatutyötä. VTT:n sertifioima 100 % vesitiivis sauma tekevät tuotteesta erittäin kestävän. Katolla on 50 vuoden takuu.

Ruukki Classic Silence -katto on suomalaista laatutyötä. VTT:n sertifioima 100 % vesitiivis sauma tekevät tuotteesta erittäin kestävän. Katolla on 50 vuoden takuu.

Kattopaketti paras vaihtoehto taloyhtiöille

Lapissa Pyhätunturilla sijaitsevan Sunday Morning Resortin Kimmo Loippo suosittelee Ruukin kattoa asennuksineen myös taloyhtiöille. Taloyhtiöiden hallituksilta edellytetään riittävää huolellisuutta päätöksissään, eli niin sanottua huolellisuusvelvoitetta. Tämä tarkoittaa, että hallituksen on toimittava huolellisesti yhtiön etua ajatellen ja pyrittävä valitsemaan riskitön vaihtoehto. Riittävää huolellisuutta noudattaen hallituksen jäsenet pystyvät rajoittamaan omaa henkilökohtaista vastuutaan.

”Suosittelen Ruukin kattopakettia asennuksineen laadun, ammattitaidon ja huolettomuuden vuoksi.”

Sunday Morning Resort antoi Ruukille tarkan tavoitteen ja aikataulun, jolloin kattojen tuli olla valmiita. Kimmo Loipon mukaan palveluntarjoaja voi kehittyä huippuosaajaksi vain, jos siltä vaaditaan korkeatasoista palvelua. ”Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen Ruukkiin, sillä tehty jälki on siistiä ja ympäristökin on siivottu. Myös kattoturvatuotteet ovat Lapin isosta lumikuormasta huolimatta toimineet moitteettomasti”, kehuu Kimmo Loippo.

Kattomestari arvioi katon remontintarpeen


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
15.3.2020