Tiilikatolla suojaat kotisi kaikissa sääolosuhteissa

Rakennuksen katolta vaaditaan suojaa, pitkä ikäisyyttä, kestävyyttä sekä ulkonäköä. Sään kesto on nykypäivänä yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Ilmastonmuutos on rankkaa rakennuksilla ja se onkin huomioitava niitä suunniteltaessa ja remontoitaessa.

Ilmastonmuutoksen myötä sateet lisääntyvät varsinkin talvella. Etelässä sateet tulevat useimmiten vetenä ja pohjoisessa lumena. Myös rankat myrskyt puuskaisine tuulineen lisääntyvät sekä helleaallot kesäisin. Katon pitää pystyä mukautumaan kaikkiin näihin vaativiin sääolosuhteiden muutoksiin menettämättä toimivuuttaan. Ekologinen tiilikatto kestää niin tuiskut kuin tuuletkin. Kunhan tiilikatto on asennettu ammattitaidolla, niin siitä saadaan jopa 70 vuodeksi toimiva katto.

Katon rakentaminen tiilestä tarkoittaa helppohoitoisuutta, kestävyyttä ja näyttävyyttä.Katon rakentaminen tiilestä tarkoittaa helppohoitoisuutta, kestävyyttä ja näyttävyyttä.

Tiilikatto on laadukas ja pitkäikäinen katemateriaali

Perinteinen kattotiili sopii niin vanhoihin kuin uusiinkin rakennuksiin. Se sopii erinomaisesti kaikille harjakatoille, olipa nykyinen katemateriaali mikä tahansa. Tiilikatto kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringon paahdetta ja myös pohjoisen äärimmäisiä sääolosuhteita.

Tiilikatto suojaa kiinteistöä jopa 70 vuotta. Se nostaa kiinteistön arvoa ja on silti hankintana yllättävän edullinen.

Tiilikatto on ekologinen, pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää.

Jykevä tiilikatto eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä, se ei ropise eikä kolise ankarammissakaan olosuhteissa.
Tukevuus ja paksuus tekevät tiilestä hiljaisen katemateriaalin. Kun eletään hektistä elämää ja talot rakennetaan lähekkäin, äänieristyksellä on merkitystä. Tiilikatto luo sisätiloihin osaltaan rauhallisen tunnelman, eivätkä myrskyt tai ulkoa tuleva melu päästä ääntä sisälle asti. Kattotiilien lämmön säätely on myös omaa luokkaansa. Ne sopeutuvat hyvin lämmönvaihteluihin ilman paukkumista tai rikkoutumista.

Tiili katemateriaalina on yksi rakentamisen trendeistä tulevilla asuntomessuilla. Kuvassa on Colornova Tuusulan asuntomessuilta.Tiili katemateriaalina on yksi rakentamisen trendeistä tulevilla asuntomessuilla. Kuvassa on Colornova Tuusulan asuntomessuilta.

Perinteitä kunnioittaen tai modernia ilmettä

Tiilikatto sopii niin moderniin tyyliin kuin perinteiseen maalaismaisemaan. Jykevän ja näyttävän tiilikatto voit asentaa, vaikka kattomateriaalina olisi aiemmin ollut jokin muu materiaali. BMI Ormaxin kattotiilimallistoista löydät jokaiseen rakennukseen sopivan vaihtoehdon.

Suositussa kotimaisessa Ormax Protector+ -betonikattotiilessä yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen Protector+-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja
kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv-säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana.

Ormax EVO sopii graafiseen nykyarkkitehtuuriin kuten myös iäkkäämmän kohteen korjausrakentamiseen päivittäen kotisi tähän päivään. Kattotiilen ilme on suunniteltu linjakkaaksi, elegantiksi ja kevyeksi. Se korostaa vanhan talon persoonallista ilmettä. Tiilen elävä pinta rakentaa harmonisen kokonaisuuden eri julkisivumateriaalien kanssa. Tiili lukkiutuu tiiviisti paikoilleen ja pysyy siinä vakaasti kaikissa olosuhteissa.

BMI Ormaxin Protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa jakasvillisuutta.BMI Ormaxin Protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja
kasvillisuutta.
Linjakas ja kestävä Ormax EVO päivittää talon ilmeen tähän päivään.

Linjakas ja kestävä Ormax EVO päivittää talon ilmeen tähän päivään.

Kattoremonttiin tiilikattojen asiantuntija

Kattoremontissa ei yleensä riitä ainoastaan pintamateriaalin vaihtaminen, vaan aluskate, tuuletusrimat sekä ruoteet tulee myös vaihtaa. Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen. BMI Ormaxilla on pitkät perinteet katon rakentamisessa ja tietotaito käsintehdyistä savikattotiilistä moderneihin, täydellisiin kattojärjestelmiin. Kattoratkaisut sisältävät kaikki kattoon tarvittavat osat aluskatteista kattotiiliin, kiinnikkeisiin, läpivienteihin ja kattoturvatuotteisiin.

BMI Ormaxin valtuutetut kattoasentajat ovat luotettava ja turvallinen valinta asiantuntijaa haettaessa. Tiilikatto on valmiiksi suunniteltu kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki tarvittavat tarvikkeet. Kun tilaat katon valmiina pakettina, voit varmistua siitä, että kaikki tarvikkeet ovat paikalla, kun asennustyö käynnistyy. BMI Ormaxin kautta saat myös ammattitaitoisen, valtuutetun tiilikattoasentajan asentamaan kotisi katon.

Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen. Katolle kannattaa valita laadukas aluskate tai -kermi, jotta kattokokonaisuudesta saa mahdollisimman pitkäikäisen. 

Avaimet käteen -tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään.Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
16.7.2020