Vida-keittiö haastaa perinteisen keittiösuunnittelun

Vida_32_inkku

Keittiössä vietetään yhä enemmän aikaa. Erityisesti nyt etätyön ja etäopiskelun aikana keittiöstä on tullut paikka, jonka on välillä muuntauduttava aamiaispöydästä etätyöpisteeksi ja koululaisen työhuoneesta videopalaverin pitopaikaksi. Ruokaakin keittiössä pitäisi edelleen pystyä valmistamaan.

A la Carten kevään uutuus, Vida-keittiö, haastaa perinteisen keittiöasettelun ja innostaa uudenlaiseen keittiösuunnitteluun, jossa keittiötä ei suunnitella ainoastaan keittiötoimintojen mukaan. Vidan moduulimaisista elementeistä voidaan koota omaan arkeen sopiva kokonaisuus, ja näin huomioida monipuolisesti päivän kaikki toiminnot.

Monipuolisilla elementeillä kaikelle löytyy paikkansa

Vida_10_inkku

Vida-malliston elementit tarjoavat monipuolista säilytystilaa. Kätevä Vida-kanavamoduuli lisää säilytystilaa jopa niemekkeen tai saarekkeen keskelle. Vida-avohyllyissä säilyvät niin keittokirjat kuin viinipullot ja sisustusta voi mukauttaa vaikka vuodenaikojen mukaan. Osa keittiöstä voidaan suunnitella niin, että tason alla ei ole perinteistä alakaappia tai laatikostoja. Näin syntynyt niemeke muuntautuu helposti myös työ- ja ruokapöydäksi. Niemekkeen ääressä vietetyn työpäivän jälkeen työvälineet voi sujauttaa tason alla oleviin vetolaatikoihin, ja viereisestä laatikosta löytyvät esimerkiksi värikynät ja piirustuspaperit lasten leikkejä varten. Erillistä ruokapöytääkään ei välttämättä tarvita, sillä saman niemekkeen äärellä voidaan sekä kokata että nauttia illallista yhdessä.

Vida-laatikko-kollasi

Yhtenäinen ilme läpi kodin

Keittiö on yhä useammin yhtenäinen osa kodin muita tiloja. Toisinaan avoimet tilat ovat haastavia yhdistää toisiinsa. Vida-elementtien avulla on helppo luoda yhtenäinen ilme ja tunnelma eri tilojen välillä. Esimerkiksi sisustuksellinen Vida-avohylly sopii niin keittiöön, olohuoneeseen kuin makuuhuoneen yöpöydäksikin. Tyylikkäät Vida-jalkamallit puolestaan alleviivaavat Vida-keittiön huonekalumaisuutta.

Vida-avohylly-kollaasi
Vida-jalka-kollaasi

A la Carten Vida-keittiömallisto on saatavilla yksinoikeudella Keittiömaailmoista ympäri Suomen. Suunnittelijan kanssa Vidan elementeistä muotoutuu juuri omaan elämäntilanteeseen sopiva keittiö.

Lisää tilaa keittiöön putkiremontin yhteydessä

Vanhassa keittiössä tilan puute on yleisin ongelma. Kun ammattilainen suunnittelee keittiöremontin, pieneenkin keittiöön saadaan tilaa paikkoihin, jotka eivät heti tulisi mieleenkään. Paras hetki keittiöremontille on putkiremontin yhteydessä. Yhtäaikainen remontti säästää kustannuksia ja ylimääräisiltä remonttipölyiltä sekä lisää asumismukavuutta. Keittiöremontin mahdollisuus kannattaakin ottaa puheeksi ajoissa, kun taloyhtiössä suunnitellaan putkiremonttia.

Lue lisää keittiöremontista linjasaneerauksen yhteydessä

Keittiösuunnitelmat voi tehdä myös verkossa

Uuden keittiön suunnittelun voi tehdä myös kätevästi verkkotapaamisessa. Suunnittelijoiden käytössä olevilla nykyaikaisilla välineillä keittiösuunnitelmat voidaan vaivattomasti käydä läpi myös videoyhteyden kautta, esimerkiksi Teamsissa tai Skypessä. Kokeile verkkotapaamista ja varaa aika Keittiömaailman suunnittelijalle.

Lue lisää verkkotapaamisista

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
14.9.2020