Taloyhtiön valaistus vaatii suunnitelmallisuutta ja oikeantyyppisen valaisimen

Oikeanlainen valaistus taloyhtiöihin

Oikeanlaisen valaistuksen taustalla on ammattilaisen laatima valaistuskartoitus ja -suunnitelma. Kartoituksessa käydään läpi taloyhtiön tilojen, porraskäytävien ja pihapiirin valaistustarpeet sekä valaisimet ja ohjausratkaisut. Hyvä valaistuksen uusiminen lähtee suunnitelmasta, jolloin laadukas ja energiatehokas valaistus saavutetaan jopa aiempaa pienemmällä valaisinmäärällä ja käyttökustannuksilla. Sisä- ja ulkovalaistuksen uudistaminen tuo säästöjä ja lisää viihtyvyyttä taloyhtiöön, oli kyseessä sitten uudis- tai saneerauskohde. Valaisinten uusiminen nykyaikaisiin Led-valaisimiin ei ole pelkkä menoerä, vaan pitkäikäinen hankinta, joka takaisinmaksun jälkeen näkyy taloyhtiölle energiansäästönä. Hyvä valaistus nostaa kiinteistön arvoa ja luo turvallisuutta.

Valaistuksen suunnittelu esimerkiksi porraskäytävissä on tärkeääValaistuksen suunnittelu esimerkiksi porraskäytävissä on tärkeää

Enston valikoimasta löydät laadukkaan ratkaisun taloyhtiön valaistustarpeisiin sisälle ja ulos. Valikoima koostuu energiatehokkaista ja pitkäikäisistä valaisimista, tarjolla huoltovapautta vuosiksi eteenpäin. Enston valaisimet ovat saaneet kiitosta huippuluokan valoteknisestä laadusta ja asennuksen helppoudesta. Saatavilla myös runsaasti erilaisia ohjausratkaisuja. Valaistuksen määrää ja käyttöaikoja ohjaamalla saavutetaan myös kustannussäästöjä.

  • Enston valaisimet ovat helppoja ja nopeita asentaa
  • Laaja valikoima ohjaus- ja sensoriratkaisuja
  • Nopea räätälöinti ja toimitusvarmuus

Yksi valaisin – rajattomasti mahdollisuuksia yleisvalaistukseen ​​​​​​​

Ensto AVR320 DualWhite on huipputeknisillä ominaisuuksilla varustettu tuoteperhe. Tuoteperheen LED-valaisimilla toteutat laadukkaan ja energiatehokkaan yleisvalaistuksen uudis- ja remonttikohteissa. Monipuolisessa tuoteperheessä on lähes rajattomasti vaihtoehtoja lähtien tyylikkäistä kehysvaihtoehdoista ja koristerenkaista päätyen liiketunnistinversioihin, joissa tunnistimen ohjausviesti on siirrettävissä langattomasti valaisimien välillä. Valaisimissa on sisäänrakennettu 3000K ja 4000K värilämpötila, joka on helposti valittavissa asennuksen yhteydessä. Käytettävissä on haluamasi värilämpötila - tarpeen ja projektin mukaan.

  • 3000K = lämmin valkoinen valo
  • 4000K = neutraali valkoinen valo

Helppo ja nopea asennettavuus edesauttaa laadukasta lopputulostaHelppo ja nopea asennettavuus edesauttaa laadukasta lopputulosta

AVR320 LED-valaisimilla voidaan toteuttaa yleisvalaistus uusiin tai remontoitaviin sisätiloihin. Valaisinten asentamisen helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuoteperheen valaisimet ovat katto- ja seinäpintaan tai osittain uppoon asennettavia. Ne soveltuvat sekä yksittäis- että master-orja-asennuksiin. Valaisimet ovat teholtaan joko 10 W tai 14 W. Perusmallien lisäksi saatavana ovat DALI-, 1-10V – ja SmartWay (oppiva liiketunnistus) -mallit. Liiketunnistimella varustetuista versioista löytyvät sekä PIR- että tutkatekniikalla varustetut mallit.
Tutustu täällä Ensto AVR320  

Julkisivuvalaisimilla lisää turvaa ja tunnelmaa

Valaistus kulkuväylillä helpottaa kulkijaaValaistus kulkuväylillä helpottaa kulkijaa

Myös taloyhtiön julkisivut, käytävät ja sisäänkäynnit tarvitsevat valoa opastuksen, turvallisuuden ja tunnelman luomiseen. Enstolla on laaja valikoima perinteisiä numerovalaisimia sekä innovatiivisia ratkaisuja sisäänkäyntien ja kulkuväylien valaisemiseen. Katso Enston vaihtoehdot julkisivuvalaistukseen ja valitse oma suosikkisi tai oikea tuote projektiisi.

Enston AVR8-valaisin on kestävä ja energiatehokas ulkovalaisin pihapiirien valaistukseen. Kaunis ja klassinen ulkomuoto sopii hyvin sisäänkäynteihin ja julkisivuihin niin uusissa kuin vanhoissakin kohteissa. Energiatehokas LED-valaisin sopii tiiviin ja kestävän rakenteensa ansiosta sisä- ja ulkokäyttöön ja se on saatavilla myös numerokyltillä varustettuna. Tästä valaisimesta löytyy kolme eri väriä, tyylikäs mustanharmaa, moderni alumiinin värinen ja raikas valkoinen. 

Vähennä energiakustannuksia hyvin valaistulla pihapiirillä

Valolla viimeistelty piha tai puutarha on kuin kruunu taloyhtiöllesi. Valaise kulkutiet, puistot, julkisivut ja puutarhat Enston valaisimilla. Isommilla pihoilla voit yhdistellä Enston puutarha- ja puistovalaisimia, jolloin saat yhdenmukaisen ulkonäön laadukkaan valon lisäksi. Moderni ja energiatehokas valaistus vähentää energiakustannuksia ja lisää viihtyvyyttä ja tunnelmaa pihapiiriin.

Enston ulkovalaisin valikoimaan lanseerattu Maestro-puistovalaisin soveltuu pihoihin, puistoihin ja kävelyteiden varteen paikkoihin, joissa tarvitaan tehokasta ja erinomaisesti hallittua valoa. Maestrossa kohtaa skandinaavinen tyylikkyys ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat - moderni ja pelkistetty muotoilu yhdistettynä kestävään tekniikkaan. Maestron tarkkaan suunniteltu valon hallinta on parhaimmillaan kävelyteiden varsilla, taloyhtiöiden pihoilla ja parkkialueilla. Valaisin luovuttaa valoa hallitusti kuitenkaan häikäisemättä sen valossa kulkevia. Tyylikäs muotoilu soveltuu niin perinteikkääseen kuin moderniin rakennettuun ympäristöön tuomaan esiin kulkuväyliä ja puistojen näkymiä. Maestro soveltuu erinomaisesti korvaamaan vanhan tekniikan valaisimia säilyttäen alkuperäisen muotokielen. 

Ensto Maestro on energiatehokas ja pitkäikäinen puistovalaisin ja sen materiaalit on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Suositeltava asennuskorkeus on 3-5 m, josta se parhaiten valaisee piha- ja puistoreittejä. Valaisin on helppo ja nopea asentaa toimitukseen sisältyvän liitosjohdon avulla. Maestrosta on saatavilla kolme klassista värivaihtoehtoa: grafiitinharmaa, helmenharmaa ja musta.

Tutustu Maestroon

Ensto AVR8 ulkovalaisinEnsto AVR8 ulkovalaisin
Ensto AVR320 yleisvalaisinEnsto AVR320 yleisvalaisin
Ensto Maestro puistovalaisinEnsto Maestro puistovalaisin
Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
13.4.2020