Vähennä energiakustannuksia hyvin valaistulla pihapiirillä ja paranna samalla viihtyisyyttä

Vähennä energiakustannuksia hyvin valaistulla pihapiirillä

Valolla viimeistelty piha tai puutarha on kuin kruunu taloyhtiöllesi. Valaise kulkutiet, puistot, julkisivut ja puutarhat Enston valaisimilla. Isommilla pihoilla voit yhdistellä Enston puutarha- ja puistovalaisimia, jolloin saat yhdenmukaisen ulkonäön laadukkaan valon lisäksi. Moderni ja energiatehokas valaistus vähentää energiakustannuksia ja lisää viihtyvyyttä ja tunnelmaa pihapiiriin.

Panostaminen pihan valaistukseen tuo myös energiakustannuksia että viihtyisyyttäPanostaminen pihan valaistukseen tuo myös energiakustannuksia että viihtyisyyttä

Oikeanlaisen valaistuksen taustalla on ammattilaisen laatima valaistuskartoitus ja -suunnitelma. Kartoituksessa käydään läpi taloyhtiön tilojen ja pihapiirin valaistustarpeet sekä valaisimet ja ohjausratkaisut. Hyvä valaistuksen uusiminen lähtee suunnitelmasta, jolloin laadukas ja energiatehokas valaistus saavutetaan jopa aiempaa pienemmällä valaisinmäärällä ja käyttökustannuksilla. Sisä- ja ulkovalaistuksen uudistaminen tuo säästöjä ja lisää viihtyvyyttä taloyhtiöön, oli kyseessä sitten uudis- tai saneerauskohde. Valaisinten uusiminen nykyaikaisiin Led-valaisimiin ei ole pelkkä menoerä, vaan pitkäikäinen hankinta, joka takaisinmaksun jälkeen näkyy taloyhtiölle energiansäästönä. Hyvä valaistus nostaa kiinteistön arvoa ja luo turvallisuutta.

Enston valikoimasta löydät laadukkaan ratkaisun taloyhtiön valaistustarpeisiin sisälle ja ulos. Valikoima koostuu energiatehokkaista ja pitkäikäisistä valaisimista, jotka ovat saaneet kiitosta asennuksen helppoudesta ja huippuluokan valoteknisestä laadusta. Enston valaisimiin on saatavilla myös runsaasti erilaisia ohjausratkaisuja. Valaistuksen määrää ja käyttöaikoja ohjaamalla saavutetaan myös kustannussäästöjä.

Ensto Aaria - modernia kauneutta pihapiiriin

Ensto Aarian tyylikäs muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tarjoavat ripauksen luksusta pihapiirivalaistukseen. Valaisimet istuvat skandinaaviseen maisemaan ja sopivat hyvin moderniin sekä perinteisempäänkin arkkitehtuuriin. Aaria on matala ulkovalaisin, joka soveltuu omakoti- rivi- ja kerrostalojen pihapiiriin. Enston Aaria-valaisinperheeseen kuuluu sekä kaunis pylväsasenteinen valaisin että seinävalaisimet kaarevalla seinäkiinnikkeellä. Valaisimet ovat muotoilultaan yhtenäiset ja muodostavat tyylikkään valaisinkokonaisuuden. Metallisella rungolla ja kiinteällä LED-moduulilla varustettu matala Aaria-pylväsvalaisin soveltuu hyvin sekä isoille että pienille pihoille, puutarhaan ja kulkureiteille.

Ensto Aaria -pihapiirivalaisinEnsto Aaria -pihapiirivalaisin
Ensto Opera -puistovalaisinEnsto Opera -puistovalaisin

Aaria-valaisimen prismoitettu kupu antaa kauniin valon ympärilleen. Häikäisemätön valo suuntautuu tarkasti valaistavalle alueelle ja häiritsevän hajavalon osuus on minimoitu. LED-tekniikka tuo helppoutta ja energiansäästöä valaistukseen vuosiksi. Saatavilla neljä tyylikästä värivaihtoehtoa: valkoinen, musta, grafiitinharmaa ja antiikkipronssi. Matala Aaria sopii muotoilultaan hyvin yhteen Enston ulkovalaisinvalikoimasta löytyvän Opera-pylväsvalaisimen kanssa.

Opera sopii taloyhtiön korkeisiin pylväisiin valaisemaan leikkikenttiä sekä aukioita, kävelykatuja, puistoja sekä pysäköintialueita. Iltavalaistuksessa Aaria elävöittää pimenevää ympäristöä levittäen ympärilleen lempeää valoa helpottaen liikkumista ja valaisee kulkureitin turvalliseksi kulkea. Päivänvalossa kaunis Aaria istuu tyylikkäänä maisemaansa.

Tutustu Aariaan

Ensto Aaria Rakentaja.fi verkkokaupassa

Ensto Maestro - muotoilultaan pelkistetty, mutta moderni

Enston ulkovalaisin valikoimaan lanseerattu Maestro-puistovalaisin soveltuu pihoihin, puistoihin ja kävelyteiden varteen paikkoihin, joissa tarvitaan tehokasta ja erinomaisesti hallittua valoa. Maestrossa kohtaa skandinaavinen tyylikkyys ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat - moderni ja pelkistetty muotoilu yhdistettynä kestävään tekniikkaan. Maestron tarkkaan suunniteltu valon hallinta on parhaimmillaan kävelyteiden varsilla, taloyhtiöiden pihoilla ja parkkialueilla. Valaisin luovuttaa valoa hallitusti kuitenkaan häikäisemättä sen valossa kulkevia. Tyylikäs muotoilu soveltuu niin perinteikkääseen kuin moderniin rakennettuun ympäristöön tuomaan esiin kulkuväyliä ja puistojen näkymiä. Maestro soveltuu erinomaisesti korvaamaan vanhan tekniikan valaisimia säilyttäen alkuperäisen muotokielen.

Ensto Maestro -puistovalaisinEnsto Maestro -puistovalaisin

Ensto Maestro on energiatehokas ja pitkäikäinen puistovalaisin ja sen materiaalit on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Suositeltava asennuskorkeus on 3-5 m, josta se parhaiten valaisee piha- ja puistoreittejä. Valaisin on helppo ja nopea asentaa toimitukseen sisältyvän liitosjohdon avulla. Maestrosta on saatavilla kolme klassista värivaihtoehtoa: grafiitinharmaa, helmenharmaa ja musta.

Tutustu Maestroon

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
26.10.2020