Isännöitsijän paras työkalu - Verto-vedenmittausjärjestelmä

Isännöitsijän paras työkalu

Vesilaskutus on työlästä hommaa. Kulutuslukemat täytyy käydä lukemassa taloyhtiöissä ja laskutukseen kuluu suuri osa kiinteistösihteerin työajasta. Väärin! Kun taloyhtiössä on Verto-vedenmittausjärjestelmä, kertyvät kulutustiedot pilvipalveluun, josta ne ovat kätevästi saatavilla isännöinti- ja laskutusohjelmiin. Taloyhtiöistä lukemien hakemisen voi siis unohtaa ja vesilaskutukseen kuluu vähemmän aikaa.

Verton vedenkulutustiedon asiantuntijamme keskustelevat päivittäin isännöitsijöiden ja kiinteistösihteereiden kanssa tavoitteenaan tehdä heidän arjestaan sujuvampaa ja antaa mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaan. Monesti isännöinnin arjessa unohtuu, että Verto-kotien osalta isännöintitoimiston käytössä on jo maksuton työkalu, joka helpottaa työntekoa huomattavasti.

VertoLive mahdollistaa täsmällisen, huoneistokohtaisen vedenkulutuksen seurannan verkossa. Selainpohjainen ohjelma on käytettävissä yksillä tunnuksilla missä vain ja milloin vain. VertoLivesta kulutuslukemat on helppo viedä ohjelmasta laskutukseen. VertoLive säästää aikaa ja vaivaa. VertoLiven etuna on se, että kulutuslukemiin voidaan palata takautuvasti milloin vain. Esimerkiksi muuttotilanteessa vesilasku on helppo jakaa juuri niille päiville, kun kukin asukas on asunnossa vettä kuluttanut.

Vuodot kuriin

Tiputtava hana saattavat kuluttaa vettä 30 000 litraa vuodessa ja vuotava wc-pönttö saattaa tehdä taloyhtiölle 12 000 euron laskun. VertoLive tunnistaa asuntokohtaiset vuodot ja poikkeamat vedenkulutuksessa, ja välittää hälytykset suoraan huoltoyhtiölle. Hälytykset ovat nähtävissä VertoLivessa huoneistoittain ja taloyhtiöittäin. VertoLivesta saa raportit kaikesta vedenkulutuksesta yhtiö- ja asuntokohtaisesti eri aikajaksoilta. Raportit ovat vaivattomasti saatavilla ja helposti muokattavissa.

Myös asukas voi tarkkailla vedenkulutustaan Verto-kodissa. Älypuhelimessa mukana kulkeva maksuton VertoMobile-sovellus näyttää asunnon vedenkulutuslukemat vuorokausitasolla. Sen tuottama data perustuu huoneistokohtaiseen Verto-aktiivinäyttöön. Sovellus myös ilmoittaa käyttäjälle, mikäli vuorokauden vedenkulutus on ylittänyt keskiarvon.

Parasta tässä kaikessa on se, että kaikki nämä ominaisuudet ovat Verto-vedenmittausjärjestelmässä mukana maksuttomasti. Varmista asiakaspalvelustamme, että sinulla on VertoLive-tunnukset käytössäsi ja isännöinti helpottuu. Verto-kodin asukas saa apua VertoMobilen käyttöönottoon asukkaan käyttöoppaasta tai asiakaspalvelustamme.

Kirjaudu tästä VertoLiveen

Kiinnostuitko, heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaan tästä:


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
11.5.2020