Onko taloyhtiön yhtiökokous vielä pitämättä koronan vuoksi?

Viikon kysymys: Yhtiökokous pitämättä?

Saimme pöytäkirjan osakkaiden yksimielisestä päätöksestä yhtiökokousta pitämättä, joka tuli puskista koska asiasta ei ole päätöstä tehty eikä mitään kirjettä tai ilmoitusta osakkaille (muutama hallituksen jäsen ei myöskään tiennyt asiasta mitään) ole tullut, että näin toimittaisiin, niin onko tässä tapauksessa pidettävä varsinainen yhtiökokous viimeistään syyskuussa?

Vastaus:
Kysymyksesi perusteella yhtiökokousta ei ole pidetty, eikä sitä ole edes kutsuttu koolle. Joten, varsinainen yhtiökokous kokous...

Vain Omataloyhtio.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja.

"Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590."


OTM, ToimitusjohtajaMarkus TalvioLakimiesJuriNetOTM, Toimitusjohtaja
Markus Talvio
Lakimies
JuriNet
Lakikysymyksiin vastaavat JuriNet-toimistojen ammattilaiset.Lakikysymyksiin vastaavat JuriNet-toimistojen ammattilaiset.

Kysy niin vastaamme -palvelu

Palstalla voit esittää taloyhtiöön liittyviä lakikysymyksiä, joihin JuriNetin lakimiehet vastaavat. Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti viikon kuluessa.

Siirry Kysy niin vastaamme -palveluun

Henkilökohtaisia neuvoja lakiasioissa saat jättämällä yhteydenottopyynnön.

Jätä yhteydenottopyyntö lakimiehelle!

tai

Tilaa maksuton esite: "Suhteet solmussa taloyhtiössä".

Aiemmin esitetyt viikon kysymykset:

Aiemmin esitetyt ja vastatut viikon kysymykset löytyvät alla olevasta linkistä!

Viikon kysymykset!


Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko yhteydenoton lakimieheltä?

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
11.1.2021