Pistorasiat, katkaisimet, kytkimet ja säätimet – uusimisen paikka?

Pistorasiat, katkaisimet, kytkimet ja säätimet – uusimisen paikka?

Nykyaikaisessa asunnossa tarvitaan monin kerroin enemmän pistorasioita, katkaisimia, kytkimiä ja säätimiä kuin taloa rakennettaessa osattiin ennustaa. Sähkösaneerauksessa kodin sähköjärjestelmä voidaan päivittää vastaamaan nykyisiä – ja tulevaisuudenkin – tarpeita. Uusimalla vanhat sähkökalusteet, jotka eivät vastaa arjen tarpeisiin, päästään eroon myös jatkojohtoviidakosta.

Asennuskalusteet ovat tärkeä osa toimivaa sähköistä talotekniikkaa ja olennainen tekijä asunnon arkkitehtuurissa ja sisustuksessa. Niiden on kestettävä moitteetta jokapäiväistä käyttöä, mutta myös katseita vuodesta toiseen, sisustustyylien vaihtumisesta huolimatta. Ensto Intro -asennuskalusteiden yhtenäinen puhdaslinjainen ilme takaa tyylikkään ulkonäön läpi kohteen. Introt ovat myös yhdisteltävissä läpi sarjan ulkonäkönsä ansiosta niin uudessa kuin perinteisemmässäkin kohteessa. 

Suunnitteletko sähkösaneerausta?

Sähköjärjestelmän päivittäminen tämän päivän uuteen kehittyneeseen tekniikkaan parantaa asumismukavuutta ja lisää kodin turvallisuutta. Samalla asunnon ilme päivittyy ja viihtyvyys lisääntyy.

Intro-asennuskalusteet ovat tyylikäs ja pitkäikäinen valinta. Monipuolisesta valikoimasta löydät kaksi värivaihtoehtoa (musta ja valkoinen) sekä asennusvaihtoehdot uppoon ja pintaan. Tuoteperheestä löydät myös laadukkaat sähkökalusteet kostean tilan tarpeisiin.
 

Värivalikoima ja asennustapa

 • näyttävä musta tai raikas valkoinen
 • asennettavissa uppoon tai pintaan, kuivaan ja kosteaan

Laadukasta käytettävyyttä ulkonäöstä tinkimättä

Ensto Intro on laadukas sähkökalustesarja kotien ja julkisen rakentamisen tarpeisiin. Kattavan monipuolisesta Ensto Intro -sähkökalustesarjasta löydät tuotteet, kuten kytkimet ja pistorasiat kestämään aikaa ja käyttöä. Malliston kulmakivenä on huippuunsa hiottu käytettävyys ja käytännöllisyys.

Tuoteperheen huippusuunnittelun helmiä on Ensto Intro -kaksoispistorasia, jossa pienellä muutoksella on entiseen verraten saatu aikaan todella suuri vaikutus. Ensto Intro -sarjan kaksoispistorasiassa sähköjohdot saa nimittäin ensimmäistä kertaa maailmassa suoraan rinnakkain.

Intro valikoimasta löydät:

 • kytkimet ja painikkeet
 • pistorasiat
 • liike- ja läsnäolotunnistimet
 • termostaatit
 • tele-, data- ja mediatuotteet
 • valonsäätimet
 • KNX- ja muut ohjausjärjestelmät
 • pinta-asennuskalusteet ja valaisinpistorasiatuotteet

Tutustu Intro valikoimaan

KaksoispistorasiaKaksoispistorasia

Uudet Ensto Intro USB-laturit

Ensto Intro -valikoima täydentyi uusilla tarpeellisilla USB-latureilla. Valikoiman tyylikkäät ja toimintavarmat USB-laturit lataavat kerralla puhelimesi ja tablettisi akut. Voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti ja työpöytäsi pysyy siistinä. Uudessa USB-laturissa uudistui myös ulkonäkö! Tyylikäs keskiölevy on nyt tasainen ja kiinnitysruuvi ei ole enää näkyvissä, kuten aiemmassa versiossa. Vanhan A-tyypin liittimen lisäksi nyt mukana on myös moderni C-tyypin liitin, johon liitosjohdon liittimen voi työntää kummin päin tahansa. Tuote on ajanmukainen ja näppärä pitkälle tulevaisuuteen.

USB-laturin tiedot:

 • Latausvirta 3 A, latausteho 15 W
 • Moderni C-tyypin latausmahdollisuus

 

Tutustu USB-latureihin

Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
14.9.2020