Toivota älykäs lämmitys tervetulleeksi taloyhtiöösi!

Lämmitys on usein taloyhtiön suurin vuosittainen kuluerä. Vanhanaikaisten lämmityksen ohjausjärjestelmien takia kaukolämpöä kuluu turhaan ja kustannukset nousevat korkeammiksi kuin olisi tarpeen.

Kerrostalo_2013_inkku

Fortum SmartLiving -lämmityksen optimointipalvelu ohjaa taloyhtiön lämmitystä älykkäästi

Palvelussa asuntoihin asennetaan lämpötilaa ja ilmankosteutta mittavat langattomat mittarit. Lämmitystä ohjataan älykkäästi asuntojen sisälämpötilojen, ulkolämpötilaennusteen ja ennustetun lämmitystarpeen perusteella.

Laskulla syntyy säästöä

Palvelu lämmittää taloyhtiötä silloin kun siihen on oikeasti tarvetta. Esimerkiksi keväisin voidaan hyödyntää ilmaiseksi auringon tuottamaa lämpöä.
Taloyhtiölle hyöty näkyy laskulla merkittävänä lämmitysenergian tarpeen vähentymisenä sekä kaukolämmön kiinteän maksun pienentymisenä. Keskimääräinen taloyhtiö säästää 10 % lämmityskustannuksissa.

Asukkaat arvostavat asuinmukavuutta

Epätasaiset lämpötilat ja heikko sisäilman laatu vähentävät asumismukavuutta ja voivat olla jopa haitallisia asukkaiden terveydelle. Palvelun avulla asuinlämpötilat pysyvät tasaisina, asukkaiden toiveet huomioiden.
Asukkaat voivat seurata sovelluksen avulla oman asuntonsa lämpötilaa sekä ilmankosteutta. Palvelu lähettää myös ilmoituksia poikkeamista. Esimerkiksi mahdolliset ilmanvaihdon epäkohdat saadaan ajoissa selville ja korjaustoimenpiteet voidaan kohdistaa oikeaan paikkaan taloyhtiössä.

Kiinnostuitko? Lue lisää
 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Fortumille


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
19.10.2020