Raikasta ja puhdasta sisäilmaa

Vietämme suurimman osan ajasta sisätiloissa, joten toimiva ilmanvaihto on elintärkeää ihmisten hyvinvoinnille. Se pitää toimiessaan myös rakennukset hyväkuntoisina. Ilmanvaihdon tulee olla riittävää ja sisälle tulevan raikkaan ilman puhdasta.

1920-WP_20141030_15_49_58_P

Painovoimainen ilmanvaihto ei aina toimi yksinään tarpeeksi tehokkaasti, jolloin se tarvitsee tehostusta. Painovoimainen ilmanvaihto tarvitsee toimiakseen sekä tuloilmaa että poistohormin, joka vetää käytetyn ilman ulos. Jos hormin oma veto ei riitä, tarvitaan mekaaninen, tuulella toimiva hormi-imuri. Eskon Oy on yhdistänyt poistoilmaputken ja mekaanisen hormi-imurin yhdeksi tehokkaaksi tuuletusratkaisuksi.Uutuustuote VILPE Flex on tehokas, jokaisen katon poistoilmatarpeeseen sopiva tuuletusratkaisu. Ratkaisussa
yhdistyvät VILPE:n poistoilmaputki sekä läpivienti ja Spiroflexin ilmanvaihtoimuri.

VILPE:n poistoilmaputki sopii kaikenlaisten rakennusten poistoilmatarpeisiin. Eristetyn poistoilmaputken halkaisija (d) on 125/160 mm, jolloin imuri (d = 160 mm) sopii lähes suoraan putken päähän. Imuri venytetään Eskon Oy:n pajassa putkeen sopivaksi.

Läpivientimalleista löytyy kaikille katemateriaaleille omansa ja paketti on saatavana kaikissa yleisimmissä kattoväreissä. Mekaanisesti toimiva ilmanvaihtoimuri tehostaa painovoimaista ilmanvaihtoa tuulen voimalla. Imuri on saatavilla sekä galvanoituna että ruostumattomana.

Osta tuotteita Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>

vilpe ja spiroflex

Vähemmän vedon tunnetta oikeanlaisella
korvausilmaventtiilillä

Toimiva painovoimainen ilmanvaihto tarvitsee oikeanlaiset korvausilmaventtiilit. VILPE Wive 100 -korvausilmaventtiilit saat asennettuna Eskonilta. Venttiili toimii termostaatin avulla, mutta sen saa tarvittaessa myös suljettua kokonaan. Ilma virtaa venttiilistä ylöspäin, mikä vähentää vedon tunnetta huoneessa.

Wive-korvausilmaventtiili suodattaa tehokkaasti ulkoilmasta epäpuhtauksia ja siinä olevan suodattimen vaihto on helppoa. Venttiili voidaan asentaa vanhan tilalle tai se voi toimia uutena korvausilman reittinä.

Valkoisen korvausilmaventtiilin voi maalata tai tapetoida omaan sisustukseen sopivaksi. Pakkaukseen kuuluu myös ulkoseinälle asennettava monitoimisäleikkö.

vilpe-flex-2jpg-600x338

Kiinnostuitko? Voit jättää yhteydenottopyynnön Eskonille tästä:


Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
26.2.2021