Kotimaiset pyörätelineet kestävät Suomen haastavissa olosuhteissa

Pyörällä pääset nopeasti paikasta toiseen jopa ruuhka-aikana. Pyöräily onkin kasvattanut suosiotaan suuresti varsinkin tänä vuonna. Turvallisuus on tärkeää pyöräillessä, mutta myös sen säilytyksessä. Säilytystilat tulee olla helposti saavutettavissa ja turvalliset. Hujan hajan olevat pyörät luovat helposti epäsiistin kuvan taloyhtiöstä. Sen vuoksi kannattaakin panostaa kotimaisiin ja kestäviin pyöräparkkeihin.

Ovellan polkupyörien säilytystelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin. Helsingissä ovella® PyöräNoja-telineet on asennettu merenrantaan. Ovellan polkupyörien säilytystelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin. Helsingissä ovella® PyöräNoja-telineet on asennettu merenrantaan. 

Paljon pyöriä, vähän tilaa

Monesti taloyhtiöiden säilytystilat eivät ole alun perin suunniteltu pyörävarastoksi. Se ei ole kuitenkaan este tehdä tilasta toimivaa. Kotimainen Ovella tarjoaa erilaisia säilytysratkaisuja niin sisälle kuin ulos. Ovella auttaa suunnittelemaan tilasta toimivan ja tarjoavat ratkaisuja kaiken muotoisiin säilytystiloihin. Ovellan polkupyörien säilytystelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.

Uuden ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla pyörät saadaan säilytykseen kahteen kerrokseen. Teline on helppo ja turvallinen käyttää. Kerrostelineellä pyöräpaikat saadaan tuplattua. Yhteen telineeseen mahtuu neljä polkupyörää kahteen kerrokseen. Lattiantasossa parkkeeraus tapahtuu kuten pyöränoja PN-2 telineessä ja yläkertaan pyörän saa parkkeerattua taittuvan liukurampin avulla. Näillä telineillä saadaan esimerkiksi 4 metrin matkalle 20 pyöräpaikkaa.

Katso tästä kerrostelineen asennusvideo!

Kapeaan tilaan sopii esimerkiksi ovella® Compact PTL-2 liukukelkkajärjestelmä. Se on tehokas ja taloudellinen ratkaisu sisätiloihin. Compact PTL-2 on seinäkiskoilla liukuva säilytyskelkka polkupyörille. Pyörät ovat säilytyskelkassa eri korkeudella pystyasennossa pyörän satula kelkan satulatukeen nojaten.

Compact PTL-2 -telineillä saadaan pieneenkin tilaan runsaasti säilytystilaa. Compact PTL-2 -telineillä saadaan pieneenkin tilaan runsaasti säilytystilaa. 

Pienet säilytystelineet Fillarikoukut FK-1 ja V-3 mukautuvat tilaan kuin tilaan. Ovellan nerokkaat säilytystelineet ovat edullinen ratkaisu polkupyörille ja muille välineille, jotka on suunniteltu asennettaviksi myös asuntoon. Ovella Fillarikoukku FK-1 tai Junior v-3 -telineillä polkupyörää voidaan säilyttää pystyssä esim. nurkassa.

Fillarikoukku FK-1:stä voit hyödyntää myös asunnon säilytysratkaisuissa. Fillarikoukku FK-1:stä voit hyödyntää myös asunnon säilytysratkaisuissa. 

Tyytyväisiä käyttäjiä jo monessa taloyhtiössä

Monissa taloyhtiössä on paljon tyytyväisiä ovella pyörätelineiden käyttäjiä. Uusimpina kohteina ovat Triplassa ja Espoon Hujopissa sijaitsevat taloyhtiöt.

Triplan taloyhtiöihin Firdon, Fredikan, Böölen ja Klyygan tiloihin on asennettu ovella® DD-4 kerrostelineet, Junior V-3 pyörätelineet sekä LVV-lastenvaunujen lukitustangot. Taloyhtiössä on lähes 400 asuntoa, jotka tarjoavat asukkailleen todellista metropolin makua, suoraan parhaiden palveluiden, yhteyksien ja tapahtumien äärellä. Korttelissa on viihtyisä asukaspuisto, asukkaiden yhteinen kylätalo ja kattoterassit upeine maisemineen - miellyttävää asumista askeleen päässä tapahtumien keskiöstä.

Asuinkortteli sijaitsee Triplan läntisessä korttelissa, hieman muuta korttelirakennetta ylempänä. Tämä sijainti tarjoaa parhaan mahdollisen auringonvalon ja rauhan asunnoille, säilyttäen kuitenkin kiinteän yhteyden vilkkaaseen keskukseen palveluineen. Kaupungin vilinä vaihtuu omaan rauhaan ja yksityisyyteen pihapiiriin astuttaessa.
 

Triplan taloyhtiöissä on paljon asukkaita, jolloin on erityisen tärkeää, että maksimoidaan säilytystilat ja tehdään niistä toimivia. Sen vuoksi ovella® DD-4 kerrostelineet olivat täydellinen valinta pyörävarastoon. Pyörät saadaan säilytykseen kahteen kerrokseen, jolloin päästään hyödyntämään säilytystiloja joka suunnassa.Triplan taloyhtiöissä on paljon asukkaita, jolloin on erityisen tärkeää, että maksimoidaan säilytystilat ja tehdään niistä toimivia. Sen vuoksi ovella® DD-4 kerrostelineet olivat täydellinen valinta pyörävarastoon. Pyörät saadaan säilytykseen kahteen kerrokseen, jolloin päästään hyödyntämään säilytystiloja joka suunnassa.

Asunto Oy Espoon Hujoppiin on huikea kuudentoista kerroksen korkeuteen kurottava kerrostalo hulppeine näköaloineen. Täällä nautitaan päivittäin monipuolisista palveluista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja oman kodin rauhasta kaupungin hälinän yläpuolella. Espoon Hujoppiin on asennettu ovella® kerrostelineet DD-4, ovella® FK-1 fillarikoukut, Junior V-3 pyörätelineet ja LVV-lastenvaunujen lukitustangot.

Hujoppi on valmistunut Espoon Niittykumpuun, jossa erinomaiset kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys tekevät arjesta mukavaa ja mutkatonta. Työ- ja vapaa-ajan matkoille hurautat sukkelasti, sillä Länsiväylä ja Kehä II ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Niittykummusta pääsee kävellen myös Haukilahden upeiden merimaisemien ääreen.

Säilytystiloja suunniteltaessa muista myös muut ratkaisut.
Tästä pääset katsomaan videon rengastelineistä >>

Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä

Ovella Systems on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut turvallisiin, kestäviin ja tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin. He ovat saaneet Avainlippu-merkin tänä vuonna ansioituneesta ja vastuullisesta työstään. Ovella Systems Oy panostaa koko ajan voimakkaasti tuotekehitykseen ja on mukana monissa kehitysprojekteissa.

Avainlippu aikajana

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ovellan ammattilaiset ovat sinuun yhteydessä


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
30.11.2020