• Etusivu
  • Piha

Kotimaiset pyörätelineet kestävät Suomen haastavissa olosuhteissa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ovella Systems Oy
Julkaistu 24.11.2020Päivitetty 12.12.2023
202011_67655.jpg

Ovellan polkupyörien säilytystelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin. Helsingissä ovella® PyöräNoja-telineet on asennettu merenrantaan.

Pyörällä pääset nopeasti paikasta toiseen jopa ruuhka-aikana. Pyöräily onkin kasvattanut suosiotaan suuresti varsinkin tänä vuonna. Turvallisuus on tärkeää pyöräillessä, mutta myös sen säilytyksessä. Säilytystilat tulee olla helposti saavutettavissa ja turvalliset. Hujan hajan olevat pyörät luovat helposti epäsiistin kuvan taloyhtiöstä. Sen vuoksi kannattaakin panostaa kotimaisiin ja kestäviin pyöräparkkeihin.

Paljon pyöriä, vähän tilaa

Monesti taloyhtiöiden säilytystilat eivät ole alun perin suunniteltu pyörävarastoksi. Se ei ole kuitenkaan este tehdä tilasta toimivaa. Kotimainen Ovella tarjoaa erilaisia säilytysratkaisuja niin sisälle kuin ulos. Ovella auttaa suunnittelemaan tilasta toimivan ja tarjoavat ratkaisuja kaiken muotoisiin säilytystiloihin. Ovellan polkupyörien säilytystelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.

Ovellan järjestelmillä saadaan taloyhtiön pihalle aikaiseksi käytännöllinen pihaparkki.
Ovellan järjestelmillä saadaan taloyhtiön pihalle aikaiseksi käytännöllinen pihaparkki.

Uuden ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla pyörät saadaan säilytykseen kahteen kerrokseen. Teline on helppo ja turvallinen käyttää. Kerrostelineellä pyöräpaikat saadaan tuplattua. Yhteen telineeseen mahtuu neljä polkupyörää kahteen kerrokseen. Lattiantasossa parkkeeraus tapahtuu kuten pyöränoja PN-2 telineessä ja yläkertaan pyörän saa parkkeerattua taittuvan liukurampin avulla. Näillä telineillä saadaan esimerkiksi 4 metrin matkalle 20 pyöräpaikkaa.

Katso tästä kerrostelineen asennusvideo!

Kapeaan tilaan sopii esimerkiksi ovella® Compact PTL-2 liukukelkkajärjestelmä. Se on tehokas ja taloudellinen ratkaisu sisätiloihin. Compact PTL-2 on seinäkiskoilla liukuva säilytyskelkka polkupyörille. Pyörät ovat säilytyskelkassa eri korkeudella pystyasennossa pyörän satula kelkan satulatukeen nojaten.

Pienet säilytystelineet Fillarikoukut FK-1 ja V-3 mukautuvat tilaan kuin tilaan. Ovellan nerokkaat säilytystelineet ovat edullinen ratkaisu polkupyörille ja muille välineille, jotka on suunniteltu asennettaviksi myös asuntoon. Ovella Fillarikoukku FK-1 tai Junior v-3 -telineillä polkupyörää voidaan säilyttää pystyssä esim. nurkassa.

Compact PTL-2 -telineillä saadaan pieneenkin tilaan runsaasti säilytystilaa.
Compact PTL-2 -telineillä saadaan pieneenkin tilaan runsaasti säilytystilaa.
Fillarikoukku FK-1:stä voit hyödyntää myös asunnon säilytysratkaisuissa.
Fillarikoukku FK-1:stä voit hyödyntää myös asunnon säilytysratkaisuissa.

Tyytyväisiä käyttäjiä jo monessa taloyhtiössä

Monissa taloyhtiössä on paljon tyytyväisiä ovella pyörätelineiden käyttäjiä. Uusimpina kohteina ovat Triplassa ja Espoon Hujopissa sijaitsevat taloyhtiöt.

Triplan taloyhtiöihin Firdon, Fredikan, Böölen ja Klyygan tiloihin on asennettu ovella® DD-4 kerrostelineet, Junior V-3 pyörätelineet sekä LVV-lastenvaunujen lukitustangot. Taloyhtiössä on lähes 400 asuntoa, jotka tarjoavat asukkailleen todellista metropolin makua, suoraan parhaiden palveluiden, yhteyksien ja tapahtumien äärellä. Korttelissa on viihtyisä asukaspuisto, asukkaiden yhteinen kylätalo ja kattoterassit upeine maisemineen - miellyttävää asumista askeleen päässä tapahtumien keskiöstä.

Asuinkortteli sijaitsee Triplan läntisessä korttelissa, hieman muuta korttelirakennetta ylempänä. Tämä sijainti tarjoaa parhaan mahdollisen auringonvalon ja rauhan asunnoille, säilyttäen kuitenkin kiinteän yhteyden vilkkaaseen keskukseen palveluineen. Kaupungin vilinä vaihtuu omaan rauhaan ja yksityisyyteen pihapiiriin astuttaessa.

Triplan taloyhtiöissä on paljon asukkaita, jolloin on erityisen tärkeää, että maksimoidaan säilytystilat ja tehdään niistä toimivia. Sen vuoksi ovella® DD-4 kerrostelineet olivat täydellinen valinta pyörävarastoon. Pyörät saadaan säilytykseen kahteen kerrokseen, jolloin päästään hyödyntämään säilytystiloja joka suunnassa.
Triplan taloyhtiöissä on paljon asukkaita, jolloin on erityisen tärkeää, että maksimoidaan säilytystilat ja tehdään niistä toimivia. Sen vuoksi ovella® DD-4 kerrostelineet olivat täydellinen valinta pyörävarastoon. Pyörät saadaan säilytykseen kahteen kerrokseen, jolloin päästään hyödyntämään säilytystiloja joka suunnassa.

Asunto Oy Espoon Hujoppiin on huikea kuudentoista kerroksen korkeuteen kurottava kerrostalo hulppeine näköaloineen. Täällä nautitaan päivittäin monipuolisista palveluista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja oman kodin rauhasta kaupungin hälinän yläpuolella. Espoon Hujoppiin on asennettu ovella® kerrostelineet DD-4, ovella® FK-1 fillarikoukut, Junior V-3 pyörätelineet ja LVV-lastenvaunujen lukitustangot.

Hujoppi on valmistunut Espoon Niittykumpuun, jossa erinomaiset kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys tekevät arjesta mukavaa ja mutkatonta. Työ- ja vapaa-ajan matkoille hurautat sukkelasti, sillä Länsiväylä ja Kehä II ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Niittykummusta pääsee kävellen myös Haukilahden upeiden merimaisemien ääreen.

Tutustu kaikkiin säilytysratkaisuihin >>>

Jos taloyhtiön tilat eivät riitä, ota parveke käyttöön

Jos taloyhtiön säilytystilat eivät riitä tai ne ovat huonossa kunnossa, voit hyödyntää parvekkeen säilytystilana. Erilaisilla säilytysjärjestelmillä saat tavarat järjestykseen seinille ja lattiapinta jää vapaaksi. Näin sinulla on tilaa tarvittaessa myös oleskeluun.

Ovellan säilytysratkaisuilla saat tehtyä esimerkiksi parvekkeesta täydellisen säilytystilan.
Ovellan säilytysratkaisuilla saat tehtyä esimerkiksi parvekkeesta täydellisen säilytystilan.

Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä

Ovella Systems on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut turvallisiin, kestäviin ja tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin. He ovat saaneet Avainlippu-merkin tänä vuonna ansioituneesta ja vastuullisesta työstään. Ovella Systems Oy panostaa koko ajan voimakkaasti tuotekehitykseen ja on mukana monissa kehitysprojekteissa.

20216_71170.jpg
Ovella Systems Oy
Piha
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20153_42831.jpg
Pyörät solmussa ja renkaat rutussa?
Onko pyöräkellarissanne talven jälkeen aina kaaos? Oma polkupyörä ei tahdo löytyä talven jälkeen millään kellarista. Taloyhtiön kevätsiivous on oiva hetki laittaa myös pyörävarasto järjestykseen uusilla pyörätelineillä. Kuinka mukavaa onkaan alkaa pyöräilykausi, kun polkupyörät ovat siististi järjestyksessä.Tilaa maksuton esite!
20154_43048.jpg
Auton renkaiden säilytys taloyhtiössä
Renkaiden vaihdon aikaan ollaan aina jokavuotisen ongelman äärellä, erityisesti taloyhtiöissä: missä ylimääräiset renkaat säilytetään? Taloyhtiöissä säilytystilaa on vähän ja käyttämättömät renkaat pitäisi saada säilöön mahdollisimman pieneen tilaan.Auton renkaiden säilytykseen tarkoitetut ovella®-telineet ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja korkealaatuisia. Ne on valmistettu maalatusta teräksestä. Järjestelmän avulla lattiatilaa vapautuu ja saadaan rakennuksen hyödyntämättömät tilat käyttöön.Tilaa maksuton esite!Osta verkkokaupasta!
20156_43526.jpg
Fillari-koukku - nosta pyörä koukkuun!
Taloyhtiön pyöräkellarissa pyörät ovat usein sekaisin ja omaa pyörää on vaikea löytää sekasotkusta. On paljon mukavampaa aloittaa kevään pyöräilykausi, kun polkupyörät ovat siistissä järjestyksessä ja omakin löytyy kellarista helposti.Tilaa maksuton esite!Osta verkkokaupasta!
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton