Valitse oikea seinäliima tapetointiin

Markkinoilla on monenlaisia tapetteja ja joskus oikean seinäliiman tai liisterin valinta voi tuntua vaikealta. Tärkeää kauniin tapetoinnin onnistumisessa on kunnolliset pohjatyöt sekä oikea liima, jotta tapetti pysyy seinällä vielä vuosienkin päästä eikä kupruile tai repsota.

tapetointi1_1920x1080

Kiilto Pro -seinäliimoilla työ sujuu helposti ja lopputuloksena on siisti ja tasainen pinta. Seinäliimat ovat helposti levitettäviä ja riittoisia. Liima on myös helposti puhdistettavissa, jos sitä menee vahingossa yli. Kiillon laajasta seinäliimavalikoimasta löydät oikeat tuotteet yleisimpien tapettien kiinnitykseen.
 

Uudet ympäristöystävällisemmät astiat

Kiilto Pro -tapettituotteet ovat saaneet uuden ulkoasun ja siirtyneet uusiin ympäristöystävällisempiin astioihin. Paukkaukset on valmistettu jopa 75 – 100 %:sesti kierrätysmuovista pakkauskoosta riippuen. Tämä pakkausuudistus on osa Kiillon ympäristölupausta, jossa yhtenä osana on pakkausten kehittäminen, kierrätyksen mahdollistaminen ja uudelleen käyttö.

Valintataulukosta löydät itsellesi sopivan seinäliiman

Valitse seinäliima tapettityypin mukaan. Monelle perustapetille sopii Kiilto Combi seinäliima. Erikoistapeteille on omat liimansa ja niistä Kiilto Heavy sopii monelle eri vaihtoehdolle.

Seinäliiman valintataulukko.JPG

Tapetin poistoa helpottamaan

Tapetinpoistoon kannattaa käyttää irrotusainetta, koska silloin irrottaminen on helpompaa ja työ sujuu nopeammin. Kiillon valikoimasta löytyy käyttövalmis tapetinirrotusaine, joka sopii niin paperi- kuin non-woven-tapetille, sekä tiiviste, joka sopii kaikille paperitapeteille.

Kiilto Easy Remover Käyttövalmis tapetinirrotusaine (ent. Kiilto Tapetinpoisto)

  • Käyttövalmis poistoaine selluloosa-, tärkkelysliisterillä tai esim. Kiilto NoWo tai Kiilto Combi Seinäliimalla kiinnitettyjen paperi- ja non-woven-taustaisten tapettien irrotukseen
Kuva9

Kiilto Soak Tapetinirrotustiiviste
(ent. Kiilto Tapetinirrotusaine)

  • Selluloosa- tai tärkkelysliisterillä kiinnitettyjen paperitapettien irrotukseen
  • Sekoitussuhde: 1– 2,5 dl 10 litraan vettä
Kuva10
Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
8.6.2021