OmaRealia on taloyhtiön tietopankki sekä hallituksen kätevä työkalu

Realia Isännöinnin OmaRealia on uusi sähköinen palvelu, josta löytyy kaikki taloyhtiöösi ja asumiseen liittyvä tieto. OmaRealia on käytännöllinen työkalu, jonka avulla taloyhtiön asiat hoituvat käden käänteessä. Se helpottaa niin osakkaan, asukkaan kuin hallituksen arkea. Asioiden hoitaminen onnistuu missä ja milloin vain, sillä sähköinen OmaRealia-palvelun käyttö onnistuu niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella.

omarealia-auttaa-750x422

Apua hallituksen työhön

Taloyhtiöiden hallituksille OmaRealia tuo konkreettista hyötyä ja ajansäästöä. Palvelun avulla hallitus hahmottaa helposti, mitä yhtiössä tapahtuu. Hallituksen jäsenet pystyvät selaamaan kaikkia yhtiön toimintaan liittyviä asiakirjoja kuten järjestysääntöjä, tilinpäätöksiä, laskuja jne. Hallituksen jäsenet näkevät myös kaikki vikailmoitukset ja voivat reagoida teknisiin ongelmiin nopeasti.

Yhtiön taloutta voi seurata tarkasti, reaaliajassa ja havainnollisesti. Ajantasaiset talousraportit löytyvät milloin vain sähköisestä palvelusta. Jos puheenjohtaja haluaa vaikkapa selvittää lämmityskulujen osuuden hoitokuluista, tieto löytyy välittömästi sekä numeroina että selkeänä grafiikkana. Tietojen visuaalinen esilletuominen helpottaa hahmottamaan taloustilannetta entisestään.
 

OmaRealia helpottaa arkea

• taloyhtiön ja asumisen tieto yhdessä paikassa
• tarjoaa asumisen palveluita 24/7
• voi käyttää kaikilla laitteilla, joilla on nettiyhteys
• helpottaa hallitustyötä


Kokousten pöytäkirjat ja muut taloyhtiön toimintaan liittyvät asiakirjat arkistoituvat palveluun ja ne voi myös käydä allekirjoittamassa siellä sähköisesti eli enää ei tarvitse erikseen lähteä isännöitsijätoimistoon tai lähetellä asiakirjoja edestakaisin.

omarealia_laitteet-422x308

Asukkaiden arkeen helpotusta

Vaivaton sähköinen palvelu helpottaa yhtä lailla osakkaiden ja asukkaiden jokapäiväistä elämää. OmaRealian kautta voi hoitaa lukuisia asioita, jotka ovat aiemmin vaatineet yhteydenoton isännöintitoimistoon. Asumisen rutiinitoimet voi hoitaa vaikka iltamyöhällä bussissa, kunhan taskusta löytyy älypuhelin tai tabletti.

OmaRealiassa pystyy tekemään erilaisia tilauksia ja ilmoituksia sähköisesti. Palvelun käyttäjä voi tilata esim. asiakirjoja kuten isännöitsijätodistuksen tai yhtiöjärjestyksen suoraan OmaRealiasta ja hoitaa lisäksi maksun verkossa. Palvelun käyttäjä voi myös esimerkiksi tehdä muutostyöilmoituksen ja vikailmoituksen. Lisäksi taloyhtiön saunavuorot ja mahdolliset autopaikkajonot ovat varattavissa suoraan OmaRealia-palvelusta.

omarealia-kokouksiin-750x422

OmaRealiassa saat seurattua monia tehtäviä ja ilmoituksia – vikailmoituksen tekijä pystyy seuraamaan palvelussa, miten osakkaan pyytämä tehtävä etenee. Hallitus saa tiedon näistä pyydetyistä tehtävistä ja pysyy ajan tasalla taloyhtiön tilanteesta.

OmaRealiassa on listattuna kaikki taloyhtiösi tarvittavat yhteystiedot samassa paikassa. Löydät sieltä sekä hallituksen, huollon että isännöitsijän yhteystiedot. Palvelun avulla pysyy myös hyvin perillä asioista, sillä isännöitsijä pystyy julkaisemaan tiedotteita eri taloyhtiön käyttäjäryhmille. Halutessaan näistä tiedotteista saa tiedon sähköpostiinsa.

OmaRealia-palvelua kehitetään vielä vastaamaan taloyhtiön hallitusten jäsenten, osakkaiden ja asukkaiden toiveita ja tarpeita. Näin ollen tulet löytämään jatkuvasti uusia ominaisuuksia palvelusta. Seuraavaksi kehitteillä on oman maksutilanteen esim. yhtiövastikkeen tai saunamaksun seuraaminen.

Kiinnostuitko? Tai onko kysyttävää?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Realia Isännöinnin asiantuntija on sinuun yhteydessä.

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
14.1.2021