Tarjous! Irtaimisto, jätehuoneen tyhjennys tai rakennusjätteen poisvienti nyt alennuksella – tarjous voimassa rajoitetusti

Lassila & Tikanoja tarjoaa nyt RAKENTAJA21 alennuskoodilla Helpponouto-palvelussa 15% alennuksen! Tarjous voimassa maaliskuun loppuun (31.3.) saakka.

Tilaisuus kannattaa käyttää hyödyksi vaikkapa häkkivarastoa tyhjennettäessa tai jätehuoneeseen kuulumattoman tavaran poisviennissä. Palvelu on myös oiva apu remonttien yhteyteen eli kannattaa muistaa Helpponouto, kun miettii kuinka purettu keittiö saadaan helpoiten kuljetettua pois kohteesta. Jätteet viedään pois kuntoon katsomatta!

Helppo_Nouto_1920x1080

Remonttien yhteydessä säästyy myös aikaa, kun säästyy jätteenvientireissuilta. Näin aikaa löytyy oleelliseen eli remontin tekemiseen. Nouto helpottaa ajansäästön lisäksi kaikelta vaivalta, kun jätteenkuljetukselle pitäisi muuten järjestää kuljetusvälineet ja tekijät. Monessa taloyhtiössä myös tila vaihtolavalle voi olla tiukassa.

Noutopalvelulla onnistuu muun muassa:

  • Yksittäiset huonekalunoudot jätehuoneesta tai asukkaan kotoa
  • Jätehuoneen tyhjennys sinne kuulumattomasta tavarasta
  • Asunnon, huoneen tai varaston tyhjennykset
  • Rakennusjätteen poisvienti remontin yhteydessä

Helpponouto-palvelu lyhyesti:

  • Tilattaessa selkeä hinnoittelu
  • Joustava tavaramäärä
  • Hyvää ja huonoa tavaraa samalle kuljetukselle
  • Nettisivujen kautta helppo ja joustava tilaus, jopa seuraavaksi arkipäiväksi
  • Maksu noudon yhteydessä pankkikortilla (yrityksen tai taloyhtiön ollessa kyseessä laskulla)
  • Tehokas ja vastuullinen kierrätystoiminta
Tilaa Helpponouto käyttöösi 15% -alennuksella alennuskoodilla RAKENTAJA21 Helpponouto-palvelussa.

HUOM! Tarjous voimassa rajoitetun ajan voimassa (maaliskuun loppuun 31.3. saakka), joten toimi nopeasti!

TILAA TÄSTÄ

Katso myös alta missä eri tilanteissa Helpponouto-palvelu helpottaa arkeasi parhaimmillaan:

Rakennusjäte remontoinnissa

Työvälineet kasassa ja mieli kirkkaana sekä innokkaana remontoimaan. Ei kun tuumasta toimeen ja hommiin kiinni. Juuri kun olet saanut työn alulle ja työn edetessä huomaatkin jonkin seikan, jota ei tullut huomioonotettua. Tämä seikka voi olla esimerkiksi työkalu tai tarvike, jota pitää sitten lähteä kiireen vilkkaa hakemaan rautakaupasta, jotta hommat saadaan etenemään – ja aikaa kuluu auton ratissa. Kuulostaako tutulta? Sama aikasyöppö voi olla remonttijätteiden kanssa.

Esimerkiksi keittiöremontissa syntyy paljon painavaa levytavaraa, jolloin poisvienti voi olla jopa 8 tuntia. Kyseinen aika voi olla jopa pahimmassa tapauksessa viidesosa eli 20 % luokkaa koko remontin ajasta.

Lue miten rakennusjäte voi olla huomaamaton aikasyöppö:

Jätehuoneen hallintaan tukea

Jos omassa taloyhtiössä jätehuoneen hallinta aiheuttaa harmaita hiuksia, niin Helpponouto-palvelu tukee jätehuoneen hallintaa. Muun muassa isot irtotavarat aiheuttavat merkittäviä lisäkustannuksia ja palvelu tarjoaa apua kyseiseen ongelmaan. Onko siis jätehuone hallinnassa?

Lue lisää mitä hyvä jätehuone mahdollistaa ja mitkä ovat tyypilliset suunnitteluvirheet:

Ylimääräisestä tavarasta eroon

Elämme nykypäivänä materiaalin ympäröimänä ja ylimääräiset tavarat voivat joko tuottaa iloa tai harmaita hiuksia yksittäisissä talouksissa ja taloyhtiöiden jätehuoneissa. Harmaita hiuksia ne aiheuttavat siinä kohtaa kun pitäisi päästä vaikkapa muutamasta tavarasta eroon, puhumattakaan kunnon tyhjennyksestä - tapauksia on monia, esimerkiksi:

Mitä vaihtoehtoja on tarjolla materiaalista eroon? Lue erilaisista tavoista päästä eroon materiaalista:

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
18.1.2021