Kestävä ratkaisu ilmastonmuutoksen rasituksiin

weber TopDry pitää rapatun julkisivun puhtaana ja kauniina

Suomen olosuhteet ovat aina olleet rakennuksille vaativat, mutta ilmastonmuutos lisää entisestään etenkin julkisivujen rasitusta. Voimakkaat tuulet, viistosateet ja lämpötilan vaihtelu nollan molemmin puolin yleistyvät.

Weber_Hamburg_960x540px topdry

Weberin uusi innovatiivinen TopDry-julkisivupinnoite vastaa ilmastonmuutoksen rakenteille asettamiin ankarampiin vaatimuksiin, sillä se suojaa tehokkaasti julkisivua kosteudelta ja sen aiheuttamalta rapautumiselta sekä mikrobi- ja leväkasvustolta. Rakennuksen ulkonäkö pysyy virheettömän kauniina ja puhtaana vuodenajasta ja vuodesta toiseen, vaikka julkisivua rasittavat myrskyt, sateet ja jäätymis-sulamissyklit lisääntyvät.

Julkisivu kuivuu kaikissa sääolosuhteissa nopeasti

Ainutlaatuisen optimoidun reseptin ansiosta pinnoite toimii fysikaalisesti ja kemiallisesti niin, että julkisivu kuivuu kaikissa sääolosuhteissa nopeasti eikä kosteus pääse rasittamaan ja kuluttamaan rakenteita. TopDry-tuoteperheen pinnoitteet ovat sekä taloudellisesti että ekologisesti kestävä investointi. Ratkaisu takaa julkisivuille erinomaisen pitkäaikaiskestävyyden ja entistä pidemmän huoltovälin säästäen vaivaa, luontoa ja selvää rahaa.

TopDry-pinnoitteiden toimivuus on todistettu sekä lukuisin laboratorioissa tehdyin tieteellisin tutkimuksin, että käytännössä. Tuoteperheellä on Keski-Euroopassa yli 15 vuoden käyttökokemus. Esimerkiksi Saksassa tuotteilla on pinnoitettu rapattuja julkisivuja yli 20 miljoonaa neliötä, ja julkisivut näyttävät edelleen kuin uusilta.

Hydrofiilinen rappauspinta venyttää vesipisaroita ja suurentaa siten haihtumisessa aktiivista sadepisaran pinta-alaa.Hydrofiilinen rappauspinta venyttää vesipisaroita ja suurentaa siten haihtumisessa aktiivista sadepisaran pinta-alaa.
Kun ilmankosteus laskee, kosteus vapautuu välittömästi takaisin ympäröivään ilmaan.Kun ilmankosteus laskee, kosteus vapautuu välittömästi takaisin ympäröivään ilmaan.

Palkittu tuoteperhe

Weberin TopDry-tuoteperhe on palkittu useilla ympäristö- ja innovaatiopalkinnoilla. Ratkaisun ekologisuus perustuu kestävyyden ja pitkän huoltovälin ohella siihen, että mikrobi- ja leväkasvustot ehkäistään torjunta-aineiden sijaan optimoidun reseptin avulla saavutetulla nopealla kuivumisella.

TopDry-julkisivupinnoitteita voidaan käyttää kaikkien Weberin modernien rappausjärjestelmien kanssa. Markkinoilla laajasti käytettyjä Weberin rappausjärjestelmiä ovat esimerkiksi SerpoVent, Kahi Facade ja MonoRoc.

750 AB_sammakko_lehti_kalat_hiekka_logo_960x540px topdry
Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
29.3.2021