• Etusivu
  • Piha

Olisiko aika päivittää pyöräparkit vastaamaan taloyhtiönne tarpeita?

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ovella Systems Oy
Julkaistu 30.03.2021Päivitetty 30.11.2022
20216_71165.jpg

Ovellan polkupyörätelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.

Kesä on pyöräilyn kulta-aikaa. Pyörävarastot ja -telineet täyttyvät jos jonkinmoisesta menopelistä. Silloin onkin hyvä aika miettiä taloyhtiön säilytystiloja ja -tarpeita. Hujan hajan olevat pyörät luovat helposti epäsiistin kuvan taloyhtiöstä. Sen vuoksi kannattaakin panostaa kotimaisiin ja kestäviin pyöräparkkeihin. Näin varmistetaan, ettei sotkuisia pyöräkasoja pääse syntymään sisälle tai ulos.

Katso ideoita polkupyörien säilytysratkaisuihin!

Alla olevalta videolta näet vinkit turvalliseen pyörien säilytykseen. Katso myös muut videot pyörien säilytyksestä. Ovellalta saat säilytysratkaisut myös sähköpyörille.

Pyörät kompaktiin tilaan ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla

Vaikka taloyhtiöiden säilytystiloja ei olisi alun perin suunniteltu pyörävarastoksi, se ei ole kuitenkaan este tehdä tilasta toimivaa. Kotimainen Ovella tarjoaa erilaisia säilytysratkaisuja niin sisälle kuin ulos. Ovella auttaa suunnittelemaan tilasta toimivan ja tarjoavat ratkaisuja kaiken muotoisiin säilytystiloihin. Ovellan polkupyörien säilytystelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.

Uuden ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla pyörät saadaan säilytykseen kahteen kerrokseen. Teline on helppo ja turvallinen käyttää. Kerrostelineellä pyöräpaikat saadaan tuplattua. Yhteen telineeseen mahtuu neljä polkupyörää kahteen kerrokseen. Lattiantasossa parkkeeraus tapahtuu kuten pyöränoja PN-2 telineessä ja yläkertaan pyörän saa parkkeerattua taittuvan liukurampin avulla. Näillä telineillä saadaan esimerkiksi 4 metrin matkalle 20 pyöräpaikkaa.

ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla tuplaat säilytystilat.
ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla tuplaat säilytystilat.

Pieniin tiloihin: Pienet säilytystelineet Fillarikoukut FK-1 ja V-3 mukautuvat tilaan kuin tilaan. Ovellan nerokkaat säilytystelineet ovat edullinen ratkaisu polkupyörille ja muille välineille, jotka on suunniteltu asennettaviksi myös asuntoon. Ovella Fillarikoukku FK-1 tai Junior v-3 -telineillä polkupyörää voidaan säilyttää pystyssä esim. nurkassa.

Lue myös: Kuusi vinkkiä säilytystilojen suunnitteluun

Espoossa pitkä kapea varasto muuntautui ekologiseksi pyörien säilytypaikaksi Ovellan säilytysjärjestelmillä. Lukittuun tilaan on asennettu ovella® Compact PTL-2 -järjestelmä. Varaston kattona toimii saasteita ja hulevesiä sitova viherkatto.
Espoossa pitkä kapea varasto muuntautui ekologiseksi pyörien säilytypaikaksi Ovellan säilytysjärjestelmillä. Lukittuun tilaan on asennettu ovella® Compact PTL-2 -järjestelmä. Varaston kattona toimii saasteita ja hulevesiä sitova viherkatto.
Info

Info

Tutustu myös muihin Ovellan säilytysratkaisuihin heidän sivuillaan. Esimerkiksi taloyhtiö voi hankkia tuloja vuokraamalla rengaspaikkoja käyttämättömissä tiloissa. Katso video täältä.

Näin saat pyörät parkkiin kahteen kerrokseen!

Jos sisätilat loppuvat kesken, ota avuksi PyöräNoja-parkkijärjestelmä

Ovella® PyöräNoja -parkkijärjestelmä on pitkän kehitystyön tulos. PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä. Pyörät asettuvat keskelle telinettä, ovat suorassa rivissä ja pysyvät pystyssä (myös ilman omaa tukea) vetokoukun ja telineen muotoilun vuoksi. Polkupyörä voidaan lukita telineeseen rungosta ja renkaasta tarpeen vaatiessa.

PyöräNoja-parkkijärjestelmä on suunniteltu ulos pyöräparkkeihin ja sisätiloihin. Parkkijärjestelmä toimitetaan eri pituisina yksiköinä, jotka ovat jatkettavissa. Esim. neljän metrin tilaan saadaan 10 polkupyörää. PyöräNoja PNK-10 on pyöräkatos 10 pyörälle, jossa on läpinäkyvä valokate. Telineet ovat sinkittyä terästä ja ne toimitetaan myös RAL:n eri sävyin.

PyöräNoja telineeseen voidaan asentaa jälkikäteen katos ja sähköpyörien latauspiste sekä nojan alle sijoitettava lämmitysjärjestelmä, jotta pyöräilyä voi jatkaa vielä halutessaan talven kolkuttaessa taas ovelle. PyöräNoja-parkkijärjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös toinen kerros.

Tutustu tuotteisiin >>

PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä, johon voidaan asentaa jälkikäteen katos ja sähköpyörien latauspiste. Telineisiin saat lukittua helposti myös potkulaudat.
PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä, johon voidaan asentaa jälkikäteen katos ja sähköpyörien latauspiste. Telineisiin saat lukittua helposti myös potkulaudat.

Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä

Ovella Systems on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut turvallisiin, kestäviin ja tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin. He ovat saaneet Avainlippu-merkin tänä vuonna ansioituneesta ja vastuullisesta työstään. Ovella Systems Oy panostaa koko ajan voimakkaasti tuotekehitykseen ja on mukana monissa kehitysprojekteissa.

20216_71170.jpg
Ovella Systems Oy
Piha
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20153_42831.jpg
Pyörät solmussa ja renkaat rutussa?
Onko pyöräkellarissanne talven jälkeen aina kaaos? Oma polkupyörä ei tahdo löytyä talven jälkeen millään kellarista. Taloyhtiön kevätsiivous on oiva hetki laittaa myös pyörävarasto järjestykseen uusilla pyörätelineillä. Kuinka mukavaa onkaan alkaa pyöräilykausi, kun polkupyörät ovat siististi järjestyksessä.Tilaa maksuton esite!
20154_43048.jpg
Auton renkaiden säilytys taloyhtiössä
Renkaiden vaihdon aikaan ollaan aina jokavuotisen ongelman äärellä, erityisesti taloyhtiöissä: missä ylimääräiset renkaat säilytetään? Taloyhtiöissä säilytystilaa on vähän ja käyttämättömät renkaat pitäisi saada säilöön mahdollisimman pieneen tilaan.Auton renkaiden säilytykseen tarkoitetut ovella®-telineet ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja korkealaatuisia. Ne on valmistettu maalatusta teräksestä. Järjestelmän avulla lattiatilaa vapautuu ja saadaan rakennuksen hyödyntämättömät tilat käyttöön.Tilaa maksuton esite!Osta verkkokaupasta!
20156_43526.jpg
Fillari-koukku - nosta pyörä koukkuun!
Taloyhtiön pyöräkellarissa pyörät ovat usein sekaisin ja omaa pyörää on vaikea löytää sekasotkusta. On paljon mukavampaa aloittaa kevään pyöräilykausi, kun polkupyörät ovat siistissä järjestyksessä ja omakin löytyy kellarista helposti.Tilaa maksuton esite!Osta verkkokaupasta!
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton