Kevät tulee - nyt on aika päivittää pyöräparkit!

Kevät on aikaa, kun polkupyörät kaivetaan säilöistä ja niitä aletaan käyttämään säännöllisesti. Silloin onkin hyvä aika miettiä taloyhtiön säilytystiloja ja -tarpeita. Hujan hajan olevat pyörät luovat helposti epäsiistin kuvan taloyhtiöstä. Sen vuoksi kannattaakin panostaa kotimaisiin ja kestäviin pyöräparkkeihin. Näin varmistetaan, ettei sotkuisia pyöräkasoja pääse syntymään sisälle tai ulos.

Ovellan polkupyörätelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.Ovellan polkupyörätelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.

Katso ideoita säilytysratkaisuihin!

Ovella osallistui Kevätmessuille vuonna 2019. Alla olevalta videolta näet kaikki säilytysratkaisut, jotka heillä oli mukana messuosastolla. Videolta voit saada vinkkejä myös omiin säilytystiloihin sopivista ratkaisuista. Muista myös, että taloyhtiö voi hankkia tuloja vuokraamalla rengaspaikkoja käyttämättömissä tiloissa. Katso video täältä.

Pyörät kompaktiin tilaan ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla

Vaikka taloyhtiöiden säilytystiloja ei olisi alun perin suunniteltu pyörävarastoksi, se ei ole kuitenkaan este tehdä tilasta toimivaa. Kotimainen Ovella tarjoaa erilaisia säilytysratkaisuja niin sisälle kuin ulos. Ovella auttaa suunnittelemaan tilasta toimivan ja tarjoavat ratkaisuja kaiken muotoisiin säilytystiloihin. Ovellan polkupyörien säilytystelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.

Uuden ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla pyörät saadaan säilytykseen kahteen kerrokseen. Teline on helppo ja turvallinen käyttää. Kerrostelineellä pyöräpaikat saadaan tuplattua. Yhteen telineeseen mahtuu neljä polkupyörää kahteen kerrokseen. Lattiantasossa parkkeeraus tapahtuu kuten pyöränoja PN-2 telineessä ja yläkertaan pyörän saa parkkeerattua taittuvan liukurampin avulla. Näillä telineillä saadaan esimerkiksi 4 metrin matkalle 20 pyöräpaikkaa.

DD-4 Tripla neliö

Pieniin tiloihin: Pienet säilytystelineet Fillarikoukut FK-1 ja V-3 mukautuvat tilaan kuin tilaan. Ovellan nerokkaat säilytystelineet ovat edullinen ratkaisu polkupyörille ja muille välineille, jotka on suunniteltu asennettaviksi myös asuntoon. Ovella Fillarikoukku FK-1 tai Junior v-3 -telineillä polkupyörää voidaan säilyttää pystyssä esim. nurkassa.

Lue myös: Kuusi vinkkiä säilytystilojen suunnitteluun

Näin saat pyörät parkkiin kahteen kerrokseen!

Jos sisätilat loppuvat kesken, ota avuksi PyöräNoja-parkkijärjestelmä

Ovella® PyöräNoja -parkkijärjestelmä on pitkän kehitystyön tulos. PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä. Pyörät asettuvat keskelle telinettä, ovat suorassa rivissä ja pysyvät pystyssä (myös ilman omaa tukea) vetokoukun ja telineen muotoilun vuoksi. Polkupyörä voidaan lukita telineeseen rungosta ja renkaasta tarpeen vaatiessa.

PyöräNoja-parkkijärjestelmä on suunniteltu ulos pyöräparkkeihin ja sisätiloihin. Parkkijärjestelmä toimitetaan eri pituisina yksiköinä, jotka ovat jatkettavissa. Esim. neljän metrin tilaan saadaan 10 polkupyörää. PyöräNoja PNK-10 on pyöräkatos 10 pyörälle, jossa on läpinäkyvä valokate. Telineet ovat sinkittyä terästä ja ne toimitetaan myös RAL:n eri sävyin.

PyöräNoja telineeseen voidaan asentaa jälkikäteen katos ja sähköpyörien latauspiste sekä nojan alle sijoitettava lämmitysjärjestelmä, jotta pyöräilyä voi jatkaa vielä halutessaan talven kolkuttaessa taas ovelle. PyöräNoja-parkkijärjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös toinen kerros.

Tutustu tuotteisiin >>

PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä, johon voidaan asentaa jälkikäteen katos ja sähköpyörien latauspiste.PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä, johon voidaan asentaa jälkikäteen katos ja sähköpyörien latauspiste.

Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä

Ovella Systems on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut turvallisiin, kestäviin ja tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin. He ovat saaneet Avainlippu-merkin tänä vuonna ansioituneesta ja vastuullisesta työstään. Ovella Systems Oy panostaa koko ajan voimakkaasti tuotekehitykseen ja on mukana monissa kehitysprojekteissa.

Avainlippu aikajana

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ovellan ammattilaiset ovat sinuun yhteydessä


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
5.4.2021