Olisiko aika päivittää pyöräparkit vastaamaan taloyhtiönne tarpeita?

Kesä on pyöräilyn kulta-aikaa. Pyörävarastot ja -telineet täyttyvät jos jonkinmoisesta menopelistä. Silloin onkin hyvä aika miettiä taloyhtiön säilytystiloja ja -tarpeita. Hujan hajan olevat pyörät luovat helposti epäsiistin kuvan taloyhtiöstä. Sen vuoksi kannattaakin panostaa kotimaisiin ja kestäviin pyöräparkkeihin. Näin varmistetaan, ettei sotkuisia pyöräkasoja pääse syntymään sisälle tai ulos.

Ovellan polkupyörätelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.Ovellan polkupyörätelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.

Katso ideoita polkupyörien säilytysratkaisuihin!

Alla olevalta videolta näet vinkit turvalliseen pyörien säilytykseen. Katso myös muut videot pyörien säilytyksestä. Ovellalta saat säilytysratkaisut myös sähköpyörille.

Pyörät kompaktiin tilaan ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla

Vaikka taloyhtiöiden säilytystiloja ei olisi alun perin suunniteltu pyörävarastoksi, se ei ole kuitenkaan este tehdä tilasta toimivaa. Kotimainen Ovella tarjoaa erilaisia säilytysratkaisuja niin sisälle kuin ulos. Ovella auttaa suunnittelemaan tilasta toimivan ja tarjoavat ratkaisuja kaiken muotoisiin säilytystiloihin. Ovellan polkupyörien säilytystelineet on suunniteltu ja valmistettu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden.

Uuden ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla pyörät saadaan säilytykseen kahteen kerrokseen. Teline on helppo ja turvallinen käyttää. Kerrostelineellä pyöräpaikat saadaan tuplattua. Yhteen telineeseen mahtuu neljä polkupyörää kahteen kerrokseen. Lattiantasossa parkkeeraus tapahtuu kuten pyöränoja PN-2 telineessä ja yläkertaan pyörän saa parkkeerattua taittuvan liukurampin avulla. Näillä telineillä saadaan esimerkiksi 4 metrin matkalle 20 pyöräpaikkaa.

ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla tuplaat säilytystilat.ovella® Citypark® DD-4 -kerrostelineen avulla tuplaat säilytystilat.

Pieniin tiloihin: Pienet säilytystelineet Fillarikoukut FK-1 ja V-3 mukautuvat tilaan kuin tilaan. Ovellan nerokkaat säilytystelineet ovat edullinen ratkaisu polkupyörille ja muille välineille, jotka on suunniteltu asennettaviksi myös asuntoon. Ovella Fillarikoukku FK-1 tai Junior v-3 -telineillä polkupyörää voidaan säilyttää pystyssä esim. nurkassa.

Lue myös: Kuusi vinkkiä säilytystilojen suunnitteluun

Espoossa pitkä kapea varasto muuntautui ekologiseksi pyörien säilytypaikaksi Ovellan säilytysjärjestelmillä. Lukittuun tilaan on asennettu ovella® Compact PTL-2 -järjestelmä. Varaston kattona toimii saasteita ja hulevesiä sitova viherkatto.Espoossa pitkä kapea varasto muuntautui ekologiseksi pyörien säilytypaikaksi Ovellan säilytysjärjestelmillä. Lukittuun tilaan on asennettu ovella® Compact PTL-2 -järjestelmä. Varaston kattona toimii saasteita ja hulevesiä sitova viherkatto.

Tutustu myös muihin Ovellan säilytysratkaisuihin heidän sivuillaan. Esimerkiksi taloyhtiö voi hankkia tuloja vuokraamalla rengaspaikkoja käyttämättömissä tiloissa. Katso video täältä.


Näin saat pyörät parkkiin kahteen kerrokseen!

Jos sisätilat loppuvat kesken, ota avuksi PyöräNoja-parkkijärjestelmä

Ovella® PyöräNoja -parkkijärjestelmä on pitkän kehitystyön tulos. PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä. Pyörät asettuvat keskelle telinettä, ovat suorassa rivissä ja pysyvät pystyssä (myös ilman omaa tukea) vetokoukun ja telineen muotoilun vuoksi. Polkupyörä voidaan lukita telineeseen rungosta ja renkaasta tarpeen vaatiessa.

PyöräNoja-parkkijärjestelmä on suunniteltu ulos pyöräparkkeihin ja sisätiloihin. Parkkijärjestelmä toimitetaan eri pituisina yksiköinä, jotka ovat jatkettavissa. Esim. neljän metrin tilaan saadaan 10 polkupyörää. PyöräNoja PNK-10 on pyöräkatos 10 pyörälle, jossa on läpinäkyvä valokate. Telineet ovat sinkittyä terästä ja ne toimitetaan myös RAL:n eri sävyin.

PyöräNoja telineeseen voidaan asentaa jälkikäteen katos ja sähköpyörien latauspiste sekä nojan alle sijoitettava lämmitysjärjestelmä, jotta pyöräilyä voi jatkaa vielä halutessaan talven kolkuttaessa taas ovelle. PyöräNoja-parkkijärjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös toinen kerros.

Tutustu tuotteisiin >>

PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä, johon voidaan asentaa jälkikäteen katos ja sähköpyörien latauspiste. Telineisiin saat lukittua helposti myös potkulaudat.PyöräNoja-parkkijärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas polkupyörien säilytysjärjestelmä, johon voidaan asentaa jälkikäteen katos ja sähköpyörien latauspiste. Telineisiin saat lukittua helposti myös potkulaudat.

Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä

Ovella Systems on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut turvallisiin, kestäviin ja tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin. He ovat saaneet Avainlippu-merkin tänä vuonna ansioituneesta ja vastuullisesta työstään. Ovella Systems Oy panostaa koko ajan voimakkaasti tuotekehitykseen ja on mukana monissa kehitysprojekteissa.

AIKAJANA 2021 (1).JPG
Omataloyhtiö.fi
Päivitetty
23.5.2022