Vahvaa pitoa ja luotettavaa tiivistystä

Markkinoilla on paljon erilaisia liimamassoja ja oikean massan valinta voi olla haastavaa. Massaa valitessa kannattaa ottaa huomioon massan ominaisuudet ja kohde, mihin sitä on käyttämässä. Kiillon liima- ja tiivistemassat ovat varma valinta kaikkiin käyttökohteisiin. Mekaanista rasitusta, vaihtelevia sääoloja, kosteutta ja kemikaaleja sietävät massat, ovat ratkaisu niin sisälle kuin ulos.

Kiilto liima- ja tiivistemassat

Hyvä alkutartunta ja laaja käyttöalue

Kiilto Premium Voimaliima omaa erittäin hyvän alkutartunnan sekä sillä on todella laaja käyttöalue. Voimaliima on liuotteeton yksikomponenttiliima. Sen elastiset ominaisuudet kestävät kovia pakkasia ja korkeita lämpötiloja. 

Matala käyttölämpötila tekee Kiilto Premium Voimaliimasta monipuolisen vaihtoehdon autojen, veneiden, asuntovaunujen, ja mitä moninaisimpien rakennuskohteiden ja pintojen kanssa. Se tarttuu jopa kosteisiin pintoihin ulkona, ja sietää myös merivettä.

Märkätilojen tiivistemassa

Märkätilassa käytettäviltä tuotteilta vaaditaan erityistä luotettavuutta. Nopeasti sitova, elastinen ja polyuretaanivahvistettu Kiilto XPU Liima- ja tiivistemassa täyttää rakennusmateriaalin M1-luokituksen, joten se on turvallinen valinta terveen sisäilman kannalta. Tuote ei sisällä PVC:tä eikä liuottimia ja on lähes hajuton.

Kiilto XPU on monipuolinen polyuretaanivahvistettu tiivistemassa, jolla liimaat joustavasti puun, metallien, lasin, kiven ja muovin. Se soveltuu myös saumaukseen ja tiivistämiseen. tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi märkätilalevyjen tiivistykset sekä läpivientien tiivistykset vedeneristämisen yhteydessä Kiillon 1-komponenttisten vedeneristeiden kanssa. Liimamassan elastisuus ansiosta sillä tiivistetyt saumat saavat elää ilman, että niiden mekaaninen lujuus heikentyy. Tuote on lähes kutistumaton ja kuivunut pinta voidaan maalata useimmilla maaleilla.

Universaali liima- ja tiivistemassa

Ulko- ja sisätiloihin sopiva 1-komponenttinen Kiilto Masa Liima- ja tiivistemassa tarttuu kiveen, betoniin, puuhun, lasiin, useimpiin metalleihin ja epoksi- ja polyesteripintoihin. Tiivistyksessä sitä voidaan käyttää märkätilojen läpivienneissä ja lattiakaivon liitoksissa. Ulkotiloissa Masa soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kattoläpivientien ja ikkunanpeltien tiivistykseen. Tiivistyksessä sitä voidaan käyttää märkätilojen saumauksissa ja lattiakaivon liitoksissa.

Kiilto Masa on myös meriveden kestävä ja se sietää myös kemikaaleja, säärasitusta ja UV-säteilyä. NSF-rekisteröityä tiivistemassaa voidaan käyttää tiloissa, joissa käsitellään elintarvikkeita. Masa on lisäksi hyvä valinta mekaaniselle kulutukselle alttiisiin liikuntasaumauksiin.

Kiilto Masaa saat kahdeksassa eri värissä. Katso värit tästä!

Kiillon liima- ja tiivistemassojen käyttökohteita:

  • kivi- ja betonipinnat
  • rakennuslevyt ja listat
  • lasi- ja muovipinnat
  • hitsaussaumat
  • eri materiaalien liitoskohdat
  • rakenteiden tiivistys
  • märkätilojen läpivientien tiivistys
  • vaativien sääolojen käyttökohteet
  • merivedelle ja kemikaaleille alttiit kohteet
  • mekaaniselle rasitukselle altistuvat saumat

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
7.6.2021