Perinteinen Putkiremonttikiertue nyt webinaarina - osallistu omalta kotisohvalta

Onko taloyhtiöönne tulossa putkiremontti? Omataloyhtiö.fi järjestää yhdessä Novartin, Electroluxin, ABB:n, Uponorin, Valloxin ja Verton kanssa suositun Putkiremonttikiertueen nyt webinaarina! Illan aikana keskustellaan putkiremontista ja kaikesta siihen liittyvästä. Alta voit katsoa tarkemmat kuvaukset keskusteluaiheista.

Taloyhtiön putkiremontti -webinaari järjestetään keskiviikkona 22.9.2021 klo 18.00–19.30. Webinaari on kaikille maksuton – ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumisen yhteydessä pääset jättämään kysymyksiä ennakkoon illan asiantuntijoille. Poimimme niistä parhaimmat, joihin vastataan illan aikana.

Webinaarista tulee myös tallenne sivuillemme. Jos et pääse katsomaan livelähetystä, ilmoittaudu silti mukaan, niin saat ensimmäisten joukossa tietää, kun tallenne julkaistaan katsottavaksi.

Ilmoittaudu tästä!

Webinaarin ohjelma:

18:00 Webinaari alkaa. Tervetuloa!

Mitä kaikkea putkiremontissa kannattaa tehdä?
Keskustelemassa aiheesta Perttu Havulehto, Uponor Suomi Oy ja Harri Liukku, ABB Oy

Miksi keittiöremontti kannattaa putkiremontin yhteydessä?
Keskustelemassa aiheesta Marinka Hollming-Pietarinen, Electrolux Oy ja Kati Lappalainen, Keittiömaailma

Putkiremontillako energiansäästöä?
Keskustelemassa aiheesta Antti Salakka, Verto ja Ali Aaltonen, Vallox Oy

Mitä kaikkea putkiremontissa kannattaa tehdä?

Uponorin ja ABB:n asiantuntijat keskustelevat mitä kaikkea kerrostalon putkiremontin yhteydessä on ehdottomasti huomioitava, mitä asioita kannattaa tehdä ja millä tavoin asuinmukavuutta ja turvallisuutta voidaan parantaa samassa yhteydessä.

Puhujat:

Perttu Havulehto, Hankekehityspäällikkö, Uponor Suomi OyPerttu Havulehto, Hankekehityspäällikkö, Uponor Suomi Oy
Harri Liukku, Rakennusteollisuuden toimialajohtaja, ABB OyHarri Liukku, Rakennusteollisuuden toimialajohtaja, ABB Oy

Miksi keittiöremontti kannattaa putkiremontin yhteydessä?

Yhdet remonttipölyt, kustannussäästöt, ajan säästö, asunnon arvon nousu. Asiantuntijat avaavat nämä sekä monta muuta hyvää syytä remontoida keittiö putkiremontin yhteydessä. Saat vastauksen muun muassa siihen, miten ja millä aikataululla remontti kannattaa toteuttaa. Entä mistä tietää, tulisiko kodinkoneet uusia samalla?

Puhujat:

Marinka Hollming-Pietarinen, Electrolux Oy, keittiökalustekauppaMarinka Hollming-Pietarinen, Electrolux Oy, keittiökalustekauppa
Kati Lappalainen, Keittiömaailma linjasaneerausKati Lappalainen, Keittiömaailma linjasaneeraus

Putkiremontillako energiansäästöä?

Miksi putkiremontin yhteydessä kannattaa pohtia myös taloyhtiön energiankulutuksen vähentämistä? Ja miten saavuttaa nuo energiansäästötavoitteet? Sisäilma ja vesi tuntuvat itsestään selviltä, mutta putkiremontin hankesuunnittelussa kannattaa pitää mielessä, että huoneistokohtainen ilmanvaihto ja vedenmittaus lisäävät mahdollisuuksia vaikuttaa omien olosuhteiden lisäksi energian kulutukseen. Asiantuntijamme kertovat miten putkiremontin ohessa tehtävät uudistukset säästävät niin remonttikustannuksia, asukkaiden hermoja kuin puhdasta rahaa pienentyneen energiankulutuksen myötä.

Puhujat:

Antti Salakka, Toimitusjohtaja, VertoAntti Salakka, Toimitusjohtaja, Verto
Ali Aaltonen, Koulutuspäällikkö, Vallox OyAli Aaltonen, Koulutuspäällikkö, Vallox Oy
Yhteistyossa_webinaari
Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
30.8.2021