Unelmien kylpyhuone ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla

Kylpyhuoneita remontoitaessa pohjatyöt ovat tärkeässä roolissa. Myös tuotteiden valinnalla on merkitystä. Vantaalainen kylpyhuoneremontteihin erikoistunut Blosius on jo pitkään luottanut Kiillon tuotteisiin.

laatoitusta 1920x1080

Hyvät pohjatyöt niin urakkatarjouksissa kuin kylpyhuoneissakin

Kylpyhuoneremontti alkaa konkreettisesta suunnitelmasta. Suunnitelmallisuuden tärkeyttä ei voi tarpeeksi korostaa. Blosiuksen tarjouksissa on aina havainnekuvat lopputuloksesta sekä yksityiskohtainen selvitys siitä, mitä tehdään ja kuinka kauan työ kestää. Hinta on kiinteä ja siinä huomioidaan esimerkiksi myös putki- ja sähkötyöt. Näin asiakas saa aina tarkan käsityksen, mitä hänen kylpyhuoneensa remontissa tulee tapahtumaan ja miltä remontin jälkeen näyttää.

Kylpyhuoneremontteihin liittyy aina suuria unelmia. Kattavien ennakkotietojen avulla päätös remontista on helpompi tehdä. Uudellamaalla toimiva Blosius kylpyhuoneremontit Oy tekee märkätilojen remontteja kokonaispalveluna niin kotitalouksille kuin taloyhtiöillekin.

Taloyhtiöiden putkiremonttien toimintatapa on samanlainen kuin kotitalouksien kanssa. Kaikki mietitään etukäteen valmiiksi, konkretisoidaan, havainnollistetaan ja aikataulutetaan. Näin taloyhtiön kokouksissa pystytään tekemään päätöksiä helpommin. Osakkailla on mahdollisuus vaikuttaa oman kylpyhuoneen laatta- ja kalustevalintoihin.

Tärkeää onnistuneessa remontissa on luotettava kumppaniverkosto. Blosius käyttää vain suomalaisia ja pohjoismaisia tavarantoimittajia. Sujuvan remontin kannalta on äärimmäisen tärkeää, että materiaalit ja tuotteet tulevat silloin kun pitää. Pienetkin viivästykset voivat vaarantaa koko urakan aikataulun.

Kiilto Kerafiber työkuva

Kiillon laadukkaat tuotteet ovat luotettavia

Kiilto ja Blosius ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä. Blosiuksen toimitusjohtaja Jaakko Rosti kertoo, että valintaan on vaikuttanut Kiillon tuotteiden korkealaatuisuus ja niiden hyvä saatavuus eli kokonaisratkaisuna paras valinta kylpyhuoneremontteihin. Kiillon asiantuntijat ovat myös hyvin tavoitettavissa, kun tarvitaan neuvoja ja asiantuntija-apua.

Taloyhtiöissä Kiilto tunnetaan hyvin. Taloyhtiön hallituksen kokouksissa ei ole tarvinnut tuotteiden valinnasta enempää keskustella, kun kohteeseen on valittu Kiillon tuotteet.

Kiilto on järjestänyt myös märkätilakoulutuksia Blosiukselle. Koulutuksissa on käyty läpi esimerkiksi muuttuneet määräykset sekä uudet tuotteet.

Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
29.9.2021