Kylpylähotelliin pölyjä karkuun – lähde minilomalle remontin keskeltä

Miltä kuulostaisi pulahdus porealtaan lämpöön tai lempeä höyrysauna uinnin jälkeen? Ja aamulla suoraan valmiiseen aamupalapöytään vailla kiirettä. Onnistuu! Laita remonttihanskat hetkeksi sivuun ja vaihda remppavaatteet pehmeään kylpytakkiin – Holiday Club tarjoaa sinulle ja perheellesi ällistyttävän edullisen mahdollisuuden lähteä virkistävälle minilomalle valitsemaasi kylpylähotelliin – vaikka saman tien. Minilomalle pääset nyt alkaen vain 65 €/2 vrk.

Holiday Clubin tutustumislomilla eri kohteissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.Holiday Clubin tutustumislomilla eri kohteissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

Lomafiilis tuo virtaa arkeen

Kesän yhteiset hetket ja rentouttava lomatunnelma alkavat olla jo kaukainen muisto. Työt, koulu, päiväkoti ja harrastukset rytmittävät arkea ja pimenevää syksyä – siksi juuri nyt on oikea hetki tuoda päiviin taas ripaus luksusta ja elämyksiä kodin ulkopuolella. Holiday Clubin kylpylähotelleissa karistat remonttipölyt ja lataat loppuvuodelle runsain mitoin energiaa. Tutustumislomalla majoitut tasokkaassa hotellihuoneessa perheesi kanssa sekä saat nauttia kylpylän lämmöstä niin paljon kuin vain haluat. Tarjoushintaan kuuluu runsaan aamiaisbuffetin herkut sekä Holiday Club -lomamaailman esittely.

Tule nauttimaan rentouttavasta minilomasta perheen kanssa.Tule nauttimaan rentouttavasta minilomasta perheen kanssa.

Miksi valita Holiday Clubin kylpylähotelli?

Loma Holiday Clubilla on loistava tapa hemmotella itseään ja läheisiään. Kylpylälomalla sääennusteista ei tarvitse stressata, sillä kylpylässä on aina yhtä lämmintä, oli ulkona millainen sää tahansa. Virkistäydy allasosastolla, rentoudu löylyissä ja palkitse itsesi hemmotteluhoidolla. Holiday Club -kylpylälomalla nautit myös lomakeskuksen muista monipuolisista palveluista, kuten ravintoloista, hyvinvointipalveluista ja harrasteista, jotka sijaitsevat saman katon alla. Kylpylähotellimme soveltuvat erinomaisesti lapsiperheille.

Holiday Club -kylpylähotellit sijaitsevat ympäri Suomea. Suuntaatko mieluiten Lapin tunturimaisemiin, iloiseen Itä-Suomeen vai kaupunkilomalle Tampereelle tai Turkuun?
 

Saimme lomalta sitä mitä haimme. Rentoa oleilua, aikatauluttomuutta ja kylpemistä. Ihanan runsaat valmiit aamiaiset ja sopivasti ulkoilua.
Tyytyväinen minilomailija
Tutustumisloma_rakentaja_huone

Tutustu tarjouksiin ja varaa +32 asteen loma!

Yllätä perheesi parhaalla tavalla, lomalla. Varaa huippuedullinen tutustumisloma mieleiseesi Holiday Clubin kylpylähotelliin:

Tampereen Kylpylä, Saimaa tai Turun Caribia alk. 65 €/2 vrk

Kuusamon Tropiikki, Katinkulta tai Saariselkä alk. 90 €/3 vrk

Varaa nyt >>

Hinta sisältää majoituksen hotellihuoneessa 2 aik. + 2 lasta ( Turun Caribiassa 2 aik.+ 1 lapsi ) aamiaiset, kylpylän vapaan käytön ja Holiday Club -esittelyn.

Holiday Club on yksi johtavista matkailun ja vapaa-ajan asumisen toimijoista Suomessa. Yhtiöllä on yli 2 000 loma-asuntoa ja yli 1 000 hotellihuonetta Suomessa, sekä toimintaa myös Ruotsissa ja Kanariansaarilla. Holiday Club -lomakohteita on kaikkiaan yli 30.


Katinkullan uusitussa saunamaailmassa voit rentoutua esimerkiksi luola- ja hirsisaunojen lämmössä.Katinkullan uusitussa saunamaailmassa voit rentoutua esimerkiksi luola- ja hirsisaunojen lämmössä.
Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
11.10.2021