Toimiva vesitekniikka on olennainen osa kiinteistöjen ylläpitoa

Toimiva vesitekniikka, johon kuuluu muun muassa sade- ja jätevesiviemäröinti, on olennainen osa kiinteistöjen ylläpitoa. Asiantuntevan kumppanin tuella vesitekniikka toteutuu edullisesti palvelun laadusta tinkimättä. Haussa onkin henkilökohtainen palvelu ja pitävät aikataulut – yritys, jossa myös työnjohto tekee töitä.

Reim Pääkaupunkiseutu Oy:n toimitusjohtaja Henry Oinonen (kuva: Capse Oy/Refedo Oy)Reim Pääkaupunkiseutu Oy:n toimitusjohtaja Henry Oinonen (kuva: Capse Oy/Refedo Oy)

Reim Isännöinti on valtakunnallinen, viidellätoista paikkakunnalla toimiva isännöinti- ja kiinteistönvälityskonserni. Reim tarjoaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille monipuolisia isännöintipalveluita aina kiinteistöjen ylläpidosta taloushallintoon saakka.

– Asiakkaillamme on jatkuva tarve kiinteistöjen kunnossapitopalveluille. Sade- ja jätevesiviemäreiden huuhtelut ja kuvaukset, sukituksen sekä pumppaamojen ylläpitäminen on tärkeä osa asiakkaidemme päivittäistä toimintaa, kuvailee Reim Pääkaupunkiseutu Oy:n toimitusjohtaja Henry Oinonen.

Moderneja vesitekniikan ratkaisuja, joihin voi luottaa

Kiinteistöjen kunnossapidossa REIM Isännöintiä palvelee Capsen pitkäikäiset vesitekniikan ratkaisut. Kumppanuus sai alkunsa pilottimaisesti pienemmistä kohteista, mutta kapasiteetin ja palvelun varmuuden kasvaessa yhteistyöstä on tullut jatkuvaa.

– Capse toteuttaa meille mm. pumppujen huoltoja ja uusintoja, putkien sukitusta sekä merkittävimpänä jäte- ja sadevesiviemäreiden huuhteluita sekä kuvauksia. Capse huolehtii meillä isoistakin taloyhtiöistä, Henry kertoo.

Reim Pääkaupunkiseutu Oy kilpailuttaa toimijat ja antaa suosituksia asiakkailleen, mutta lopulta sopiva palveluntarjoaja valitaan taloyhtiöiden hallitusten toimesta. Henryn mukaan Capsen laadukkaasti toteutetut ratkaisut ovat tuoneet merkittäviä säästöjä yhtiön asiakkaille.

– Olemme tyytyväisiä Capsen palveluihin. Heillä on ensiluokkainen raportointi, minkä lisäksi urakat suunnitellaan sekä toteutetaan aina huolellisesti. Muut alan toimijat ovat todella isoja yrityksiä, joten koemme saavamme Capselta henkilökohtaisempaa palvelua edullisella hinnalla, Henry kiittelee.

1920Automatiikka

Ensiluokkainen palvelu takaa asiakastyytyväisyyden

Henryn mielestä yhteistyö on sujunut varsin mutkattomasti ja Capse on ylittänyt kumppaninsa odotukset laadukkaalla raportoinnilla sekä työn jäljellä. Yhteistyön myötä myös asiakastyytyväisyys on parantunut, kun kiinteistöille välttämätön vesitekniikka on turvattu kustannustehokkaasti ja pitkäaikaisesti.

– Suosittelen Capsea ensiluokkaisen palvelun sekä kilpailukykyisten hintojen ansiosta. Yhteistyö on helppoa, kun aikatauluista pidetään kiinni ja ihmiset ovat aina tavoitettavissa. Pidän lisäksi tärkeänä sitä, että Capsella myös työnjohto tekee töitä – näin myös he tietävät tarkkaan missä mennään, Henry tiivistää.

 

 

Teksti: Kerttu Kutvonen, Refedo Oy

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan? Haluatko, että asiantuntija on sinuun yhteydessä?


Omataloyhtiö.fi
Julkaistu
18.10.2021